Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
dnevna doza faketa:-)
jos samo iz konzervi da pocne viriti:-)
jos samo iz konzervi da pocne viriti:-)
Najveće smeće koje je sjelo na klupu reprezentacije.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- DevilsAdvocate
- Kontakt:

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Svako zna da niko iz nase lige ne smije da bude na spisku. ali ovaj lik ce isto ko Petev sigurno zvati 2-3 igraca. ali ne sto imaju kvalitit zato samo sto igraju u BiH.
-
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Znači ništa od Hamulića, Jašića i ostalih, prioritet je da se klocevi iz naše lige prodaju.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Kakvu korist ima reprezentacija BiH od toga sto ce biti x igrac/a iz PLBIH na spisku za koje svakako nemas ozbiljne planove ili koji ce u najboljem slucaju dobiti 10-15 minuta u rijesenoj utakmici a la Bilbija protiv Islanda. I dont f*ing get it.

@igrajlopte 🐦
Koji to igrac iz PL moze biti u buducnosti dio reprezentacije?
Sve kloc do kloca, imaju kondicije za 30 min fudbala max. A da ne govorimo o tehnickom aspektu i drugim stvarima. On ce njih pozivat da se prodaju, a ne da budu dio reprezentacije. Jos da ce zvat 2-3 mlada igraca iz lige, koliko toliko perspektivne, a ne Bilbiju, Barisica i slicne klocine od 30+ godina
Sve kloc do kloca, imaju kondicije za 30 min fudbala max. A da ne govorimo o tehnickom aspektu i drugim stvarima. On ce njih pozivat da se prodaju, a ne da budu dio reprezentacije. Jos da ce zvat 2-3 mlada igraca iz lige, koliko toliko perspektivne, a ne Bilbiju, Barisica i slicne klocine od 30+ godina
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
To je to. Ja sam u principu za da se pozivaju igraci iz PLBiH. Stvar je u tome sto se trebaju pozivati mladi igraci koji eventualno mogu nesto napraviti, donijeti neke pare maticnim klubovima, makar otisli u nekakvu Poljsku, Tursku ili Belgiju, lupam.DamirT je napisao/la: ↑06 apr 2023, 13:45Koji to igrac iz PL moze biti u buducnosti dio reprezentacije?
Dati priliku nekom mladjem igracu je ok, i veliki motiv za samog igraca na kraju krajeva. Ne mora minute odigrati, da popije kafu s Dzekom i poprica - puno ce mu znaciti. Pozivati jednog Bilbiju od 32 godine je besmisleno. Mislim, mozes sutra isto tako pozvati Stilica da baca igrace Lihtenstajna na usta pola sata, ali koja bi bila poenta toga kad mu je 35.
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 06 apr 2023, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Za to su djelom krivi i novinari i sportska javnost koja svakog novog selektora cupa za rukav hoce li biti poziva iz PL i vrsi pritisak da obrati paznju na njih. Suma sumarum ako stvarno ima neki potencijal u nasoj ligi selektor ce reagovati, ali zvati 2 ili 3 imena iz PL samo da budu tu mi nema smisla. Prije svega igrace kao sto je to Bilbija. Neki mlad igrac koji ima potencijala za vise sigurno nece proci ispod radara javnosti i selektora, ali forsiranja neka uopste nisu potrebna.
Posao A-reprezentacije nije da promovise igrace iz Premijer Lige, to se vec radi po mladim repkama, znamo svi kako i ko dobiva pozive.
Posao A-reprezentacije nije da promovise igrace iz Premijer Lige, to se vec radi po mladim repkama, znamo svi kako i ko dobiva pozive.
O *ebem li mu pokoljenja i svu djecu koju je primio kao izbjeglice 92. u Francuskoj.
Ja iskreno smatram da u domacoj ligi postoji igraca koji bi u pravom sistemu mogli da pomognu ekipi. Da li mozda neko okomito krilo, neki dizelas ili sidras nebitno. Ali stvar je u tome da kod madafake, kao ni kod vecine ostalih selektora koje smo imali sistem nije postojao vec se improvizuje sa igracima koji ti na nekim pozicijama koje su igrali nisu mogli da daju ni 50% svojih mogucnosti. Tako smo izgubili viscu u prajmu, krunic je vecinu utakmica nevidljiv itd. Stvarno nemam nista protiv da se zove nekoliko igraca/prospekta iz domace lige koje vrlo lako mozes da uklopis u ono sto si zamislio, ali svi znamo da ce biti pozvan onaj ciji predstavnici budu najvise lobirali i to je to
naprijed rejal
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Fake sinoć vidno raspoložen u Mostaru.
Raja mu ondje dobacuje,šta je ono selektore u Slovačkoj, katastrofa,on se smije, pozdravlja,maše.
Majke mi isto napušten,nema on pojma ni gdje je ni šta je.
Raja mu ondje dobacuje,šta je ono selektore u Slovačkoj, katastrofa,on se smije, pozdravlja,maše.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 19:28Fake sinoć vidno raspoložen u Mostaru.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koga to uopste cudi pa prihvatio je da radi posao za koji nije kvalificiran i to na racun svoje domovineEspiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 19:28Fake sinoć vidno raspoložen u Mostaru.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Fake teletabis pravi, koga li će iz bh premiershita ubaciti na naredni spisak ?Espiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 19:28Fake sinoć vidno raspoložen u Mostaru.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Bilbija, Barisic, ili neko iz Sarajeva ako nastave da pobjedjujuAdo1922 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:16Fake teletabis pravi, koga li će iz bh premiershita ubaciti na naredni spisak ?Espiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 19:28Fake sinoć vidno raspoložen u Mostaru.
Majke mi isto napušten,nema on pojma ni gdje je ni šta je.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide Ziljkić životom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.