FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Honaj jel dosta bezobrazluka?honajeeeee
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Mozes misliti koliko je Edis pao u ocima navijaca kad ga je i hulaglupka poceo prozivati, a do juce je svrsavao na njega
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zamisli ti to. Strasno šta se desaje19vendetta87 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:36Mozes misliti koliko je Edis pao u ocima navijaca kad ga je i hulaglupka poceo prozivati, a do juce je svrsavao na njega
- LegendaIvica
- Kontakt:
Jel to Edis jos nije podnio ostavku?
Eh pa u tom je poenta. Evo na stranu ne može te Edis ništa naučit osim što te moze nalozit, kako ti sam kao igrac s evropskim iskustvom ne mozes nesto smisleno odradit u glavi. Pa jebote kad nas se 6 nadje na termin bez trenera bez iceg, bez ikakvih priprema napravis neke akcije pa i ti sam ne vjerujes sta se desilo. Jebote imamo dobre tehnicare sto je najgore, imamo i igrace manje tehnicke kvalitete ali zato s drugim kvalitetima kao igranje u troduplo jacim ligama itd itd, ovdje je vise do igraca nego do trenera sto postooo, ne mozes ti bit alibi igrac i onda ocekivat da nesto napravis. Hodzic mladji u grcu otkad je pocela polusezona, samopouzdanje mu u qrcu teskom, trenutno bolje i Beganovic igra od njeg, Cocalic na zutom, umjesto da vodi Drinu, Drina vodi njega. Meni ba trenutno jedino mali Sehic igra s mudima tuga golema..BarbareZeljin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:28Edis ti takticki nema sta objasniti. Nisu ovi igraci pioniri koje Edis uci osnovama.Kod nas u timu imas igraca koji su igrali ozbiljan fudbal vani.
Shvatam da nema uigranih akcija,izbor igraca je stvar trenera,ali da igraci sami ne pokazu neku smislenu stvar,da sami ne rade neke logicne fudbalske kretnje,stvari....to mi nije jasno.
Sehic dobije loptu po strani ulazi sam,moze da vuce jos 5 metara,on centrira samo da se sto prije rijesi lopte.
Mekic je svaku akciju u zacetku sjebao. Usporio je svaki pokusaj kontra napada. Hodzic ne postoji na terenu.
Bekovi totalno napadacki beskorisni,Drljo nakon prve tekme nista uradio nije 5 utakmica. Napadaci nabijaju kodiciju,nisu jos poceli radit sa loptom.
Neke stvari u fudbalu su logika,osjecaj za igru,ne mora ti sve trener crtati.
To je ono sto meni ne ide u glavu,ne vidi se kod ljudi ista smisljeno,rezonski,fudbalski.
Ako Stilu markira 2-3 igraca,sta rade ostali,stoje i gledaju. Igraju alibi igru,vrati je nazad stoperima. Nama su Coca i Drina najvise imali loptu u nogama. Ceka se da nesto Santos uradi ili Stila.
Od 83 minute do kraja mi nismo nabili **** loptu prema napadacima,ako nista nabili....kako smo mislili pokusati izjednaciti. Hrpa nelogicnih poteza nase ekipe.
Jedina dobra stvar kod Edisa sto poziva da se vratimo igri. Mi ocito igramo nesto sto se ne zove fudbal. Mi smo bili dobri,valjda smo pobijedili u toj nekoj igri koju igramo,ne kontam.
Koju si ti utakmicu gledao kad ti je Sehic bio dobar. Odron od beka. Kao i drina. Koga će ba Drina voditi,trči ko muha bez glave. Mi da nismo imali Cocalica sad bi imali 15 golova više primljenih. Pa nije Coca svemirac da sam igra i pokriva sve. Covjek ima 30 kusur godina. Valjda očekujes od drugog mlađeg da nešto uradi za dvije godine igranja a tek mu 20 i kusur. Pa gdje misli taj Drina da igra. Nigdje. Ko muha bez glave.
To je isto za Stilica ima 30 i kusur godina, ne može on igrati svaku utakmicu,niti se može očekivati da trči ko konj svaku utakmicu. Šta je s mladim. Hodzic, neke cifre se gadjaju pa on ne može u Pofalickom igrati.
Hajde evo trener ne valja.. Vi.igraci to.znate, pa uradite nesto mimo trenera. Šta ce uraditi kad su se umislili da su igrači. A sve gola ****. Ne moze tu ništa 5 trenera. Ne znaju osutati u okvir gola s 10.metara. Šta ce tebi tu trener. Treniras čitav život ne znas opucati ili centririrati.
