Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tema:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema vecih hinja od rodjenih a kad vidim da se nasi lizu sa njima nije mi dobro. U ovom slucaju sa navijacke strane podrska manijacima. Kakav pijacarski mentalitet i kakvo pravdanje boksa za kerove stvarno fuj.
Ajde sad na stranu zajebancija, ako je kapacitet stadiona 7000 kao sto pise, 5% je 350.
U ovaj cumez nema sanse da stane 350 osoba.
U ovaj cumez nema sanse da stane 350 osoba.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haj yebo prepucavanja, budite realni samo na sekundu. Je li normalno da se gostujuci navijaci trpaju u ovakav kavez i skalameriju, iza resetaka, doslovno kao stoka? Nije normalno, i nije humano da yebe rak raka. Samo bolestan covjek bez trunke principa i obraza moze opravdavati nesto ovako. Ako treba da se ograde gosti na stadionima, da se napravi nesto posebno, da ih se izoluje... nije nista problem, moze se to, i vecina se ne bi bunila. Rivalitet, ne volimo se, sve 5. Ali ne mora ovako majku mu. Ovo je fakat dno dna.
1921
Koji ste vi jazavci i kakva sranja pisete na sportskom forumumostar_mo je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:44SejoSexon je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:39Joj sta se sa debilima raspravljate, mangupi picke materine, da im Alija nije sarno olovkom sad bi sa carsije gledali dvogledom na grbavicu, ili uzivali u igrama Slavije, bezze dizu tenzije, mi svoje furamo akBd ide zadnja tribina i za 30 godina napravljen treci stadion. Sa gospodom gospodski sa idiotima idiotski.
Tako je. Trebaju Aliji spomenik podici umjesto semafora na Jugu i svaku utakmicu poceti sa Da te nije Alija kad otpjevaju Grbavicu !

Sellam
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam našao ovaj podatak.
Stadion “Rođeni” je fudbalski stadion u Mostaru. Nalazi se u sjevernom dijelu grada u naselju Vrapčići i ima kapacitet 5.294 mjesta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
A da smo dali onako golu ledinu bi li došli?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Sta je problem, jel tebe stid predsjednika Alije ?
Ja Aliju u novcaniku nosam i sad zajedno s roditeljima !
A tako cemo jel?SejoSexon je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:39Joj sta se sa debilima raspravljate, mangupi picke materine, da im Alija nije sarno olovkom sad bi sa carsije gledali dvogledom na grbavicu, ili uzivali u igrama Slavije, bezze dizu tenzije, mi svoje furamo akBd ide zadnja tribina i za 30 godina napravljen treci stadion. Sa gospodom gospodski sa idiotima idiotski.

Pao dabogda opet,Inshallah
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- Meraak1921
- Kontakt:
ExBlueone je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:56Šta je problem u paroli ?? Nikog ne vrijeđa, niti koga promovira. Sam tekst parole je itekako na mjestu, nije upućen ni prema kojoj navijačkoj skupini, već na retarde koji ovo predlažu kao rješenje za gostujuće navijače. A glavni tojac je u trenutno Lisabonu i pišaju po sirotinji od tamo. Naravno tu se i uprava Veleža primila pa se zaletila ko migrant na hrvatsku granicu bez imalo pameti i da odigra onako kako joj iz NS predlože. Kome je ovaj kafez uslovan i ne vidi problem u tome (nebitno na navijačku skupinu), vjerovatno je i sam rastao u istom interijeru.
Sta ce deb.ilkani, odma se Zeljo psuje i Manijaci, 350 ljudi ovde ne moze stati, drugo neuslovno je totalno, momci ne zele da idu i kraj price, pichoke ne daju na pravoj tribini mjesta, neces je ni ti dobiti na Grbavici, nego ces samo batine popit .. razmisljaj bolje glavom RA i Velez, baza navijaca je itekako veca, pogotovo najvjerniji ovi , i sasvim je sigurno da ces batine popit nekad, jer nema vise kafici pored naseg stadiona i podrske, nego batine rodjo rodjeni, sve zbog uprave vase i vaseg mangupluka
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 05 apr 2023, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Izjednacise se pojedinci sa uzp-ovcama
bosniaakssss 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma da..to se svakodnevno desava na stadionima diljem svijeta. halo..razumijem sto su Ultrasi u prolazu bili, na parking ili gdje ste vec rekli, stavili transparent...nije bilo nikog...ali ljudi su vam na stadion usli, stavili transparenr, uslikali i otisli bez ikakvih problema. Jel tebi zaista to normalno?
ne pricamo dakle ni o izletima Ultrasa u rano jutro po starom gradu, ni transparentu na parkingu jer nije bilo nikog, jer sve nekako opravdate, ali ovo

-
- Kontakt:
Samo me zanima sta ce postici navijaci zelje s ovim komentarisanjem objava na nasoj stranici? Samo nam dizu stranicu, fala im 

Nogometašice SFK 2000 herojskom reakcijom spasile vozača od upadanja u rijeku
Na putu za Bijeljinu, gdje danas nogometašice SFK 2000 gostuju Radniku u Premijer ligi BiH, članice kluba koji je 20 puta uzastopno bio prvak BiH zatekle su se u pravo vrijeme na pravom mjestu kako bi humanom reakcijom možda i spasile život
https://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /230401060
Na putu za Bijeljinu, gdje danas nogometašice SFK 2000 gostuju Radniku u Premijer ligi BiH, članice kluba koji je 20 puta uzastopno bio prvak BiH zatekle su se u pravo vrijeme na pravom mjestu kako bi humanom reakcijom možda i spasile život
https://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /230401060
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
O čemu mozgonja pričaš? Kako ćeš spriječiti nekoga da uđe u tuđu imovinu ili misliš da grupa mora dežurat' i čuvat' stadion svaku noć?tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 13:19Ma da..to se svakodnevno desava na stadionima diljem svijeta. halo..razumijem sto su Ultrasi u prolazu bili, na parking ili gdje ste vec rekli, stavili transparent...nije bilo nikog...ali ljudi su vam na stadion usli, stavili transparenr, uslikali i otisli bez ikakvih problema. Jel tebi zaista to normalno?
ne pricamo dakle ni o izletima Ultrasa u rano jutro po starom gradu, ni transparentu na parkingu jer nije bilo nikog, jer sve nekako opravdate, ali ovo![]()

Pa šta je ovo, kakve individue ovdje pišu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
A zavisi kako koji !?

Ne valja generalizirati !!

Na stadionu trenutno ima oko 4.000 sjedećih mjesta, tako da pričamo o obaveznih 200 gostujućih navijača.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Tako je ,..ja mislim da ovu hrabrost trebaju prenijet svi huliganski i tifo sajtovi , ajde trci i pisi im !!tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 13:19Ma da..to se svakodnevno desava na stadionima diljem svijeta. halo..razumijem sto su Ultrasi u prolazu bili, na parking ili gdje ste vec rekli, stavili transparent...nije bilo nikog...ali ljudi su vam na stadion usli, stavili transparenr, uslikali i otisli bez ikakvih problema. Jel tebi zaista to normalno?
ne pricamo dakle ni o izletima Ultrasa u rano jutro po starom gradu, ni transparentu na parkingu jer nije bilo nikog, jer sve nekako opravdate, ali ovo![]()
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, ronaldo99, TheNoblesMo i 14 gostiju.