Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A što se tiče cijelog slučaja, ja sam još jučer pisao da je savez zakuhao cijelu stvar i oni su glavni krivici za čitav problem.
Iako nikakvog problema ne bi bilo da se Veležovci nisu zaletili grlom u jagode i počeli ismijavati bojkot Manijaka pravdajući onu skalameriju dozvolom od saveza (koji im ga je sa ovom odlukom zabio do jaja i dodatno se popišao po njima, ali su sami za to krivi), dok je svako normalan bez obzira za koji klub navija odmaha mogao vidjeti da je ona nazovi tribina obična sramota.
Ovi što su pisali o reintegraciji, Aliji, dejtonu, šugavici, gašenju i ostalom, neka im je na čast.
Iako nikakvog problema ne bi bilo da se Veležovci nisu zaletili grlom u jagode i počeli ismijavati bojkot Manijaka pravdajući onu skalameriju dozvolom od saveza (koji im ga je sa ovom odlukom zabio do jaja i dodatno se popišao po njima, ali su sami za to krivi), dok je svako normalan bez obzira za koji klub navija odmaha mogao vidjeti da je ona nazovi tribina obična sramota.
Ovi što su pisali o reintegraciji, Aliji, dejtonu, šugavici, gašenju i ostalom, neka im je na čast.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prokontali su nas je.ba.vali sebe.7Aprildomemoj1 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 16:57Nije ovo trebalo ni Veležu a ni Red armyju. Postovanje se dugo gradi a lahko gubi. Na kraju su samo pobjednici štovaoci UZP-a i rušitelji Starog mosta

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Vjerovstno nikad nisi bio na stadionu pa tako pišeš . Kuda će doći ti gostujući navijači ? Gdje će ostaviti vozila i buseve ? Kako ih sprovest do tribine kad taj dole dio vazda krcat bude i ima bar gdje se pića prodavaju . Pa ljudi i 30 min poslije početka utakmice ulaze jer takve guzve budu . I zamisli 200 gostujućih tu pogotovo kad dodju mrski neki pa ko će im garantovat sigurnost ?Raonffa je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:44Ne znam što se pravi nauka od toga, smjestiš goste na lijevi kraj one centralne tribine (prema VIP-u), zvekneš tampon zonu i to je to.opalaopala je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:25Kažu na jednu od tri tribine , najbolje na zdenku i tako docekat neke mrske navijače .
Pa kad bude belaja nek savez ide od vrata do vrata i izvnjava se familiji .
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 05 apr 2023, 18:02, ukupno mijenjano 2 puta.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Aha, OK. Šta se desilo nakon toga na Skenderiji i na Drveniji? Navijači Veleža sami sebe napadali?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nisi li ti ovo napisao pa editovao za istu tu grupu?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ma ljudi molili boga da im ne dadnu dolazak i traže dlaku u jajetu .HordasOdMalena je napisao/la: ↑05 apr 2023, 18:02Nisi li ti ovo napisao pa editovao za istu tu grupu?![]()
![]()
Recite fino ne smijemo doći i sve ok .
A ovako dižete hampu i pravite scene a svakako niste zagrijani da dodjete .
Svadjaju bez razloga obične navijače , da oni mogu opravdati svoj ne dolazak .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Jasta nego jeste, jos nama dosao i rekao zelim vam da osvojite kupHordasOdMalena je napisao/la: ↑05 apr 2023, 18:02Nisi li ti ovo napisao pa editovao za istu tu grupu?![]()
![]()

PrcHordasOdMalena je napisao/la: ↑05 apr 2023, 18:02Nisi li ti ovo napisao pa editovao za istu tu grupu?![]()
![]()

1946
Pa to je paša na vama i MUP-u da organizujete, ako nemate uslove za ugostiti navijače onda promijenite stadion.opalaopala je napisao/la: ↑05 apr 2023, 18:00Vjerovstno nikad nisi bio na stadionu pa tako pišeš . Kuda će doći ti gostujući navijači ? Gdje će ostaviti vozila i buseve ? Kako ih sprovest do tribine kad taj dole dio vazda krcat bude i ima bar gdje se pića prodavaju . Pa ljudi i 30 min poslije početka utakmice ulaze jer takve guzve budu . I zamisli 200 gostujućih tu pogotovo kad dodju mrski neki pa ko će im garantovat sigurnost ?Raonffa je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:44Ne znam što se pravi nauka od toga, smjestiš goste na lijevi kraj one centralne tribine (prema VIP-u), zvekneš tampon zonu i to je to.opalaopala je napisao/la: ↑05 apr 2023, 17:25Kažu na jednu od tri tribine , najbolje na zdenku i tako docekat neke mrske navijače .
Pa kad bude belaja nek savez ide od vrata do vrata i izvnjava se familiji .
Sve se može kad se hoće, kako murija organizuje sarajevski derbi, te tampon zone, te one barikade i ograde dok navijači Sarajeva uđu na stadion...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Normalno da cu mijenjat pricu kad iz minute u minutu dolaze nove info
Ovo je bilo cak i prije nego dto je kavez izaso
Sta ce te vi pricati o tome do jucer ste s nama bili
Danas s pitarima i vi nekom nesto pricat
Sta su kodeksasi odlucili, dosadio bojkot 

Pogodite koja utakmica se ne prenosi naredni vikend

Sve ostale utakmice idu live, jer su trofejni klubovi u pitanju. Da su barem uzeli kup tuzlanskog kantona

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Honaj braco Manijaci ..evo Zeljkan izasao na upoznavanje sa terenom posto niste tu prenosit cemo tekstualno.

picture upload

picture upload
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Mijenjas pricu jer si debilManijakalnost99 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 18:26Normalno da cu mijenjat pricu kad iz minute u minutu dolaze nove info
Daj skalameriju da vidimomostar_mo je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:07Honaj braco Manijaci ..evo Zeljkan izasao na upoznavanje sa terenom posto niste tu prenosit cemo tekstualno.
picture upload

PS: Ti neki VIP-ovac je li?

Imal zimemostar_mo je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:07Honaj braco Manijaci ..evo Zeljkan izasao na upoznavanje sa terenom posto niste tu prenosit cemo tekstualno.
picture upload
Sretno Velež
BUDIMO LJUDI
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Led...probi vjetar. HvalaDovoljan je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:21Imal zimemostar_mo je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:07Honaj braco Manijaci ..evo Zeljkan izasao na upoznavanje sa terenom posto niste tu prenosit cemo tekstualno.
picture upload
Sretno Velež
BUDIMO LJUDI
Neda mi se slikat pa uploadovat..prsti mi se zaledili od zime. A njje losa uzivo skalamerija majke mi koliko se kukaloRaonffa je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:15Daj skalameriju da vidimomostar_mo je napisao/la: ↑05 apr 2023, 19:07Honaj braco Manijaci ..evo Zeljkan izasao na upoznavanje sa terenom posto niste tu prenosit cemo tekstualno.
picture upload
PS: Ti neki VIP-ovac je li?![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Hansestadt, MostarReds22, Rodman i 25 gostiju.