Sehic primi loptu i samo je nabije.u prazno. Niti šta gleda,nit koji ****. Odigra tri utakmice i povrijedi se. Eto igraca I klinaca. Drina nešto skakuce ko kengur. Nikoga ne čuva isto ko muha bez glave.
Mulalicu zamjeriti jedino što gura ove.bedevije da igraju konstantno. Stavi Bekrica kad su debili više će uraditi za 15 min od Hodzica i Mekica za 150min.
To je isto za Stilica ima 30 i kusur godina, ne može on igrati svaku utakmicu,niti se može očekivati da trči ko konj svaku utakmicu. Šta je s mladim. Hodzic, neke cifre se gadjaju pa on ne može u Pofalickom igrati.
Hajde evo trener ne valja.. Vi.igraci to.znate, pa uradite nesto mimo trenera. Šta ce uraditi kad su se umislili da su igrači. A sve gola ****. Ne moze tu ništa 5 trenera. Ne znaju osutati u okvir gola s 10.metara. Šta ce tebi tu trener. Treniras čitav život ne znas opucati ili centririrati.
Sehic primi loptu i samo je nabije.u prazno. Niti šta gleda,nit koji ****. Odigra tri utakmice i povrijedi se. Eto igraca I klinaca. Drina nešto skakuce ko kengur. Nikoga ne čuva isto ko muha bez glave.
Mulalicu zamjeriti jedino što gura ove.bedevije da igraju konstantno. Stavi Bekrica kad su debili više će uraditi za 15 min od Hodzica i Mekica za 150min.
Ko je napisao da je Sehic odigrao dobro ? Razlika je velika izmedju toga ako igras u strahu ili s mudima bez obzira odigrao dobro ili lose iako je vise uradio nego Galic, probio je par puta po boku, helemHulahopka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:57Koju si ti utakmicu gledao kad ti je Sehic bio dobar. Odron od beka. Kao i drina. Koga će ba Drina voditi,trči ko muha bez glave. Mi da nismo imali Cocalica sad bi imali 15 golova više primljenih. Pa nije Coca svemirac da sam igra i pokriva sve. Covjek ima 30 kusur godina. Valjda očekujes od drugog mlađeg da nešto uradi za dvije godine igranja a tek mu 20 i kusur. Pa gdje misli taj Drina da igra. Nigdje. Ko muha bez glave.
Sehic primi loptu i samo je nabije.u prazno. Niti šta gleda,nit koji ****.
Drina mora da uz Cocalica postane bolji al ce samo postat gori jer je Cocalic postao prelos i trom, Cocalic sa 44 godine sa svojim iskustvom moze izdrzat u ovoj ligi jer stoperska pozicija ne zahtjeva trcanje ko konj vec dobro postavljanje i zatvaranje
- Meraak1921
- Kontakt:
Nisu bolji uglavnom, cak mislim da smo dosta bolji, pokazat ce se to na Grbavici uz podrsku TM , o Edisu ne zelim nista
Problem jeste upravo u vašem postavljanju teza. Najmanji problem su kod nas Cocolic i Stilic. Mi da njih nemamo mi bi se borili za opstanak. Šta je Coca spasio utakmica. I Šta je Stila dao golova i asistencija. Dva metuzalema. I tebi su Problem oni koji su najmanji problem. Kako dalje tebi objasniti nešto.MrAlemKa je napisao/la: ↑06 apr 2023, 01:04Ko je napisao da je Sehic odigrao dobro ? Razlika je velika izmedju toga ako igras u strahu ili s mudima bez obzira odigrao dobro ili lose iako je vise uradio nego Galic, probio je par puta po boku, helemHulahopka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:57Koju si ti utakmicu gledao kad ti je Sehic bio dobar. Odron od beka. Kao i drina. Koga će ba Drina voditi,trči ko muha bez glave. Mi da nismo imali Cocalica sad bi imali 15 golova više primljenih. Pa nije Coca svemirac da sam igra i pokriva sve. Covjek ima 30 kusur godina. Valjda očekujes od drugog mlađeg da nešto uradi za dvije godine igranja a tek mu 20 i kusur. Pa gdje misli taj Drina da igra. Nigdje. Ko muha bez glave.
Drina mora da uz Cocalica postane bolji al ce samo postat gori jer je Cocalic postao prelos i trom, Cocalic sa 44 godine sa svojim iskustvom moze izdrzat u ovoj ligi jer stoperska pozicija ne zahtjeva trcanje ko konj vec dobro postavljanje i zatvaranje
Problem je što od 15 igraca imaš 3 kvalitetna. Drina može igrati u.Igmanu Konjic plafon. Mekic može u Rudaru Prijedor plafon. Hodzic može plafon u Hrv. Dragovoljce. Sehic ce završiti Sim Bau. Amoah ce se vratiti da igra u ganu po njivama.
