Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znaci u selo pored Mostara u mjesec dana usli nesmetano i ostavili poruku i UM i TM. Bravo RAja
Stvarno su susjede povele ovu navijačku scenu u gay smjeru(a kako i ne bi), kad se sjetim Gabele i rafala iz kalaša, nekako mi to na gostovanje miriše, ovo danas i ovoliko zahtjeva i izmišljanja ni transrodne osobe nemaju... Hvala susjedama što uvode europske vrijednosti i trpaju gay lobi i na navijačku scenu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trebalo je neke barikade, punktove i bunkere napraviti da se ne može prolaziti.
Čuj mangupluk što su zorom došli na prazan stadion

Čuj mangupluk što su zorom došli na prazan stadion

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Hajdeee je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:53Treba malo spustiti loptu i jedni i drugi. Digla se takva tenzija da nece na dobro izaci. Niste, mozda, ni svjesni koliko se belaja, napada i akcija pokrenulo/desilo bas uslijed dizanja tenzija preko neta i prepirki.
Mislim generalno mi smo trenutno izvan price. Draza mi je RA i Velez, ali spustite malo loptu. Otici ce sve u pm i onda vise nema povratka.
Veceras prizeljkujem 2:0.
Samo svega ce biti vise od fudbala. A ima jos i revans, za nastavak ovog cirkusa. Ne znam kome je to u interesu.
Oni su digli svjesno tenziju jer su tako htjeli , Manijaci su prije već su slike dorađenog i proširenog kaveza uopce izašle u javnost pisali tu da se ne ide u Mostar izgleda. Pola ih nije znalo sta se dogadja i valja iza vrata.
Znaci, znalo se tad vec da nece ici , skuhali su ovo sa upravom i napravili namjerno dramu oko toga da se dignu tenzije da maksimalno kako kaze Ciro
galvaniziraju i motivisu ekipu jer im gori pod nogama finansijski.
Pa ima 2 mjeseca RA bojkotuje zbog nemogucnosti bilo kakvog prijema gosgtojucih navijaca , drzava citava to zna , a oni se prave naivni pa pisu dopise dan prije utakmice za koju se karte prodaju od petka i traze 300-400 mjesta na centralnoj tribini.
I računali su da će se RA opet solidarisati s njima , a okrenut ledja upravi ...e tu su se zajebali .
Ma hajde bola ...providno i ofirno da ne moze ofirnije !
Zgazit ih veceras makar 2 razlike pa nek se zale upravi vodovoda.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 05 apr 2023, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Sve utakmice u prenosu, osim Posusje-Sloboda....
Veliku nepravdu su nanijeli našem Željkanu sa ovim, a Sablja islama je motivator koji ovakve stvari majstorski koristi. Ide večeras tamburanje pijačara!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ovo je slika i prilika ove forumske brigade iz Vrapcica pored Mostara, ono prica o mentalitetu nakon svega

