FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas će se otopiti snijeg (upaljeni grijači), nastavljaju s prišivanjem kad dođu još neke mašine. Trebale bi sutra biti na stadionu.
-
- Kontakt:
Sto se tice ova 4 gostovanja: Leotar, Zrinjski, Borac, Velez... tu nam dajem max 2 boda da cemo donijeti.. a od ovih 5 domacih.. Sloga, Tuzla, Siroki, Zeljo, Igman - 90% 3 pobjede upisane i to Sloga, Siroki i Igman.. a iz ove dvije utakmice Tuzla i Zeljo max 4 boda - 6 nemoguca misija.. dakle 4:3:2 omjer do kraja, 15 bodova..
I gledaj ti Zrinjskog, pa ljudi zavrsili ligu, mogu pustit da im djeca igraju do kraja ostali bi prvi.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
U formaciji 352 nemas krila, nego wing bekove...Lucas je napisao/la: ↑05 apr 2023, 13:33Varešanović je, ruku na srce, prvi naš trener nakon Vinka koji ne izmišlja toliko toplu vodu i ne eksperimentiše puno. Sablic da je trener, on bi do sada istumbao sve raspoložive igrače, Mulalić bi mu u formaciji 3-5-2 garant bio desno krilo, a Radović treci stoper![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tesko mi mozemo imat sve pobjede jedan poraz jedan nerjesen do kraja prvenstva. Ali da mozemo osvoit pola boda vise od sb zelje veleza po utakmici (plus imamo protiv isti jos po jednu utakmicu) mozemo. Dali cemo to uradit to je do igraca hz ss i vice z..
Igraci moraju dat sve od sebe taman domace utakmice sve na neutralni tereni i bez navijaca. Ako nemaju kvalitet trener nezna da ih istrenira postavi MORAJU DAT SVE OD SEBE tacnoje da su to idalje glupi ljudi bez kvaliteta nekog velka al nisu toliko budale da neznaju dat zadnji atom snage. Ubjedjen sam ako budu isli svom snagom cak i bez glave da mogu ove debilske ekipe tipa leotar zeljo posusje kita city konjic velez pobjedit..
Takodje ja da sam vodja navijaca ako bi se vratili na kosevo (ako pobjedimo merdijan i utakmicu koja dolazi posle njih cinimi se da je leotar) proteste bi odgodio do daljnjeg, odnosno do zavrsetka prvenstva tacnije ako izborimo evropu posle evrope.. ako nas cicak uspjedne ubacit u grupnu fazu podrzavatka cim evropi bude kraj odma trazit ostavku ako to ne uradi onda primjenit sva raspoloziva srestva cak i ilegalna po potrebi ici i na kirvica.
Gadjati bakljom ss
Topovskim udarom
Kovanicom od 5 km pomogucnosti kopiom
Upaljacom
Pogrdne transparante
Ylazit u teren pretuc kapitena kluba a i gostujuce igrace
Ako policija koju mi placamo ne mirvic bude isla nanas ici na njih ko 93 na zuc
I jos neke lakse metode nedat da treniraju butmiru
Kamenovat autobus igraca itd
A dotad zvizdat cicku nedat mu da dolazi ispred sjevera pisat mu 12 igrac parole
Igracima dat podrsku 100% dok matematika postoji
Evo na reorezentaci mirvic izbacio da je SUVLADNIK securitasa.. ovde se to pisalo prije 8 mjeseci
Cudno je da je suvlasnik da u nikojoj firmi klubu nije samostalni vlasnik..
To meni smrdi na siromastvo sa njegove strane ili svjesnost da je glup pa koristi pamet drugi ljudi
Igraci moraju dat sve od sebe taman domace utakmice sve na neutralni tereni i bez navijaca. Ako nemaju kvalitet trener nezna da ih istrenira postavi MORAJU DAT SVE OD SEBE tacnoje da su to idalje glupi ljudi bez kvaliteta nekog velka al nisu toliko budale da neznaju dat zadnji atom snage. Ubjedjen sam ako budu isli svom snagom cak i bez glave da mogu ove debilske ekipe tipa leotar zeljo posusje kita city konjic velez pobjedit..
Takodje ja da sam vodja navijaca ako bi se vratili na kosevo (ako pobjedimo merdijan i utakmicu koja dolazi posle njih cinimi se da je leotar) proteste bi odgodio do daljnjeg, odnosno do zavrsetka prvenstva tacnije ako izborimo evropu posle evrope.. ako nas cicak uspjedne ubacit u grupnu fazu podrzavatka cim evropi bude kraj odma trazit ostavku ako to ne uradi onda primjenit sva raspoloziva srestva cak i ilegalna po potrebi ici i na kirvica.