Oni koji trebaju da povuku nekad a ne samo da se čeka na stilu j cocu,oni blage nemaju.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 06 apr 2023, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Da su Sarajevo,Velez ,Sloboda i Tuzla igrali na svom stadionu mi bi bili 9 na tabeli,to dovoljno govori kakvog trenera imamo.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma sta sam to reko protiv Stile nosi nas covjek citavz sezonu sa svim golovima i asistima, veci je problem Coca, dok je on bio u formi mi nismo primali debilne golove. Stilu kad zatvoris s tri protivnicka gotov je da je Iniesta, a to sto su ostali slagirani to je nesto drugoHulahopka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 01:10Problem jeste upravo u vašem postavljanju teza. Najmanji problem su kod nas Cocolic i Stilic. Mi da njih nemamo mi bi se borili za opstanak. Šta je Coca spasio utakmica. I Šta je Stila dao golova i asistencija. Dva metuzalema. I tebi su Problem oni koji su najmanji problem. Kako dalje tebi objasniti nešto.MrAlemKa je napisao/la: ↑06 apr 2023, 01:04Ko je napisao da je Sehic odigrao dobro ? Razlika je velika izmedju toga ako igras u strahu ili s mudima bez obzira odigrao dobro ili lose iako je vise uradio nego Galic, probio je par puta po boku, helemHulahopka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 00:57Koju si ti utakmicu gledao kad ti je Sehic bio dobar. Odron od beka. Kao i drina. Koga će ba Drina voditi,trči ko muha bez glave. Mi da nismo imali Cocalica sad bi imali 15 golova više primljenih. Pa nije Coca svemirac da sam igra i pokriva sve. Covjek ima 30 kusur godina. Valjda očekujes od drugog mlađeg da nešto uradi za dvije godine igranja a tek mu 20 i kusur. Pa gdje misli taj Drina da igra. Nigdje. Ko muha bez glave.
Problem je što od 15 igraca imaš 3 kvalitetna. Drina može igrati u.Igmanu Konjic plafon. Mekic može u Rudaru Prijedor plafon. Hodzic može plafon u Hrv. Dragovoljce. Sehic ce završiti Sim Bau. Amoah ce se vratiti da igra u ganu po njivama.
Oni koji trebaju da povuku nekad a ne samo da se čeka na stilu j cocu,oni blage nemaju.
Coca kad padne,Drina treba da bude taj koji će da se pokaže. Drina nije tek počeo da igra, on igra već dvije godine. Dok je Kosoric igrao bili smo stabilni nazad koliko toliko,kad je ovaj počeo da igra počeo je raspasolj.
Pogledaj danas samo kretanje Drina vrati utakmicu. Covjek čuva Cocalica, a druga strana prazna. Ko muha bez glave trči,lijepo, desno. Dečko ne zna gdje goni. Kakav smo mi klub kad nam Kosoric treba da igra. Ili da očekujemo od Stile koji je u penziji.
Pogledaj danas samo kretanje Drina vrati utakmicu. Covjek čuva Cocalica, a druga strana prazna. Ko muha bez glave trči,lijepo, desno. Dečko ne zna gdje goni. Kakav smo mi klub kad nam Kosoric treba da igra. Ili da očekujemo od Stile koji je u penziji.
Drina je kao i vecina iz naseg pogona zadnje vrijeme,nije to to ,bilo je par dobro odigranih utakmica ali ne djeluje mi da je to igrac za nesto vise,drugo je sto mi vise volimo da igra neko nase dijete nego neki polovnjak,sto je i logicno na kraju krajeva.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zajebane su ove godine i tu ti je do 23 24 ili biti ili nebiti, oscilacije ce biti jos dvije tri godine kod njega i to je normalno, a svaka utakmica mu je novo iskustvo. Al on to iskustvo samo moze od Coce pokupit, pa to je logicno nece ucit od fizioterapeuta vec od njeg, a kad ne ide Cocu ovaj ce potonut s njim sve dok se sam ne otisne i postane vodja nazad, a za to je jos prerano al ce biti sigurno vidjet ces druzeHulahopka je napisao/la: ↑06 apr 2023, 01:23Coca kad padne,Drina treba da bude taj koji će da se pokaže. Drina nije tek počeo da igra, on igra već dvije godine. Dok je Kosoric igrao bili smo stabilni nazad koliko toliko,kad je ovaj počeo da igra počeo je raspasolj.
