Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Torcidu je murija sprovela do stadiona gdje su bila 4 zastitara.Herson je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:25Meni se cini da su to kontradiktorne stvari. Navodis da su Manijaci najbolja i najorganizovanija grupa u drzavi, a kao argumente navodis skidanje zastave sa jarbola na praznom Kosevu i ovo kacenje parole na stadion u Vrapcicima. Ovo jeste dobra poruka, na mjestu sto se kaze, ali ovo navoditi kao mangupski potez je suvisno. Vecina nasih stadiona je „sirom otvorena“ i bez ikakvih problema se moze uci u svako doba dana i noci. Ne ocekuju valjda ljudi da je neko duzan 0/24 dezurati na stadionu.Nemoj zaboraviti da vam je Torcida na dan utakmice usred bijela dana usla na stadion, a ostalo je historija. Eh, to je mangupski potez. Previse su se tenzije podigle oko jednog kaveza i skroz skrenula paznja sa utakmice, potpuno bespotrebno.
Al zato su plivali po Miljackoj to valjda znas.
Mi koliko smo akcijali zadnjih 3 godine,to znaju upuceniji,nisu sve grupe zajedno.
Ovo jutros je bilo nako iz dosade
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Fino posaljete a mi ih proslijedimo zrinjskom da ljudi fino proslave u gradu titulu kao jedini pravi gospodski mostarski klubmostar_mo je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:30Treba uplatit gospodi iz Želje kakve sadake u Ramazanu da nas se okane više , iskustvo kaze da 29.500 konvertibilnih razloga riješi sve probleme pa odmah avansno rezervisat Grbavicu za ljeto , uplatit ćemo odmah dodatno 10.000 bonusa klubu navijaca da i Manijaci obuku crvene dresove i daju podrsku !
Imamo hvala Bogu možemo, pogurat braću treba kad ih je stislo ovako pa i porodicu Osim vrijedjaju !

-
- Kontakt:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Herson je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:25Meni se cini da su to kontradiktorne stvari. Navodis da su Manijaci najbolja i najorganizovanija grupa u drzavi, a kao argumente navodis skidanje zastave sa jarbola na praznom Kosevu i ovo kacenje parole na stadion u Vrapcicima. Ovo jeste dobra poruka, na mjestu sto se kaze, ali ovo navoditi kao mangupski potez je suvisno. Vecina nasih stadiona je „sirom otvorena“ i bez ikakvih problema se moze uci u svako doba dana i noci. Ne ocekuju valjda ljudi da je neko duzan 0/24 dezurati na stadionu.Nemoj zaboraviti da vam je Torcida na dan utakmice usred bijela dana usla na stadion, a ostalo je historija. Eh, to je mangupski potez. Previse su se tenzije podigle oko jednog kaveza i skroz skrenula paznja sa utakmice, potpuno bespotrebno.
Usli su domaci papci iz Kiseljaka i okolice Busovace, PRAVA Torcida je tada pobacana s mosta
Ne bih se slozio. Pogotovo kad je rijec o skupini majmuna koji proputuju stotine kilometara da bi se mlatili.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Dejavu ne kmeci vjeruj mi 
A stas kad se qurce na forumima stotine kilometara udaljeni
A stas kad se qurce na forumima stotine kilometara udaljeni
Ne treba, nisam ja zivotinja poput manijaka.lakilone je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:47
I zato ne brini i zato ne brini, kad' nikog' nema, znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te' da se lemam, ako treba idemo do dna.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Treba malo spustiti loptu i jedni i drugi. Digla se takva tenzija da nece na dobro izaci. Niste, mozda, ni svjesni koliko se belaja, napada i akcija pokrenulo/desilo bas uslijed dizanja tenzija preko neta i prepirki.
Mislim generalno mi smo trenutno izvan price. Draza mi je RA i Velez, ali spustite malo loptu. Otici ce sve u pm i onda vise nema povratka.
Veceras prizeljkujem 2:0.
Samo svega ce biti vise od fudbala. A ima jos i revans, za nastavak ovog cirkusa. Ne znam kome je to u interesu.
Mislim generalno mi smo trenutno izvan price. Draza mi je RA i Velez, ali spustite malo loptu. Otici ce sve u pm i onda vise nema povratka.
Samo svega ce biti vise od fudbala. A ima jos i revans, za nastavak ovog cirkusa. Ne znam kome je to u interesu.
- FKS -
Pa kome smo mi ovu skalameriju još i farbali, a niko neće da dođe, stvarno nas ovaj savez handri... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ode vam premijer u kafez 
To uhapsilo Nikšića?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
100%, veceras imam osjecaj da ce biti atmosfera nabrijana ko protiv Borca kad se prekinula utakmica.. skroz bespotrebno. Pogotovo u uzvratnoj ako bude negativan rezultat za njihHajdeee je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:53Treba malo spustiti loptu i jedni i drugi. Digla se takva tenzija da nece na dobro izaci. Niste, mozda, ni svjesni koliko se belaja, napada i akcija pokrenulo/desilo bas uslijed dizanja tenzija preko neta i prepirki.
Nije do veležovaca nego njihova šabanska uprava od početka indicira tenzije i sa njima pokušava sakriti svoju nesposobnost valjda iz straha ili čega već. Klub im je bez marke igrači igraju maltene za siću ali nije to razlog da se zbog vlastite nesposobnosti pravi problem. Već se peru kod navijača za ispadanje iz kupa ni počela prva utakmica nijeHajdeee je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:53Treba malo spustiti loptu i jedni i drugi. Digla se takva tenzija da nece na dobro izaci. Niste, mozda, ni svjesni koliko se belaja, napada i akcija pokrenulo/desilo bas uslijed dizanja tenzija preko neta i prepirki.
Samo svega ce biti vise od fudbala. A ima jos i revans, za nastavak pvog cirkusa. Ne znam kome je to u interesu.
-
- Kontakt:
Vas jedan od najboljih u zadnje 3,4 godine igra za 10.000 do 15000
Pa bi preso za sicu kod nas
Pa bi preso za sicu kod nas
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Grk1234 i 18 gostiju.