Gadjati bakljom ss
Topovskim udarom
Upaljacom
Pogrdne transparante
A dotad zvizdat cicku nedat mu da dolazi ispred sjevera pisat mu 12 igrac parole
Evo na reorezentaci mirvic izbacio da je SUVLADNIK securitasa.. ovde se to pisalo prije 8 mjeseci
To meni smrdi na siromastvo sa njegove strane ili svjesnost da je glup pa koristi pamet drugi ljudi
-
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 14:18Tesko mi mozemo imat sve pobjede jedan poraz jedan nerjesen do kraja prvenstva. Ali da mozemo osvoit pola boda vise od sb zelje veleza po utakmici (plus imamo protiv isti jos po jednu utakmicu) mozemo. Dali cemo to uradit to je do igraca hz ss i vice z..
Gadjati bakljom ss
Topovskim udarom
Upaljacom
Pogrdne transparante
E cuj pretuc kapitena kluba i gostujuce igrace
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma znaju oni sigurno nesto sto mi ne znamo, ne bi ljudi dzabe shebali one njihove masine Bog zna koliko su.
Sta ovo Dogan bulazni o skoli fudbala ? Ako je istina, ovaj influenser je tacno dosao da syebe sve sto valja !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Dogan je otkrio da će klub iz Titove 38b ponovo pokrenuti školu fudbala, što je sigurno radosna vijest za navijače.
– Pitanje škole fudbala smo ponovo razmatrali. Bio je tu gospodin Mirvić i uprava kluba. Donesen je zaključak da se ona najvjerovatnije ponovo pokreće. To je odgovor da li je bila greška što se ukida, jer kada imate akademiju, ne možete primiti svako dijete koje želi da trenira u FK Sarajevo, nego samo ono koje potrebni kvalitet. Sa postojanjem škole fudbala, možete proširiti bazu i dozvoliti djeci koja nisu toliko talentovana da treniraju u svom klubu. Mislim da će se u skorije vrijeme napraviti projekat i da se pokrene. Stav kluba je da se to treba ponovo pokrenuti – otkrio je Dogan.
Dobro su se sjetili

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dovodjenje djece koja nisu talentovana da treniraju ?
Mislis, da placaju clanarinu, da razno razni rundici treniraju tu djecu i oune djepove 'nako...
Mislis, da placaju clanarinu, da razno razni rundici treniraju tu djecu i oune djepove 'nako...
Pa kroz skolu fudbala mozda bude prepoznat neki talenat koji ce biti kasnije prebacen u akademiju, ima i ta opcija.. A kada su ukunili skolu fudbala prvobitno, pljuvali su tu odluku, sad planiraju da otvore, opet se pljuje e jbg
Sve mi znamo.
od 2014 do danas koliko djece iz sarajeva je kroz akademiju doslo do prvog tima i napravilo vani karijeru?
Niho Mujakic ne znam da li se moze smatrati djetetom iz sarajeva bas, Napoleon72 to bolje zna.
Jedino se sjecam nedima hadzica i sad sto je otisao u francusku Šabanovic.
Sve ostalo sto je uspjelo to su djeca sa strane.
Sve sto vrijedi budu vecinom djeca sa strane, najcesce djeca slabijeg imovinskog stanja.
Poroblem fudbala u bosni i lezi u tome sto ga treniraju djeca roditelja koji imaju novac, siromasnija djeca a mnogo ih je ne mogu jer to kosta mnogo, a drzava to ne vidi odnosno libo ih nesto... Kada fudbal bude se trenirao masovno imat ces i talente i kvalitet.
Tako da to djeca nasa, talenti, slabo bgm jer je sredina takva da djeci u glavi se promjene stvari sa 16-17... onome sa sela i manjeg grada samo je uspjeh u glavi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ako Zrinjski osvoji kup a realno je da hoce da li finalista ide u Europu ili četvrti iz prvenstva ??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Četvrti iz prvenstvabordobijeli je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:33Ako Zrinjski osvoji kup a realno je da hoce da li finalista ide u Europu ili četvrti iz prvenstva ??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:36Četvrti iz prvenstvabordobijeli je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:33Ako Zrinjski osvoji kup a realno je da hoce da li finalista ide u Europu ili četvrti iz prvenstva ??

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na Bilinom polju bit će otvorena samo jedna tribina za meč između Sarajeva i Sloge
Fudbalski klub Sarajevo u petak će u okviru 25.kola Premijer lige dočekati ekipu Sloge iz Doboja. Ova utakmica prvobitno je planirala da se odigra na stadionu u Doboju kod Kaknja, ali odlukom kluba uz konzultacije sa stručnim štabom i igračima ipak je odlučeno da se ova utakmica igra u noćnom terminu od 20 sati na Bilinom polju u Zenici.
Bordo tim nakon dvije vezane pobjede protiv Posušja i Slobode dodatno se približio ekipama koje se nalaze na pozicijama koje vode u Evropu. Jasan je cilj ekipe Mirze Varešanovića u meču protiv Sloge, a to je pobjeda i nova tri boda. Naravno da će ulogu favorita u ovom meču morati dokazati i na terenu, a gosti iz Doboja u Zenicu dolaze s novim trenerom Vladom Jagodićem, koji je u debiju na klupi Sloge u prošlom kolu u Doboju upisao poraz od ekipe Veleža.
Kada je u pitanju meč koji se igra na Bilinom polju u petak od 20 sati kako saznajemo za ovu utakmicu će biti otvorena samo jedna tribina za gledaoce, odnosno navijače i simpatizere kluba s Koševa. Budući na raniji bojkot Hordi Zla kada su u pitanju domaće utakmice, rukovodstvo kluba s Koševa za ovu utakmicu nije planiralo da se otvori sjeverna tribina, na kojoj su bili najvatrenije pristalice Sarajeva, kada je ovaj klub u prvom dijelu sezone igrao utakmice u Zenici.
Ono što je svakako radosna vijest za sve navijače bordo kluba jeste što će ulaz za ovaj meč biti besplatan, tako da će svi oni koji žele gledati ekipu Sarajeva, ali i Sloge u petak to moći besplatno sa zapadne tribine stadiona Bilino polje. Sjeverna i južna tribina će biti zatvorene, dok će na istočnoj tribini stadiona biti delegacije klubova, sponzori...
Nakon 25.kola Sarajevo se nalazi na šestoj poziciji sa 35 bodova, dok je ekipa Sloge na posljednjoj poziciji odnosno 12 mjestu sa 23 boda na svome kontu. Vrijedi istaći da će meč u Zenici suditi Elvedin Topuzović iz Tuze s pomoćnicima Mirzom Čejvanovićem, također iz Tuzle, drugi pomoćnik je Božidar Rustić iz Gradiške, dok je za četvrtog sudiju delegiran Sabrija Topalović iz Zenice. Delegat utakmice bit će Goran Skoko iz Ljubuškog, dok će posmatrač suđenja biti Radoslav Vukasović iz Trebinja.
Fudbalski klub Sarajevo u petak će u okviru 25.kola Premijer lige dočekati ekipu Sloge iz Doboja. Ova utakmica prvobitno je planirala da se odigra na stadionu u Doboju kod Kaknja, ali odlukom kluba uz konzultacije sa stručnim štabom i igračima ipak je odlučeno da se ova utakmica igra u noćnom terminu od 20 sati na Bilinom polju u Zenici.
Bordo tim nakon dvije vezane pobjede protiv Posušja i Slobode dodatno se približio ekipama koje se nalaze na pozicijama koje vode u Evropu. Jasan je cilj ekipe Mirze Varešanovića u meču protiv Sloge, a to je pobjeda i nova tri boda. Naravno da će ulogu favorita u ovom meču morati dokazati i na terenu, a gosti iz Doboja u Zenicu dolaze s novim trenerom Vladom Jagodićem, koji je u debiju na klupi Sloge u prošlom kolu u Doboju upisao poraz od ekipe Veleža.
Kada je u pitanju meč koji se igra na Bilinom polju u petak od 20 sati kako saznajemo za ovu utakmicu će biti otvorena samo jedna tribina za gledaoce, odnosno navijače i simpatizere kluba s Koševa. Budući na raniji bojkot Hordi Zla kada su u pitanju domaće utakmice, rukovodstvo kluba s Koševa za ovu utakmicu nije planiralo da se otvori sjeverna tribina, na kojoj su bili najvatrenije pristalice Sarajeva, kada je ovaj klub u prvom dijelu sezone igrao utakmice u Zenici.
Ono što je svakako radosna vijest za sve navijače bordo kluba jeste što će ulaz za ovaj meč biti besplatan, tako da će svi oni koji žele gledati ekipu Sarajeva, ali i Sloge u petak to moći besplatno sa zapadne tribine stadiona Bilino polje. Sjeverna i južna tribina će biti zatvorene, dok će na istočnoj tribini stadiona biti delegacije klubova, sponzori...
Nakon 25.kola Sarajevo se nalazi na šestoj poziciji sa 35 bodova, dok je ekipa Sloge na posljednjoj poziciji odnosno 12 mjestu sa 23 boda na svome kontu. Vrijedi istaći da će meč u Zenici suditi Elvedin Topuzović iz Tuze s pomoćnicima Mirzom Čejvanovićem, također iz Tuzle, drugi pomoćnik je Božidar Rustić iz Gradiške, dok je za četvrtog sudiju delegiran Sabrija Topalović iz Zenice. Delegat utakmice bit će Goran Skoko iz Ljubuškog, dok će posmatrač suđenja biti Radoslav Vukasović iz Trebinja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kako ce bolan upaliti grijace kad jos trafostanica nije ni napravljena a kamo li i skopcana ?? Ccc
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, budzak, bvsic, Direktorcic, nedimmmm1337, Semrush [Bot], Tarapi, Venom i 42 gosta.