Pokušao sam biti maximalno realan i izračunao sam da bi mogli uzeti 16 bodova do kraja što i nije tako sjajno ali će i drugi gubiti bodove, teško je reći bilo šta u ovom trenutku jer imaš 4 kluba koja će se boriti za to treće i četvrto mjesto.bordobijeli4 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 19:53Nama je 15 bodova do kraja plafon.. sto se prije pomirimo s tim bit ce nam lakse![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Ja lično mislim da možemo maximalno izvući 17 bodova. 5 pobjeda 2 neriješena i 2 poraza do kraja.MortemHz je napisao/la: ↑06 apr 2023, 19:56Pokušao sam biti maximalno realan i izračunao sam da bi mogli uzeti 16 bodova do kraja što i nije tako sjajno ali će i drugi gubiti bodove, teško je reći bilo šta u ovom trenutku jer imaš 4 kluba koja će se boriti za to treće i četvrto mjesto.bordobijeli4 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 19:53Nama je 15 bodova do kraja plafon.. sto se prije pomirimo s tim bit ce nam lakse![]()
Ne treba zaboraviti i da igramo i protiv ekipa koje se bore za opstanak, a tu su za sad svi u 3 boda. Svaka ekipa će dati svoj maksimum a na nama je da isto to uradimo i nadamo se da će ovi iznad nas napraviti više kikseva nego mi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koliko vidim sa slika, teren nije prosiven. Pokosen je jednom i peipremljeno je za ocrtavanje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 06 apr 2023, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Osttribine
- Kontakt:
Ma ja vjerujem da cemo se mi i sutra napatiti, a mozda i podijeliti po bod sa Jagodicom bobicom na onom pehovskom stadionu (ne opravdavam loše igre stadionom, ali cinjenica je da nam BP godinama ne lezi) 

Nije prosiveno.JavierBosnia je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:08Koliko vidim sa slika, teren nije prosiven. Pokosen je jednom i peipremljeno je za ocrtavanje
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kako je lijepo vidjeti dobrog golmana na golu, Velež ima extra golmana, kako samo čovjek izlazi na loptu i hvata je gdje god bila. Dobar golman je 40% ekipe.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radovi na prošivanju terena na stadionu Asim Ferhatović Hase su obustavljeni iz sada nepoznatog razloga. Uposlenici firme Tarkett sports b.v. iz Holandije su napustili nas stadion i nije poznato kada će se radovi nastaviti. Kao što možete vidjeti i mašine su odvučene.
Ja baš mislim da ćemo sutra lagano dobiti. Mislim da im je nakon pobjede protiv Slobode baš poraslo samopouzdanje.Osttribine je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:09Ma ja vjerujem da cemo se mi i sutra napatiti, a mozda i podijeliti po bod sa Jagodicom bobicom na onom pehovskom stadionu (ne opravdavam loše igre stadionom, ali cinjenica je da nam BP godinama ne lezi)![]()
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Korektno, nece ljudi da sjebu masineriju svojuMortemHz je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:16Radovi na prošivanju terena na stadionu Asim Ferhatović Hase su obustavljeni iz sada nepoznatog razloga. Uposlenici firme Tarkett sports b.v. iz Holandije su napustili nas stadion i nije poznato kada će se radovi nastaviti. Kao što možete vidjeti i mašine su odvučene.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da mi je neko rekao da će Feđa preuzeti kone u ovoj sezoni nakon one 3 pobjede zaredom, rekao bi mu da je teški narkoman ala Mirza.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sta se sve izdesavalo poslije te tri tekme. Bas ko bi rekao da vise necemo zaigrati na kosevu, da nećemo u evropu i da dudic preuzima zelju. UzasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:20Da mi je neko rekao da će Feđa preuzeti kone u ovoj sezoni nakon one 3 pobjede zaredom, rekao bi mu da je teški narkoman ala Mirza.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
I šta smo dobili mi na kraju sa ovim sto smo "otjerani" sa terena,vracamo se na teren koji je svakako bio podnosljiv kad je lijepo vrijemeMortemHz je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:16Radovi na prošivanju terena na stadionu Asim Ferhatović Hase su obustavljeni iz sada nepoznatog razloga. Uposlenici firme Tarkett sports b.v. iz Holandije su napustili nas stadion i nije poznato kada će se radovi nastaviti. Kao što možete vidjeti i mašine su odvučene.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U međuvremenu san vidio ovaj odgovor, ima smisla.miky_hz je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:29I šta smo dobili mi na kraju sa ovim sto smo "otjerani" sa terena,vracamo se na teren koji je svakako bio podnosljiv kad je lijepo vrijemeMortemHz je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:16Radovi na prošivanju terena na stadionu Asim Ferhatović Hase su obustavljeni iz sada nepoznatog razloga. Uposlenici firme Tarkett sports b.v. iz Holandije su napustili nas stadion i nije poznato kada će se radovi nastaviti. Kao što možete vidjeti i mašine su odvučene.![]()
Mašine su u Sarajevu, ljudi otišli u Holandiju njima je Uskrs...nema potrebe da ložite raju.
- Burberry46
- Kontakt:
Sta ce staviti umjesto atletske? ruzno izgleda okolo terena bas
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imate najljepši stadion u državi i ako Bog da insallaha Sarajevo će imati onoliko naroda na utakmicama kao sto su imali prije 10ak godina volim vas i pozdrav iz Mostara
Trenutno korisnika/ca: Dave, JavierBosnia, laznokrilo, pitarcenga i 56 gostiju.