NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: NBA 2022-23 regular season
Opet se ništa ne zna, ko bi mogao biti 5. A ko 7. Na zapadu, večeras bi se možda mogao saznati sedmoplasirani jer ide duel LAL - LAC.
Pojma nemam ko bi bio petoplasirani u slučaju istog skora između Ratnika, LAL i LAC
Pojma nemam ko bi bio petoplasirani u slučaju istog skora između Ratnika, LAL i LAC
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Shategabri
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako mogu "upaliti prekidac", onda se mozemo sloziti.Ali ako je suditi po igrama iz RSa-tesko, bas tesko.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 01:27Mozda sam pretjerao ali su favoriti broj 1, mozemol se tu sloziti, koliko god ih ne volim postujem ih jer su krojeni za najvise dometeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 apr 2023, 01:01Vala ne mogu biti nikako izraziti favoriti, uz svo postovanje, ako budu morali 3 serije startati bez prednosti domaceg terena.To te sustigne kad-tad.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 00:48Dzaba trubiti da su na zapadu zdravi GSW izraziti favoriti, sve ostalo je onako mehh, moze se omaketi pa da neko nekom ludom serijom uspije izbaciti GSW, ali tesko
Istok je vec komplikovaniji jer imaju 3 ekipe koje su tu negdje ravnopravne u borbi da izadju sa istoka, po meni blagu prednost dajem Bucksima prije Bostona
Veceras je i Dalasu bitna tekma ako dobiju onda se moraju nadati jos jednom kiksu OKC-a a da oni dobiju sve do kraja pa da uspiju biti 10-ti, eto sta sebi uradise sa nepotrebnim trejdom za Irvinga, a bili su skoro sigurni u top6 do tada
Sinoc se vidjelo da je Phila tanka, Boston bez dva startera imao sut za pobjedu i tu u tekmi gdje je i Tatum bio los, sa druge strane Embid odigrao bas MVP nivo da bi pobjedio Boston prvi put ove sezone
Sinoc se vidjelo da je Phila tanka, Boston bez dva startera imao sut za pobjedu i tu u tekmi gdje je i Tatum bio los, sa druge strane Embid odigrao bas MVP nivo da bi pobjedio Boston prvi put ove sezone
To ti je kad napucavas brojeve i izvisis PO.
Brunson da je ostao, oni bi lagano bili top5, a realno vrijedio je i više od ovog što je dobio u NY.
Brunson da je ostao, oni bi lagano bili top5, a realno vrijedio je i više od ovog što je dobio u NY.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma uradili su bas par uzasno losih poteza, odbrana im je uzas, al eto mislili su upariti Luku i Irvinga i da ce nesto urqditi, al eto desilo se suprotno kako smo ovdje i vecinom pisali da to nece biti dobro
-
- Kontakt:
1.) Clippersi imaju TB protiv Lakersa, sa GSW su 2:2 ali imaju trenutno bolji omjer protiv Pacific divizije (7:7 a GSW 6:9). Clippersi imaju još 2 utakmice protiv timova i Pacifica,LAL i PHO. GSW ima još meč sa Sac. Clippersi pobjedom protiv Lakersa večeras bi osigurali bolji omjer protiv Pacific timova i prednost u odnosu na GSW.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 apr 2023, 07:09Opet se ništa ne zna, ko bi mogao biti 5. A ko 7. Na zapadu, večeras bi se možda mogao saznati sedmoplasirani jer ide duel LAL - LAC.
2.) Lakersi u slučaju egala imaju negativan TB sa Clippersima a pozitivan TB sa GSW.
3.) GSW je u slučaju egala donji i sa LAC i sa LAL
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dakle u slučaju istog skora, GSW su sedmi. U slučaju istog skora samo sa jednom od Ekipa iz LA-a onda su šesti. Nije to loše, išli bi na Sakramento i mogu ih proći i bez pravog Wigginsa, taman da se isti vrati u pravu formu, do tada neka ulazi sa klupe.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:161.) Clippersi imaju TB protiv Lakersa, sa GSW su 2:2 ali imaju trenutno bolji omjer protiv Pacific divizije (7:7 a GSW 6:9). Clippersi imaju još 2 utakmice protiv timova i Pacifica,LAL i PHO. GSW ima još meč sa Sac. Clippersi pobjedom protiv Lakersa večeras bi osigurali bolji omjer protiv Pacific timova i prednost u odnosu na GSW.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 apr 2023, 07:09Opet se ništa ne zna, ko bi mogao biti 5. A ko 7. Na zapadu, večeras bi se možda mogao saznati sedmoplasirani jer ide duel LAL - LAC.
2.) Lakersi u slučaju egala imaju negativan TB sa Clippersima a pozitivan TB sa GSW.
Pa ako budu imali isti skor sa sa jednom ekipom a budu odlicivali za 6 i 7 onda nisu 6-ti nego 7-mi malo ti je losa racunicaTracy3McGrady je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:35Dakle u slučaju istog skora, GSW su sedmi. U slučaju istog skora samo sa jednom od Ekipa iz LA-a onda su šesti. Nije to loše, išli bi na Sakramento i mogu ih proći i bez pravog Wigginsa, taman da se isti vrati u pravu formu, do tada neka ulazi sa klupe.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:161.) Clippersi imaju TB protiv Lakersa, sa GSW su 2:2 ali imaju trenutno bolji omjer protiv Pacific divizije (7:7 a GSW 6:9). Clippersi imaju još 2 utakmice protiv timova i Pacifica,LAL i PHO. GSW ima još meč sa Sac. Clippersi pobjedom protiv Lakersa večeras bi osigurali bolji omjer protiv Pacific timova i prednost u odnosu na GSW.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 apr 2023, 07:09Opet se ništa ne zna, ko bi mogao biti 5. A ko 7. Na zapadu, večeras bi se možda mogao saznati sedmoplasirani jer ide duel LAL - LAC.

Warriorsi sigurno igraju na 100% kao i Bucksi. Ocigledno je da obje ekipe igraju rekreacijsku kosarku u rsu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa nije, ako dobiju sve do kraja, a imajući u vidu da će jedna ekipa iz LA imati minimalno jedan poraz onda bi bili isti skor sa jednom ekipom za peto mjesto i tu bi bili donji, dakle šesti.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:44Pa ako budu imali isti skor sa sa jednom ekipom a budu odlicivali za 6 i 7 onda nisu 6-ti nego 7-mi malo ti je losa racunicaTracy3McGrady je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:35Dakle u slučaju istog skora, GSW su sedmi. U slučaju istog skora samo sa jednom od Ekipa iz LA-a onda su šesti. Nije to loše, išli bi na Sakramento i mogu ih proći i bez pravog Wigginsa, taman da se isti vrati u pravu formu, do tada neka ulazi sa klupe.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:16
1.) Clippersi imaju TB protiv Lakersa, sa GSW su 2:2 ali imaju trenutno bolji omjer protiv Pacific divizije (7:7 a GSW 6:9). Clippersi imaju još 2 utakmice protiv timova i Pacifica,LAL i PHO. GSW ima još meč sa Sac. Clippersi pobjedom protiv Lakersa večeras bi osigurali bolji omjer protiv Pacific timova i prednost u odnosu na GSW.
3.) GSW je u slučaju egala donji i sa LAC i sa LAL![]()
Izgleda da je Embiid sinoć zacementirao MVP, ovaj pad Dennvera će itekako uticati na odluku.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Druga pozicija na zapadu još nije fix obzirom na to kako Memphis trenutno igra i kakav raspored imaju.
Protiv Chicaga su +23 uĆerali u -21.
Sinoć +19 u 1/4 protiv G-League Blazersa su doveli na -5 u 4/4.
A slijede im gostovanja kod Pelicana i Thundera koji se bore za poziciju u PI i kod Bucksa koje su razmontirali u Memphisu (+50 u jednom trenutku) i koji im to sigurno nisu zaboravili.
Tako da je moguće da Memphis turneju završi 0:3 i padne na 3. poziciju.
Protiv Chicaga su +23 uĆerali u -21.
Sinoć +19 u 1/4 protiv G-League Blazersa su doveli na -5 u 4/4.
A slijede im gostovanja kod Pelicana i Thundera koji se bore za poziciju u PI i kod Bucksa koje su razmontirali u Memphisu (+50 u jednom trenutku) i koji im to sigurno nisu zaboravili.
Tako da je moguće da Memphis turneju završi 0:3 i padne na 3. poziciju.
-
- Kontakt:
Kakav je bot trener Lakersa Ham,sinoć u odlučujućim momentima drži Vanderbilta na klupi,a igra mu Troy Brown Jr,provlačenje sinoć,ali ne bi me čudilo večeras da ne budu igrali ni Bron ni AD,a večeras je odlučujuća utakmica vjerovatno za 6 poziciju.
Hoce li Warriorske ckepi tankat kraj da ne idu na Sunse? 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Gledao sam samo 1 poluvrijeme sinoc i izgledalo je relativno ok osim cinjenice da su ciglarili sa otvorenih trica,ovo iz drugog sam pogledo samo highlightse i ne znam kako su 10ak razlike u minut i po protiv ovakvog Jazza uspijeli prosuti,ali haj na kraju su izvukli utakmicu.
Veceras vjerovatno bez Brona i ADa?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Celticsi realno favorit #1.
Igraju najbolju odbranu, većina igrača je u najboljim godinama, 25-30. Više vjerujem njima nego Bucksima, Sunsima i GSW gdje je dosta igrača 32+ godina i čiji najbolji dani su prošli.
Kao što već rekoh, prošle godine su ih iscrpljujuće serije protiv Bucksa i Heata koštale titule, bili su bolja ekipa od GSW.
Igraju najbolju odbranu, većina igrača je u najboljim godinama, 25-30. Više vjerujem njima nego Bucksima, Sunsima i GSW gdje je dosta igrača 32+ godina i čiji najbolji dani su prošli.
Kao što već rekoh, prošle godine su ih iscrpljujuće serije protiv Bucksa i Heata koštale titule, bili su bolja ekipa od GSW.
Majstor na klupi drzao Vanda van igre dok je Utah potezala trice kako pozeli i setala se do reketa pored Troya. Da ne pricam kako je uspio ohladit Davisa u trecoj nakon laganih 16 poena u prvom tako sto mu nije zovno 2 akcije. LeBron i Davis jos usrali zavrsnicu cetvrte al se onda Bron iskupio vrhunskim produzetkom. Doduse opet nije sviran faul Bronu na zadnjem sutu u regularnom dijelu al ko ih je.be sami su krivi sto je do toga doslo.L-Train je napisao/la: ↑05 apr 2023, 14:22Gledao sam samo 1 poluvrijeme sinoc i izgledalo je relativno ok osim cinjenice da su ciglarili sa otvorenih trica,ovo iz drugog sam pogledo samo highlightse i ne znam kako su 10ak razlike u minut i po protiv ovakvog Jazza uspijeli prosuti,ali haj na kraju su izvukli utakmicu.
Veceras vjerovatno bez Brona i ADa?
Nadam se da nece odmarati nikog veceras i da ce ici po pobjedu. Ako nista izaci jako u prvom pa ako ne bude islo u drugom sve ostaviti na klupi. Bitnije nam je izbjeci Play-In nego gledati kako izbjeci 5. seed i Sunse u prvom krugu. Mislim da je bolje i izbjeci taj rizik Play-Ina da ti protivnika prosere plus odmoriti Brona i Davisa dodatnu sedmicu. Sunsi nam jesu jako los matchup al sa kompletnom ekipom i pravim ADem i Bronom mislim da mozemodobiti svaku seriju.
Ma jbga tesko je ocekivati da ce Ham i njegovo vodjenje ekipe se naglo promjeniti,mozes samo da se nadas da ce sto manje grijesiti.
Slazem se,i ja bi vise volio 5 mjesto nego play inn ali imam osjecaj da ih veceras necemo gledati.
Slazem se,i ja bi vise volio 5 mjesto nego play inn ali imam osjecaj da ih veceras necemo gledati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Rjesava to novi superstar bez njih.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.