Jedini navijaci na tribini i njih otjerase

Ima jedno mjesto u Tuzli, pripada Batvi (blizu stadiona), a mi ga zovemo popularno "pod Zenicom". Zašto "pod Zenicom"? Zato što je veliki broj Zeničana uvijek studirao u Tz, a pogotovo Zeničanki
Apsurd
Nakon sto se protjerani Srbi iz Sarajeva i sa Grbavice jasno je da ovaj Zeljo vise nista nema sa onim Zeljom kojeg je volio i Cola i Djuro i ostala raja. Nazalost sad su navijaci Focaci i Sandzaklije a pravi Zeljovci daleko od svojih kuca.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:16Cinjenica je da se vecina ljudi koji prate fudbal obradovalo povratku Veleza u PLBiH, ipak je to klub sa tradicijom. Nije isto igrati ili navijati protiv Veleza ili nekakvog Tuzla Citya, na primjer. I znamo cega je Velez simbol, sta on znaci ljudima u Hercegovini, ali... nakon povratka su nas podsjetili da, nazalost, to nije vise ni sjena onog nekadasnjeg kluba. Poseljacili su se do te mjere da se sad mnogima gade. Ovaj potez sa kavezom je savrsen primjer. Bojim se da rapidno devoluiraju u kompleksaski klub tipa Slobode. Steta, a fino su krenuli, citava (haman) je drzava navijala za njih u Europi.
Aj ne kenjaj. Koji bola obraz..za 29.500 KM za stadion + 100.000 po utakmici najmanje za security, hitne, policiju , phicke materne i ono sto se ostavilo po kafanama i restoranima.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:51Mi smo pokazali nas obraz kada smo bojkotovali doigravanje zbog vas , pokazali smo obraz kada ste trebali igrati Evropu. Vi ste pali na sitno , zbog 400-500 mjesta negdje u čoškuAdo1922 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:45Ovo je obostrano.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:43
Na koncu Velez i navijaci Veleza izgubili su sve simpatije od 99% navijaca Zelje, pogotovo nakon saopstenja Veleza za usluge stadiona Grbevice , ono je jadno saopstenje , mene stid.
Selam²![]()
Mudro zboriš
jer nam je onemoguceno prisustvovanje utakmici iako ste to po pravilniku morali obezbijediti
Znaš već, hrđavom k.u.rcu i dlake smetaju
ko kaze i gdje pise da mozemo doci? sve i da mozemo (a ne mozemo), ne moze se to javiti 3 sata pred tekmuBalorda je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:17Eto ova epska frtutma se riješila, gosti mogu doćii na adekvatnu tribinu. Tribine će i doći i proći, izgradiće se i nova i to je sve dio jednog procesa. Ono šta će ostat nakon ova tri dana je veličanje ratnih zločinaca i poozivanje na rušenje Starog mosta od strane plavih forumaša.
Ti si sine lud i tebi lijeka nema.Balorda je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:17Eto ova epska frtutma se riješila, gosti mogu doćii na adekvatnu tribinu. Tribine će i doći i proći, izgradiće se i nova i to je sve dio jednog procesa. Ono šta će ostat nakon ova tri dana je veličanje ratnih zločinaca i poozivanje na rušenje Starog mosta od strane plavih forumaša.
ne treba, ali evo ja hocu da idem i nigdje ne vidim da mogu doci regularno sa obiljezjima Želje, rekli iz vaseg kluba da mozemo u kavez, savez onda to demantovao, dakle ne mogu doci, pomozi mi ti evo ko od nadleznih (klub, savez, policija) kaze da ce biti 5% obezbijedjeno za nas
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Direktorcic, Lewy21, Maestro^^ i 34 gosta.