RK Bosna
Re: RK Bosna
Bravo, svi su za pohvalu, ali se Moraju izdvojiti Karačić i Marjanac, bravo momci !
• Società Sportiva Lazio
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
i sta sada cekamo da bi prosli u osminu ? koje utakmice?
-
- Kontakt:
ne kontam ovu tabelu na ss.ba na tabeli smo zadnji a idemo dalje???
BRAVO BOSNO
BRAVO BOSNO
Zagreb-St.Petersburg, ako se ne varam.lech je napisao/la:i sta sada cekamo da bi prosli u osminu ? koje utakmice?
• Società Sportiva Lazio
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
1 SG Flensburg-Handewitt 9 7 0 2 263:231 32 14:4Amar TM'87 je napisao/la:ne kontam ovu tabelu na ss.ba na tabeli smo zadnji a idemo dalje???
BRAVO BOSNO
2 BM Ciudad Real 8 6 1 1 239:191 48 13:3
3 HC Croatia Osiguranje-Zagreb 8 5 2 1 252:210 42 12:4
4 RK Bosna Sarajevo 9 2 1 6 204:261 -57 5:13
--------------------------------------------------------------------------------------------------
5 C.S. HCM Constanta 9 2 0 7 236:268 -32 4:14
6 St. Petersburg HC 9 2 0 7 238:271 -33 4:14
- pazzoetoogol
- Kontakt:
Šta drugo reći osim, svaka čast momci, tako se bori za svoj klub, igra možda i nije bila vrhunska, ali se zato zalaganjem,borbom i velikom željom sve nadomjestilo. Ne kaže se đaba, sreća prati hrabre, večers smo imali i sreće ali je neminovno da smo je zaslužili. Treba sad uživat u ovom trenutku, jer sve iznad je naučna fantastika. Hvala vam studenti, mnogo ste nas obradovali!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
cosntanta treba da izgubi od ciudada a da zagreb pobijedu st. petersburg i bosna ide dalje josh jedno kolo ostalo
Jeste tacno! Irfan Smajlagić - Pipe cijeli svijet cijeni kao velikog strucnjaka. To nema nigdje vise u Bosni, nijedan klub, nijedna reprezentacija, inace vecina tako reci amateri.Admir_Sa je napisao/la:Svaka im cast i ponosan sam na njih
Sad malo sa neke druge strane da objasnim ovo. Gubimo 6 razlike, imamo 2min do kraja dva igraca manje, sudije navlace za njih i sta sve ne. Opet smo se digli i dobili, a na kraju i zasluzeno srece imali. E srece smo imali jer RK Bosna radi sistematski i imaju i glavu i rep, dobar strucnjak i to je to. Sad ako ovo uporedimo sa npr drugim bh ekipama, prije svega reprezentacijama dolazimo do zakljucka zasto u tim sportovima nemamo srece. E zato sto se tamo radi nekvalitetno i nestrucno, a organizacija tih ekipa je na mahalskom nivou. Prije svega mislim na fudbalsku, rukometnu i kosarkasku reprezentaciju.
Zato u tim sportovima nikad necemo imati srece, nikada se necemo vratiti nakon rezultatskog zaostatka, a sto je najtuznije uvijek ce na tribinama biti ljudi koji ce ih podrzavati
Kolektivu RK Bosne sve najbolje
Samo da sada ne bude neka iznenada medu Constanta-Ciudad Real i Zagreb-St. Petersburg.
Ma sve je to super i presretan sam zbog uspjeha, ali kako brate mozes izgubiti loptu 30 sec do kraja na 2 razlike, kad se samo trebas dodavati, zatim kako mozes sebi dozvoliti da pravis u istoj takvoj situaciji 2 faula za dvije minute, zatim kako mozes dozvoliti da nemas uigrane akcije i da ti sve ovisi o sreci ili Igoru Karacicu (koji je od veceras za mene ikona)... Rumuni svoj napad zavrse za 10 sekundi, nama haman svaki napad na koncu visi da sudije dignu ruku i uzmu nam loptu radi predugog napada...
Sad u ovom periodu do top 16 (ako prodjemo) treba podhitno raditi na efikasnosti, akcijama, i samopouzdanju
Sad u ovom periodu do top 16 (ako prodjemo) treba podhitno raditi na efikasnosti, akcijama, i samopouzdanju

- Modricluka
- Kontakt:
Neka vam Kare malog! 

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Svaka čast momcima na borbenosti!Sve čestitke na pobjedi!
POBJEDA K'O TREBEVIĆ!!!
BRAVO MOMCI, NAJVEĆE ČESTITKE ZA NAJVEĆI REZULTAT!!!!!!
BRAVO MOMCI, NAJVEĆE ČESTITKE ZA NAJVEĆI REZULTAT!!!!!!
DAJTE KIL DA SE IGRAMOOOO, IGRAMOOOOO,IGRAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
Još jednom su pokazali da su pravi sportski ambasadori ove male napaćene zemlje.
HVALA VAM !!!
Još jednom su pokazali da su pravi sportski ambasadori ove male napaćene zemlje.
HVALA VAM !!!
FORZA MARŠAL !!!
- aleksandarhz
- Kontakt:
Upravo sam se vratio sa utakmice i malo citam ove postove... Utakmica prepuna tehnickih gresaka sa obje strane ali je ipaak Bosna nosena navijacima i fantasticnim odbranama Dragana Marjanca stigla do zasluzene pobjede... Momci hvala vam za ovo..
P.S Publika danas dosta bolja u odnosu na prosle utakmice, Ako prodjemo u top16 Skenderija ima da gori
I jos za kraj: ONI TI GA PUSE Golmane, Golmane ,Golmane
P.S Publika danas dosta bolja u odnosu na prosle utakmice, Ako prodjemo u top16 Skenderija ima da gori

I jos za kraj: ONI TI GA PUSE Golmane, Golmane ,Golmane

Bravo BORDO BIJELI
Nek ste nas vi obradovali,kad oni **** od fubalera nemogu i neznaju
Veliki uspjeh,osmina finala lige prvaka,malo li je 

- neutralan__
- Kontakt:
RK Bosna, hvala vam !
malo svjetla u mracnoj sportskoj svakodnevnici BiH, ja sam ponosan znajuci da je tim medju 20 najboljih u Europi
malo svjetla u mracnoj sportskoj svakodnevnici BiH, ja sam ponosan znajuci da je tim medju 20 najboljih u Europi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.