Krpic dao 22.10.2022 gol u Australiji.
Sljedeći gol je dao 25.02.2023. NAPADAC u 6 mjeseci dao 2 gola.On je dobar a Beganovic ne valja (a isto kar.in.a ko Krpic) da se razumijemo. Ja ne branim Beganovica što je dobar nego što svi ko mazge pljuju par igrača bez razloga a druge koji su isto golu k niko ne spominje.
A ovom smo Masne pare dali, dok beganovic igra za kikiriki. Ogromna je to razlika. A kod naših navijača je sve kontra(lobotomaca).
Santos 13.08.2022 dao gol, a sljedeci dao 12.03.2023. Od 13.08.2022 proslo.17 utakmica da bi dao sljedeći gol. A hoće platu 7 8 hiljada. Od toga se našao 20.puta u gol sansi. Realizacija 15%.
Amoah je dao neke golove ali je u pola manje igrao.
Ovo je samo dio. Kakav trener,kakvi bakraci. Može nama biti trener Rendulic.
Sljedeći gol je dao 25.02.2023. NAPADAC u 6 mjeseci dao 2 gola.On je dobar a Beganovic ne valja (a isto kar.in.a ko Krpic) da se razumijemo. Ja ne branim Beganovica što je dobar nego što svi ko mazge pljuju par igrača bez razloga a druge koji su isto golu k niko ne spominje.
A ovom smo Masne pare dali, dok beganovic igra za kikiriki. Ogromna je to razlika. A kod naših navijača je sve kontra(lobotomaca).
Santos 13.08.2022 dao gol, a sljedeci dao 12.03.2023. Od 13.08.2022 proslo.17 utakmica da bi dao sljedeći gol. A hoće platu 7 8 hiljada. Od toga se našao 20.puta u gol sansi. Realizacija 15%.
Amoah je dao neke golove ali je u pola manje igrao.
Ovo je samo dio. Kakav trener,kakvi bakraci. Može nama biti trener Rendulic.
-
- Kontakt:
U 2 utakmice u kojima ganjaš rezultat imaš 1 šut u okvir gola. Nemam riječi.
Što se Edisa tiče: dejavu. Sve isto kao i u prvom mandatu.
Što se Edisa tiče: dejavu. Sve isto kao i u prvom mandatu.
Željezničar za život cijeli!
Prvo poluvrijeme protiv Leotara gubiš 1:0 imaš 0 čitaj NULA šuteva u prvom poluvremenu.
Drugo poluvrijeme protiv Veleža, gubiš 1:0, imaš 0 čitaj NULA šuteva u drugom poluvremenu.
Rastanak sa Edisom je neminovan, pa bolje za klub da se desi odmah sutra. Odnos igrači - trener užasan.
Ako se misli dobro klubu, nek sam da otkaz. Mi moramo igrati Evropu, zbog mirne luke na zimu i prihod sredstva koji dolazi od Evrope.
Drugo poluvrijeme protiv Veleža, gubiš 1:0, imaš 0 čitaj NULA šuteva u drugom poluvremenu.
Rastanak sa Edisom je neminovan, pa bolje za klub da se desi odmah sutra. Odnos igrači - trener užasan.
Ako se misli dobro klubu, nek sam da otkaz. Mi moramo igrati Evropu, zbog mirne luke na zimu i prihod sredstva koji dolazi od Evrope.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Znači po pisanju, pregovara se već sa kandidatima za trenera, tako da znači da je Edis bivši?
Po meni, sve tri opcije (Musa, Feđa, Adžem) su mi ok.
Musa sigurno napredovao uz Peteva u reprezentaciji + provjereno trenersko ime.
Feđa - od Veleža, kako god, napravio je europsku ekipu sa manje kvalitetnijim igračima nego što sad Željo ima, i sa pitarima je dobro krenuo ali u onakvoj atmosferi i sa onakvim napadom kakav su imali ni Sir Alex Ferguson ne bi imao šanse.
Adžem - isto provjeren trener, ima kup.
Po meni, sve tri opcije (Musa, Feđa, Adžem) su mi ok.
Musa sigurno napredovao uz Peteva u reprezentaciji + provjereno trenersko ime.
Feđa - od Veleža, kako god, napravio je europsku ekipu sa manje kvalitetnijim igračima nego što sad Željo ima, i sa pitarima je dobro krenuo ali u onakvoj atmosferi i sa onakvim napadom kakav su imali ni Sir Alex Ferguson ne bi imao šanse.
Adžem - isto provjeren trener, ima kup.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