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Stvarno ne mogu zamislit da ozbiljan navijač i navijačka grupa svoje postupke bazira na upisima jednog ovakvog indijanskog foruma na kojem se bukvalno non stop samo trola.Hajdeee je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:53Treba malo spustiti loptu i jedni i drugi. Digla se takva tenzija da nece na dobro izaci. Niste, mozda, ni svjesni koliko se belaja, napada i akcija pokrenulo/desilo bas uslijed dizanja tenzija preko neta i prepirki.
Mislim generalno mi smo trenutno izvan price. Draza mi je RA i Velez, ali spustite malo loptu. Otici ce sve u pm i onda vise nema povratka.
Samo svega ce biti vise od fudbala. A ima jos i revans, za nastavak ovog cirkusa. Ne znam kome je to u interesu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Luka bilbija sudi borac zrnijski
Demir iz kakanja i jos neki iz doboja pomocnic a Kazlagic 4 sudija
Delegat Laktasi
Pa imaju li ljudi obraza vise hahahahaha
Demir iz kakanja i jos neki iz doboja pomocnic a Kazlagic 4 sudija
Delegat Laktasi
Pa imaju li ljudi obraza vise hahahahaha
Da vam ima iko ista u glavi rekao bi vam da se ne brukate ovdje indijanci.dejavu je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:27ovo je slika i prilika ove forumske brigade iz Vrapcica pored Mostara, ono prica o mentalitetu nakon svega![]()
![]()
A TM,UM,HZ,RA i sve ostale grupe respect.
-
- Kontakt:
Bravo za komentar. Niste zadovoljni, ne morate doci. Za 2 sedmice ste vi domacini, ne dozvolite dolazak gostiju, ili napravite kafez ili sta vec hocete i rijesen problem. Digla se galama bespotrebno, domacin diktira uslove i to je sve.Hajdeee je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:53Treba malo spustiti loptu i jedni i drugi. Digla se takva tenzija da nece na dobro izaci. Niste, mozda, ni svjesni koliko se belaja, napada i akcija pokrenulo/desilo bas uslijed dizanja tenzija preko neta i prepirki.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Joj sta se sa debilima raspravljate, mangupi picke materine, da im Alija nije sarno olovkom sad bi sa carsije gledali dvogledom na grbavicu, ili uzivali u igrama Slavije, bezze dizu tenzije, mi svoje furamo akBd ide zadnja tribina i za 30 godina napravljen treci stadion. Sa gospodom gospodski sa idiotima idiotski.
-
- Kontakt:
Meni je najfascinantniji tu taj Demir, na toj strani neka zaborave da ce zabit gol
Ti si naša ljubav jedina!
Nece tebe garant to pogoditi ne sekiram se.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:38Bravo za komentar. Niste zadovoljni, ne morate doci. Za 2 sedmice ste vi domacini, ne dozvolite dolazak gostiju, ili napravite kafez ili sta vec hocete i rijesen problem. Digla se galama bespotrebno, domacin diktira uslove i to je sve.Hajdeee je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:53Treba malo spustiti loptu i jedni i drugi. Digla se takva tenzija da nece na dobro izaci. Niste, mozda, ni svjesni koliko se belaja, napada i akcija pokrenulo/desilo bas uslijed dizanja tenzija preko neta i prepirki.
-
- Kontakt:
Mozda hoce, mozda nece, zavisi od situacije na posluRodjeni81 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:39Nece tebe garant to pogoditi ne sekiram se.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:38Bravo za komentar. Niste zadovoljni, ne morate doci. Za 2 sedmice ste vi domacini, ne dozvolite dolazak gostiju, ili napravite kafez ili sta vec hocete i rijesen problem. Digla se galama bespotrebno, domacin diktira uslove i to je sve.Hajdeee je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:53Treba malo spustiti loptu i jedni i drugi. Digla se takva tenzija da nece na dobro izaci. Niste, mozda, ni svjesni koliko se belaja, napada i akcija pokrenulo/desilo bas uslijed dizanja tenzija preko neta i prepirki.

All-Time First Yugoslav League table
SejoSexon je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:39Joj sta se sa debilima raspravljate, mangupi picke materine, da im Alija nije sarno olovkom sad bi sa carsije gledali dvogledom na grbavicu, ili uzivali u igrama Slavije, bezze dizu tenzije, mi svoje furamo akBd ide zadnja tribina i za 30 godina napravljen treci stadion. Sa gospodom gospodski sa idiotima idiotski.
Tako je. Trebaju Aliji spomenik podici umjesto semafora na Jugu i svaku utakmicu poceti sa Da te nije Alija kad otpjevaju Grbavicu !
Da se vratimo na temu, mislim da će sezona ovako završiti u vrhu:
1. Svinjski
2. Borac
3/4. Velež - Sarajevo
5/6. Željezničar- Široki
1. Svinjski
2. Borac
3/4. Velež - Sarajevo
5/6. Željezničar- Široki
Šta je problem u paroli ?? Nikog ne vrijeđa, niti koga promovira. Sam tekst parole je itekako na mjestu, nije upućen ni prema kojoj navijačkoj skupini, već na retarde koji ovo predlažu kao rješenje za gostujuće navijače. A glavni tojac je u trenutno Lisabonu i pišaju po sirotinji od tamo. Naravno tu se i uprava Veleža primila pa se zaletila ko migrant na hrvatsku granicu bez imalo pameti i da odigra onako kako joj iz NS predlože. Kome je ovaj kafez uslovan i ne vidi problem u tome (nebitno na navijačku skupinu), vjerovatno je i sam rastao u istom interijeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.