MoodyHank je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:34
Ne znam kako je ovo vrijeđanje, ali okej.
ne znam evo ni ja kakve veze sa holandskom fudbalskom ligom ili generalno sa ssba forumom ima svetosavlje, al eto ti vjerovatno znaš, čim ga ničim izazvan pominješ ovdje
Pošto vidim da ni ssba portal, a ni lokalni forumski dušebrižnici i srbomrsci nisu prenijeli Tadićevu stranu priče, a sinoć su tako bili brzi da ga napljuju i izvrijeđaju nastrašnije, evo prenijeće moja malenkost
U razgovoru za Mozzart Sport Dušan Tadić se osvrnuo na sve što mu se dešava u poslednje vreme u Holandiji.
“Ma, to su sve gluposti! Prvo se desila situacija da, kao, nisam hteo da nosim traku u znak podrške za Tursku i Siriju, a to je bila klupska odluka. Klub je odlučio da nosimo majice pre utakmice, kao vid podrške, što je po meni još bolje i upečatljivije, ali niko ne priča o tome. Posle toga se desila situacija sa Kokčuom kod nas kući, mi smo se rukovali, a mediji su spinovali da nismo. On je izabrao pogrešnu stranu i onda je rekao sudiji Makeliju da nije mislio na tu stranu i to je bilo to”, priča Tadić.
“Juče se desilo da sam ga otresao na zemlju u duelu i on je skočio na mene. Ja sam ga pitao da li je ukusna trava. I onda mu poručio da malo pojača teretanu. To je bilo sve, ali sve se spinuje i od svega se prave priče”.
Nije mi ni imalo nikakve logike da ga Tadić vrijeđa na taj način, prije svega jer lik skoro 10 godina igra tamo, vjerovatno je upoznao masu i Turaka i Marokanaca i ostalih muslimana, sa mnogima od njih je i igrao i igra i sada...
Sam Kokču je izjavio da niti zna šta mu je Tadić rekao niti šta mu je gestikulirao, al eto postoje stručna lica na ssba forumu, oni znaju sve...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović