Postao/la BarbareZeljin » 06 apr 2023, 00:28
Edis ti takticki nema sta objasniti. Nisu ovi igraci pioniri koje Edis uci osnovama.Kod nas u timu imas igraca koji su igrali ozbiljan fudbal vani.
Shvatam da nema uigranih akcija,izbor igraca je stvar trenera,ali da igraci sami ne pokazu neku smislenu stvar,da sami ne rade neke logicne fudbalske kretnje,stvari....to mi nije jasno.
Sehic dobije loptu po strani ulazi sam,moze da vuce jos 5 metara,on centrira samo da se sto prije rijesi lopte.
Mekic je svaku akciju u zacetku sjebao. Usporio je svaki pokusaj kontra napada. Hodzic ne postoji na terenu.
Bekovi totalno napadacki beskorisni,Drljo nakon prve tekme nista uradio nije 5 utakmica. Napadaci nabijaju kodiciju,nisu jos poceli radit sa loptom.
Neke stvari u fudbalu su logika,osjecaj za igru,ne mora ti sve trener crtati.
To je ono sto meni ne ide u glavu,ne vidi se kod ljudi ista smisljeno,rezonski,fudbalski.
Ako Stilu markira 2-3 igraca,sta rade ostali,stoje i gledaju. Igraju alibi igru,vrati je nazad stoperima. Nama su Coca i Drina najvise imali loptu u nogama. Ceka se da nesto Santos uradi ili Stila.
Od 83 minute do kraja mi nismo nabili **** loptu prema napadacima,ako nista nabili....kako smo mislili pokusati izjednaciti. Hrpa nelogicnih poteza nase ekipe.
Jedina dobra stvar kod Edisa sto poziva da se vratimo igri. Mi ocito igramo nesto sto se ne zove fudbal. Mi smo bili dobri,valjda smo pobijedili u toj nekoj igri koju igramo,ne kontam.