FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cekamo da Gibra napise da Kosoric ne smije poceti utakmicu, sta kaze frajer treba forsirati Drinu jer je mlad i moze se prodat a lik nas zadnje 3 4 utakmice ukopo isto kao i Cocalic
-
- Kontakt:
S ovakvom igrom nit zasluzujemo evropu, nit ista..sramota. Msm velez nista bolji, sudar dvije dizelaske ekipe (izuzev par igraca) koje su se vise udarale nego igrale… edise, vakat je
Svima nam je jasno koliko Mulalić ne zna, više u oči bode danas Štilić koji ni jedan jedini pas nije uputio kako treba, gdje sve ide na isti šablon, pa ako je to sve sablja posložio, ne upravlja džojstikom sa klupe pa da su onako šablonski svi redom posloženi, svaki napad isti, bez kretnji bez volje. Ne znam eto ali u 90 ' da se svaki napad odvija na isti način, ne mogu svariti. Pa dijete da dvije naše utakmice pogleda znalo bi kud će i kako će.Da Bog dragi sačuva.
Treba znati izgubiti dvije utakmice zaredom gdje protivniku poklanjaš golove, to je umjetnost. Čestitke Edisu i igračima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja nemam ni arenu a ni moya tv.
I ganjam da promjenim kablovsku da mogu gkedat Zelju
Sad necu
Bolje ovako pogkedat rezultat na kraju
Citam Vas i ako uvedem arenu samo mogu obolit
A i onako sam bolesran
I ganjam da promjenim kablovsku da mogu gkedat Zelju
Sad necu
Bolje ovako pogkedat rezultat na kraju
Citam Vas i ako uvedem arenu samo mogu obolit
A i onako sam bolesran
Bit će ovo u egal u revanšu, opet gol primamo na našu katastrofalno postavljenu odbranu, realno gledajući ovde je nerješeno realan rezultat, sami smo krivi, Velež apsolutno ništa nije bolji od nas .. Treba se sad smiriti okrenuti ka Tuzli , sve osim pobjede kući je kiks.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Odron bukvalno nijedan igrač nije dobio veću ocjenu od 1
Galića kad vidim da protrčava tačno mi muka dodje, fuj
Galića kad vidim da protrčava tačno mi muka dodje, fuj
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ti kontas stila madjionicar? Pa vazda mu je jedan igrac na ledjima, salje lopte bez pogleda, u sta gledas ti. Ne moze covjek sam. Problem je sto ova ekipa igra ko da se sastala na treningu nije i to je edisova krivica. Da li je do psihe ili cega, ali sve su prilike neznanje. Trener treba iz ekipe da izvuce maksimum, edis to ne radi i tacka.sudac92 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 22:27Svima nam je jasno koliko Mulalić ne zna, više u oči bode danas Štilić koji ni jedan jedini pas nije uputio kako treba, gdje sve ide na isti šablon, pa ako je to sve sablja posložio, ne upravlja džojstikom sa klupe pa da su onako šablonski svi redom posloženi, svaki napad isti, bez kretnji bez volje. Ne znam eto ali u 90 ' da se svaki napad odvija na isti način, ne mogu svariti. Pa dijete da dvije naše utakmice pogleda znalo bi kud će i kako će.Da Bog dragi sačuva.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Kosoric nije ni za klupe al eto. Ovo jest krivica bila i Drine i Coce danas ali prosli golovi nisu tako da bezveze prozivas.
Edise ...sam podnesi ostavku povuci se..brukaš klub i sebe mi ovakvom igrom bolje da ne idemo u Evropu igra je loša nisu ispoštovali navijače zato treba ih naružit
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
I neko ocekuje da Hodzic i Santos potpisu nove ugovore 

Pa sve i da imamo pare, sa kim da igraju majke ti? Ko da ih trenira? Da napravi od njih bolje igrace? Edis? **** li ti sve zalizano! Ubleho jedna!
Pa sve i da imamo pare, sa kim da igraju majke ti? Ko da ih trenira? Da napravi od njih bolje igrace? Edis? **** li ti sve zalizano! Ubleho jedna!
Jel realno kakve mi golove primamo i isti ti golovi nas kostaju bodova i poraza
Drzimo ih u njihovom petercu,likovi istrce kontru medju nasih 5 igraca zabiju gol
Prvo onaj amaterizam u Trebinju danas ovaj gol
Mislim bolji smo,vidi se,proci cemo ovo ali odbrana nam je uzas
Drzimo ih u njihovom petercu,likovi istrce kontru medju nasih 5 igraca zabiju gol
Prvo onaj amaterizam u Trebinju danas ovaj gol
Mislim bolji smo,vidi se,proci cemo ovo ali odbrana nam je uzas
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nije moguce da ovaj skup igraca ne zna da igra fudbal. Prosto je nerealno. Hodzic Sr, Amoah, Santos, Stila, Hodza Jr, Drina, Seha. Neznalice. Nepovezivo.
