RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Ima vas par, ozbiljno se pitam kakvi ste slučajevi.
Fenomenalno, očito pojedinci neki plitko razmišljaju. Ima ovde igrača koji bi trebali otići odnosno - igraju spletom okolnosti ili su na klupi. Za očekivati je da ovako igramo sigurno još mjesec dana, a najvjerovatnije sve do ljetnih priprema kada će automatizmi postati navike.
Bravo svima, od igrača, uprave, trenera ma svima!
Idemo dalje, još jače..
Fenomenalno, očito pojedinci neki plitko razmišljaju. Ima ovde igrača koji bi trebali otići odnosno - igraju spletom okolnosti ili su na klupi. Za očekivati je da ovako igramo sigurno još mjesec dana, a najvjerovatnije sve do ljetnih priprema kada će automatizmi postati navike.
Bravo svima, od igrača, uprave, trenera ma svima!
Idemo dalje, još jače..
Ti si naša ljubav jedina!
Nu?Hahaha nas i **** to nu kralju ne vidis dalje od nosa ne valja mi laus nije igrač ne bi bio tu da ista vrijedi hajduk bi ga zadržao ili mogao ga nike trener volio dole hahahaha
-
- Kontakt:
Eno Aubameyang i Ramos ce sad biti slobodni igraci, haj ih sredi da ne gledamo ove neznalice na terenu sirom PL, nmzm ih gledati ocima ljudi nezz 3 pasa sastaviti.Zemi10 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:44Druze ja ne znam sta si gledao ti ako kazes da je zeljkovic solidan najgori igrač u ovom dijelu sezone nista ne igra on sinoc nama nije dodao loptu ama bas nijednu izgubljen totalno za golmana se slažem ostalo ovo nema veze ni sa cim mi nismo tri pasa napravili ni protiv Sarajeva ni sloge a ni sinoc strasno za gledati života mi igrača mi nemamo nijednog.Andjusic i 60 minuti sam ide prema golu prestignu ga frajer pet metara iza njega bio hahahahhahaha strašno i kad odu vani eto ih nazad za dva mjeseca nista slabo lose
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Moderatori banujte Zemi10 idiota
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Slazem se brateZemi10 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:21Imam 54 godine nikada u životu goru utakmicu nisam gledao kunem se ovo nema veze s fudbalom nikakve,zeljo pojma nema a nismo ni mi daleko sreca zabismo onaj gol pa ovo je cirkus majkemi moje sta ovi momci treniraju sta rade ja ne znam ali da nema suta na gol 90 minuta ne mogu da vjerujem pa tri pasa mi svezali nismo zeljkovic koda je s marsa pao sredina terena katastrofa ma svejedno ko god dodje u finale petarda ce biti antifudbal

Svaka cast

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Novac nije problem jer da je problem ne bi imao 27 djece sa strane plaćao smještaj i hranu u omladinskom pogonu,ja sam malo vise upoznat i mnogo vise sam u fudbalu od sviju vas ali eto nema veze.Pa ko je platio ovih deset "pojacanja"
Imaju za desetoricu bezveznih nemaju za tri kvalitetna gdje prestaje logika pocinju tvoje gluposti.
Imaju za desetoricu bezveznih nemaju za tri kvalitetna gdje prestaje logika pocinju tvoje gluposti.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ja sam mislio da je hulahopka najveći hajvan na forumu ali ga ovaj ukadio
-
- Kontakt:
5 povrijeđenih igrača od toga Pavić i Muminović pokidali ligamente ima pola godine..
Haliloviću lik iz Sloge nogu slomio,ko je kriv za to?
Eto ti trojica.
Prošle sezone non stop neko bio povrijeđen od Haskića,Dine,Zeljkovića....
Smeta 27 igrača sa strane ali zato se našem Šikalu poručuje da se okani fudbala jer se neće hljeba najesti.
Eto ti trojica.
Smeta 27 igrača sa strane ali zato se našem Šikalu poručuje da se okani fudbala jer se neće hljeba najesti.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ja stvarno ne znam zašto se upuštate u raspravu sa ovim degenerikom? Objasniti mu nešto? Ovakvom krembilu? Budimo realni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Stipu hajvana burazeruEspiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:145 povrijeđenih igrača od toga Pavić i Muminović pokidali ligamente ima pola godine..
Eto ti trojica.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ma ovo nije nas lik, ovo je Baza retard sto se predstavlja kao navijac Zeljeznicara
Kakav sastav ocekujes protiv Leotara?MostarskiSin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:25Ma ovo nije nas lik, ovo je Baza retard sto se predstavlja kao navijac Zeljeznicara
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ti da imaš ikakve veze sa fudbalom znao bi da je ovo druga utakmica Zeljkovića na beku gdje nikad nije igrao do sad!Taman se navikao na stopera daj ga na bekaZemi10 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:59Novac nije problem jer da je problem ne bi imao 27 djece sa strane plaćao smještaj i hranu u omladinskom pogonu,ja sam malo vise upoznat i mnogo vise sam u fudbalu od sviju vas ali eto nema veze.Pa ko je platio ovih deset "pojacanja"

Golemo majke mi
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Vidim na forumu neko piše ko moglo bi se ukinuti 21 pravilo od iduće sezone,sad ili mlate gluposti ili je istina al bi nam odgovaralo
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Radi se o navijaču Željezničara, poznatijem po nekadašnjem nickname-u "Dokoljenko". Na ovom forumu ima najmanje deset account-a/profila/nickname-a i konstantno pravi nove. To mu dopušta vlasnik ovog foruma. Umislio je da je mnogo mudar i da može unositi nemir drugim klubovima predstavljajući se kao njihov navijač. Zna da igrači sve ovo čitaju pa misli da može da utiče na njih.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:25Ma ovo nije nas lik, ovo je Baza retard sto se predstavlja kao navijac Zeljeznicara
Samo iskulirati glupana i sve 5... Nadam se da će admin vremenom obrisati njegove postove.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Majke mi se piše odvojeno bilmezu rasističkiZemi10 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:23Stvarno ste zaostali majkemi moje zaostali ali bas u dvije ulice života sve znate ustvari nista ne znate.Zeljkovic je igrao i kod osima beka nije festivalu izmislio toplu vodu ako znam profesionalac bi trebao da zna i beka i stopera ako je po vokaciji stopera defosu o fudbalu držite predavanje nemate pojma.Znam sve bi uništili sto je nase na dobrom ste putu eto domici i ovi degenerici su dobri crncuge neke cijeli svijet prošao da dodje u Velež hahahahha pa ja pušite fore ko sto ste pusili sa ibrom i onoga sipca doveli babo mu pekar dao alagicu pare nabili ga nogom iz zelje ali valja velezu mucaj hahaha
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.