FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Molio bih moderatore da hulahopki i ostalim pitarima zabrani pisanje na nasoj temi,toliko se valjda moze uraditi .
Ja ni bilo ko drugi sa ove teme ne pise na temi Sarajeva.
Ja ni bilo ko drugi sa ove teme ne pise na temi Sarajeva.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
stici ce nas suze Zeljinih vojnika ...
prvo amar, sad edis, daj nam nekog stranca da malo drkamo na njega
- drzgemboadislic
- Kontakt:
U suzama prvog ogromne pare i kamata, u suzama drugog neznanjeTigerWoods je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:55stici ce nas suze Zeljinih vojnika ...
-
- Kontakt:
nista daj nam onda bake sliskovicedrzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:55U suzama prvog ogromne pare i kamata, u suzama drugog neznanjeTigerWoods je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:55stici ce nas suze Zeljinih vojnika ...
Bolje je Kostic ili Krcmarovic,ovo su vojnici lobotomije. Fulio si. Baka manje,viseTigerWoods je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:58nista daj nam onda bake sliskovicedrzgemboadislic je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:55U suzama prvog ogromne pare i kamata, u suzama drugog neznanjeTigerWoods je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:55stici ce nas suze Zeljinih vojnika ...
-
- Kontakt:
do mene
nadam se da ce Adzem ili DIno dobiti poziv
nadam se da ce Adzem ili DIno dobiti poziv
Edise hvala lave ,sretno ti dalje Sablja brate
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Dudić

Dobrodosao Fedja,malo pametnije kao u Velezu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sretno Edise!
Šta čovjek da kaže koliko mi je drago što je otišao, toliko mi je žao. Veliki Željovac. Rastanak se morao desiti, on više nije mogao da podnese pritisak, to najbolje govori činjenica da sinoć poslije utakmice ide i svadja se sa igračima Veleža i sudijom. Kako god, bilo je dobrih trenutaka i loših. Hvala Edise za sve!!
Pa logičan je izbor da se odmah dovede taj trener što će biti i sljedeće sezone. Prvo zbog škarta u ekipi koji imamo, drugo da se malo više uigraju pred Evropu (ako je izborimo)
Šta čovjek da kaže koliko mi je drago što je otišao, toliko mi je žao. Veliki Željovac. Rastanak se morao desiti, on više nije mogao da podnese pritisak, to najbolje govori činjenica da sinoć poslije utakmice ide i svadja se sa igračima Veleža i sudijom. Kako god, bilo je dobrih trenutaka i loših. Hvala Edise za sve!!
Pa logičan je izbor da se odmah dovede taj trener što će biti i sljedeće sezone. Prvo zbog škarta u ekipi koji imamo, drugo da se malo više uigraju pred Evropu (ako je izborimo)
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Najgore opcije koje se spominju:
Blaž Slišković
Nermin Bašić
Djelimično dobre opcije
Slaven Musa
Denis Ćorić
Admir Adžem
Odlične opcije:
Feđa Dudić
Toni Karačić
Blaž Slišković
Nermin Bašić
Djelimično dobre opcije
Slaven Musa
Denis Ćorić
Admir Adžem
Odlične opcije:
Feđa Dudić
Toni Karačić
https://www.transfermarkt.com/mehmed-ba ... ainer/1461 jel vakat da se pokaže ta ljubav ?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Meni je vala Dudic najgora opcija uz Basica. Na stranu njegov kvalitet, ali nacin na koji je otisao iz Veleza, kako ih je zaebao pa onda ova epizoda na Kosevu uz to ih gleda svako kolo i njihov je navijac. On bi samo sa sobom povukao price i nepotrebni pritisak. Jos bi nam samo to falilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nismo u trenutnoj situaciji da dajemo dugoročne ugovore trenerima ko što neki priželjkuju, u suštini to jeste ispravan put ali u ovoj situaciji ne..cilj će svakako biti Europa,a šta onda ako se ne izbori, opet raskid ugovora..Ugovor do kraja sezone, Europa imperativ.. pa onda sjesti i vidjeti koje su opcije i šta dalje.
-
- Kontakt:
Da smo normalan klub Dudic bi sebi zatvorio vrata Zelje potpisom za sarajevo
Na koji način ih je zaebao?LjoZee je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:13Meni je vala Dudic najgora opcija uz Basica. Na stranu njegov kvalitet, ali nacin na koji je otisao iz Veleza, kako ih je zaebao pa onda ova epizoda na Kosevu uz to ih gleda svako kolo i njihov je navijac. On bi samo sa sobom povukao price i nepotrebni pritisak. Jos bi nam samo to falilo.
Ja kako znam, on se od Veleža oprostio osvajanjem trofeja nakon 30 i kusur godina.
Nije još tHRenutakMamba21 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:12https://www.transfermarkt.com/mehmed-ba ... ainer/1461 jel vakat da se pokaže ta ljubav ?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- jointunija
- Kontakt:
Pa ovaj Duduk ne radi ispod cenera,a sve nemamo para.
Kukaju za licencu,uzimaju pozajmnicu,a na računu u tom trenutku 160.000.
Koga oni yebu u mozak,koga prave budalama?
Kukaju za licencu,uzimaju pozajmnicu,a na računu u tom trenutku 160.000.
Koga oni yebu u mozak,koga prave budalama?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
I da jeste pravi trenutak nisam za Bazdarevica kao trener. Mislim da se treba pruziti prilika mladjim.
Ma kakav Baždarević, takvi treneri su ostali u SFRJ-u, tipa on, Safet, Hadžibegić, Robi i ekipa.
Nama treba neko mlad
Nama treba neko mlad
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 46 gostiju.