Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:20
TeaM87 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:15
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:14
Idite vise u 3 lijepe p. materine i vi i vas dolazak, covjek iz saveza dolazio neki dan i nakon sto smo "popravili" rekao da smo "ispunili" uslove za dolazak gostujucih navijaca
Nakon sto se digla hajka onda su danas ovo donijeli kao naredbu
Moroni j.ebeni
Ledzero bolan, smiri se
Ma daj nemoj zayebavat majke ti, cijela 2 j.ebena dana se prica o ovoj nakaradnoj tribini, eto nama drago vidjeti onu rugobu i da na kraju ne dodjete na utakmicu da gori s obe strane. Samo se zavadili na kraju, i navijaci i klubovi, iako imam par jarana iz Sarajeva koji ce doci veceras na tekmu jer ih boli qrac za ova prepucavanja
Vise se dosadilo i zayebavat kad vidim da onaj jedan udara na Stari most i stavlja praljka da ga opet kao rusi
ma mani se tih gluposti, nisu to normalni ljudi ni s jedne ni s druge strane, i meni je najvise krivo sto zavadise normalnu raju, ja godinama idem u Mostar i budem medju vasim navijacima, nikad ni jedan jedini incident nisam imao iako idem s prijateljima iz Mostara koji redovno kroz zajebanciju citavoj tribini obznane da sam Sarajlija

, isto planirao i veceras i evo ovi moji nece iz nekog inata ili necega, yebo na kraju i tribinu i sve, zavadi se raja bezveze, tenzije neke
i ja sam protiv kaveza i ove situacije, ali daj nemoj u to mijesat reintegraciju Grbavice, Praljka, Aliju i slicno