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 05 apr 2023, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Zamisli da te jedan trener amater natjera da kontas da si glup sto ovo gledas.Eto mene je napravio glupim jer da nije imena Zeljo sad bi se posro na ovo veceras.
- MocMahale444
Edise vakat je prije džume da daš ostavku
Iza džume da dovedemo Feđu, Bašića ili Adžema ili nekog četrvtog
Prije nego što krenu komentari, evo i Velež ima za nas “ublehe” Jusufbegovića i pitari imaju Mirzu pa će nas stić na tabeli.
Iza džume da dovedemo Feđu, Bašića ili Adžema ili nekog četrvtog
Prije nego što krenu komentari, evo i Velež ima za nas “ublehe” Jusufbegovića i pitari imaju Mirzu pa će nas stić na tabeli.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ali imas takav ofanzivni potencijal i ne mozes sansu u 2 utakmice napraviti,treba i ovo znati
Na stub srama sve i jednog forumasa koji je pruzao podrsku doticnom honaju,osim hulahopke on je jednostavno glup.

Na stub srama sve i jednog forumasa koji je pruzao podrsku doticnom honaju,osim hulahopke on je jednostavno glup.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kaze edis da smo dobri bili. Kako bi tek igrali da smo losi
I svaki put ZNALI SMO DA CE BITI TESKA UTAKMICA.
Pa kad smo znali sta smo onda ovo spremali. Ovo za Velez nije bila teska tekma, ovo je bila teska tekma za nas i jedini smo mi krivi jer je teska jer nismo pokusali nista smisleno.
Nema veze poraz, ali ovo je tesko vise za gledati a mi se fol borimo za nesto. Kako je moguce da sacuvas kostur tima i jos se pojacas ok igracima i ti i dalje nemas NIKAKVU igru. Pa nije protivnik kriv sto se nasi igraci ne mogu sastaviti na terenu svaku tekmu.
Nekad smo mogli na snagu uzeti pobjedu, sad vise ni snage nemamo.
Nek nam je bog na pomoci, steta sto ne uzesmo cigane.
Pa kad smo znali sta smo onda ovo spremali. Ovo za Velez nije bila teska tekma, ovo je bila teska tekma za nas i jedini smo mi krivi jer je teska jer nismo pokusali nista smisleno.
Nema veze poraz, ali ovo je tesko vise za gledati a mi se fol borimo za nesto. Kako je moguce da sacuvas kostur tima i jos se pojacas ok igracima i ti i dalje nemas NIKAKVU igru. Pa nije protivnik kriv sto se nasi igraci ne mogu sastaviti na terenu svaku tekmu.
Nekad smo mogli na snagu uzeti pobjedu, sad vise ni snage nemamo.
Nek nam je bog na pomoci, steta sto ne uzesmo cigane.
-
- Kontakt:
Tobe jarabi rece covjek odigrali smo dobro. Imamo se cemu nadati. Ti bolan ubijas svaku nadu i najvecem optimisti.
Edis je to sto je.Meni opet nisu nasi igraci jasni. Besmislena kretnja bez lopte. Pa evo sad na kraju ganjas rezultat ti zadnjih 15 minuta 12 i po provedes dodavajuci se u zadnjoj liniji. 4 minuta nadoknade,ni jednom nisi nabijo loptu naprijed da probas nesto.
Pa ne treba ti Edis za to. Nas vezni red je ocajan. Krila bez lopti,napadac odsjecen. Ni na sta mi ne licimo. Usracemo i prvenstvo i kup. Cestite akcije 2 utakmice nisi odigrao. Ljudi igrali u europskim klubovima,nemaju smisljene kretnje na terenu. Svaka ekipa protiv nas djeluje ozbiljnije,inteligentnije....Boze sacuvaj ocaja.
Edis je to sto je.Meni opet nisu nasi igraci jasni. Besmislena kretnja bez lopte. Pa evo sad na kraju ganjas rezultat ti zadnjih 15 minuta 12 i po provedes dodavajuci se u zadnjoj liniji. 4 minuta nadoknade,ni jednom nisi nabijo loptu naprijed da probas nesto.
Pa ne treba ti Edis za to. Nas vezni red je ocajan. Krila bez lopti,napadac odsjecen. Ni na sta mi ne licimo. Usracemo i prvenstvo i kup. Cestite akcije 2 utakmice nisi odigrao. Ljudi igrali u europskim klubovima,nemaju smisljene kretnje na terenu. Svaka ekipa protiv nas djeluje ozbiljnije,inteligentnije....Boze sacuvaj ocaja.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 11 gostiju.