FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Covjek ima licencu
kod koga je on polozio

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moze se uvijek prije utakmice kupiti imas one kucice iza sjevera, sjeverozapada.mirza12345 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:21Imam pitanje za vas štrumfovi da li se moze uzet karta pred stadionom posto imam u planu da dodjem na ovaj revans pa ima li ulaznica da se prodaje pred stadionom za tribinu istok
Mislim na dan utakmice kad bude
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je ona tribina gdje ulazi vam bus igraca jel
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Sretno Fedja!
Spominju mu Sarajevo, al presucuju AEK i zamalo Elfsborg.
Da nije onaj bijednik Isic igro, bili bi bara-bara sa Svedjanima.
Od ponudjenih opcija najbolja moguca.
Galamdzija koji ima makar trunku smisla, za razliku od Sablje. Nije frajer koji bi se usro pritiska kojeg Zeljo trenutno ima.
Galamdzija koji ima makar trunku smisla, za razliku od Sablje. Nije frajer koji bi se usro pritiska kojeg Zeljo trenutno ima.
- NerminFatic
- Kontakt:
Meni je ovo bajramluk od Uprave. Bravo i hvala.
Mislio sam da nece imati petlje za to.
Od frizure nedostojne skoro 50-godisnjaku, styling-a u kompletu, slabe naobrazbe da ne umije niti malo promijeniti sablonske izjave do katastrofalnog vodjenja tima u proljetnoj sezoni, Sablja je nogu zaslzuio i ranije. Pamtit cemo i zasluge kad je dolazio a klub bio na niskim granama u pocetku 2022, ali sada trebamo svjezu krv.
Glasam za Dudica, ako se pika i glas clana kuba i redovnog donatora. Ako iko moze mozgom dobiti Vrapcice, u mozda najbitnijoj utakmici godine za nas, to je Fedja. Covjeku treba dati sansu da pokusa, a ako i ne uspijemo jer smo vec u frci, dati priliku u sezoni 23/24.
I jos nesto, ljudi zaboravljaju da je Fedja Sarajlija i da je najjeftiniji bar jer miu necemo i smjestaj placati. I to se gleda.
Idemo, Zeljo.

Od frizure nedostojne skoro 50-godisnjaku, styling-a u kompletu, slabe naobrazbe da ne umije niti malo promijeniti sablonske izjave do katastrofalnog vodjenja tima u proljetnoj sezoni, Sablja je nogu zaslzuio i ranije. Pamtit cemo i zasluge kad je dolazio a klub bio na niskim granama u pocetku 2022, ali sada trebamo svjezu krv.
Glasam za Dudica, ako se pika i glas clana kuba i redovnog donatora. Ako iko moze mozgom dobiti Vrapcice, u mozda najbitnijoj utakmici godine za nas, to je Fedja. Covjeku treba dati sansu da pokusa, a ako i ne uspijemo jer smo vec u frci, dati priliku u sezoni 23/24.
I jos nesto, ljudi zaboravljaju da je Fedja Sarajlija i da je najjeftiniji bar jer miu necemo i smjestaj placati. I to se gleda.

Idemo, Zeljo.
Zadnja izmjena: NerminFatic, dana/u 06 apr 2023, 17:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Ali ubija Fele anketu na klixu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Pa jel zvanicno Fedja
Jaka mu konkurencija.

Naravno da ce spominjati Sarajevo kad je to najslicnije sto se tice rada i pritiska. Ako se nije snasao u Sarajevu pod pritiskom gdje je imao novca da dovede koga zeli i kako zeli ne znam kako ce kod nas gdje toga nema u tolikoj mjeri, a pritisak je isti. Sad je mozda i najveci jer navijaci ocekuju da ko god dodje odvede ekipu u Evropu.inzomni je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:46Spominju mu Sarajevo, al presucuju AEK i zamalo Elfsborg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta je bolan
To ti nas ovdje ptovociras
Ako ces dolazit onda dođes pa onda nađes gdje se kupuju ulaznice i tek onda kad nađes gdje se kupuju ulaznice i kad dođes na red ima jedna rupa gdje ti dajes svoj movac a on tebi ulaznicu kroz tu rupu i prije nego sto izvalis pare pitaj onog unutra kroz tu rupu za tribine i gdje dolazi autobus kod koje tribine
Ponesi i maramice ako te jpljune kroz tu rupu da se mozes obrisat
-
- Kontakt:
Nije je htio opaliti kao svi drugi u klubu pa ljubomora puca iz nje .. joj Ajlo, Ajlice, stara nimfomanko ..
-
- Kontakt:
Bola sta provociram dolazim iz daleka pitan za ulaznice da ne dodjem dzaba nisam iz Mostara jos dalje sam pa da ne dodjem dzaba da ne bude ulaznica pred stadionom nisma nikad bio na grbavici
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Cvi ćete se sjebat kad čujete ko je novi trener.
Sretno Sablja i hvala.
Posebno hvala što si svojim odlaskom usrećio internet brigadu koje je, uzgred rečeno, birvaktile i pokojnog Odovića ovako tjerala, nazival svakakvim imenima itd.
Onlajn, dakako.
Sretno Sablja i hvala.
Posebno hvala što si svojim odlaskom usrećio internet brigadu koje je, uzgred rečeno, birvaktile i pokojnog Odovića ovako tjerala, nazival svakakvim imenima itd.
Onlajn, dakako.
počinje prodaja karata na dan utakmice oko cenera u kucicama ispred stadiona, uvijek ih se ima uzeti prije tekme samo sto je guzvamirza12345 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:01Bola sta provociram dolazim iz daleka pitan za ulaznice da ne dodjem dzaba nisam iz Mostara jos dalje sam pa da ne dodjem dzaba da ne bude ulaznica pred stadionom nisma nikad bio na grbavici
- Bersaga
- Kontakt:
Javi se privatno Robustu, on ti je glavni na istoku, može ti to srediti. Zovemo ga Asim od milja što se tiče tih sposobnosti, on što obeća to i ispuni.mirza12345 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 18:01Bola sta provociram dolazim iz daleka pitan za ulaznice da ne dodjem dzaba nisam iz Mostara jos dalje sam pa da ne dodjem dzaba da ne bude ulaznica pred stadionom nisma nikad bio na grbavici
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Hvalaa puno
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bilosta, grbavicka1921, Hansestadt, Lekqqq1921, Orvel, Paromlinac i 42 gosta.