U ligi ce nas stici i Velez i Sarajevo, zavrsit cemo 6ti. Kup ne mozemo osvojiti i da prodjemo, ne radi Zrinjslog, nego radi Edisa.
Ja ae nadam da ce sam otici, jer realnije je to, nego da ga Uprava otjera. Moja zelja je Slaven Musa.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U ligi ce nas stici i Velez i Sarajevo, zavrsit cemo 6ti. Kup ne mozemo osvojiti i da prodjemo, ne radi Zrinjslog, nego radi Edisa.
Moja najveća želja je Feđa, ali da dođe na ljeto.
Ma kakav Mulalic. Imamo Mekica debila koji u vezi ne radi ništa. Imamo Hodzica koji je ranije trcao,sad trčkara. Imamo Drinu koji je zalutao u fudbal. Imaš dva igrača Santosa I Stilica koje zatvoriš utakmica je završena. Amaoh daleko od gola. Krila nam konstantno uz liniju, a ne mogu napraviti prevagu. Mi iz naše šanse pravimo kontra faul. To može samo Amoah i Drljo. Sve u svemu bilo koji trener da je ovdje nista ne bi uradio.BarbareZeljin je napisao/la: ↑05 apr 2023, 22:35Tobe jarabi rece covjek odigrali smo dobro. Imamo se cemu nadati. Ti bolan ubijas svaku nadu i najvecem optimisti.
Edis je to sto je.Meni opet nisu nasi igraci jasni. Besmislena kretnja bez lopte. Pa evo sad na kraju ganjas rezultat ti zadnjih 15 minuta 12 i po provedes dodavajuci se u zadnjoj liniji. 4 minuta nadoknade,ni jednom nisi nabijo loptu naprijed da probas nesto.
Pa ne treba ti Edis za to. Nas vezni red je ocajan. Krila bez lopti,napadac odsjecen. Ni na sta mi ne licimo. Usracemo i prvenstvo i kup. Cestite akcije 2 utakmice nisi odigrao. Ljudi igrali u europskim klubovima,nemaju smisljene kretnje na terenu. Svaka ekipa protiv nas djeluje ozbiljnije,inteligentnije....Boze sacuvaj ocaja.
Drina nije kriv za gol ni u trebinju ni sada. Jedini krivax je Cocalic, Drina u oba slucaja je probao spasiti situaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.