Ne sjećam se, ako sam te šta uvrijedio halali, zna Lakija prenijetiManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:06Arvide s tobom sam se davno nesto kosko na drugim temema

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ne sjećam se, ako sam te šta uvrijedio halali, zna Lakija prenijetiManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:06Arvide s tobom sam se davno nesto kosko na drugim temema
Moraš da shvatiš da mi nismo u situaciji da eksperimentišemo, na Upravi Kluba je veliki teret. Vjerujem da nije bilo lahko "otjerati" Edisa, jer će sada u slučaju neuspjeha, odnosno neizlaska u europu biti krivi isključivo oni.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:14Jesmo li mu poslali ponudu
Bolje Stanic nego Karacic i svi ostali vasi nabrojani koji se vrte 20 godina ovdje i niko ih s vana nije primjetio
Ustvari jeste ali nedovoljno su kvalitetni da bi dalje otisli iz nase lige
Sto je realnost vrte se godinama
Jos su u mutnim poslovima vecina njih
Dok je stanic prvo bio igracina , drugo covjek je fudbalski obrazovan i pismen
Trece cist ko suza
Cetvrto vise je cijenjen u regiji i svijetu nego svi ti nabrojani zajedno
Za njeg svaki drugi covjek u uefi zna
Ko zna za Karacica, Dudica i slicne?
Da su nasi treneri toliko kvalitetni otiso bi neki makar do Slovenije
jarane koliko godina imas jer ovo lupanje kao maksim po diviziji jeManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:16Toni karacic trenira zvijezdu 09 prva liga rs
Ima vecu platu nego sto je Mulalic imao u zelji
A nista novo ne bi nam donio
Da je toliko kvalitetan
Ne bi u prvoj ligi rs zavrsio
Buraz nađi kakvu ckapi , bubajte se , stipu nas ,naporan siManijakalnost99 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:29Ja jesam mozda jedan od najdosadniji vama svima i ja vas u potpunosti razumijem
Ja do prije godinu nisam ni imao nikad profil na nekom forumu
Ovaj sam napravio jer mi se skupilo svega od zeljinih problema do privatnih
I moram se ispuhat
Ali ja sam uvijek zelio dobro nasem klubu
I na osnovu svega sto sam vidio do sad u zelji
Mi sve lose guramo pod tepih
Da bi nekog “svog” postedili posljedica
Godinama sve naopako radimo
Vrijeme je da uradimo nesto drugacije
Mi nikad nismo ni experimentisali
A sa Stanicem bi uboli kad bi dogovorili
To bi bilo nesto novo i pozitvno za nas klub
Naravno kad bi i on sam pristao
Ali uglavom treba u tom fazonu da se krecemo i da trazimo nekog slicnog ko nema trenerskog iskustva ali ima znanja i postovanje u svijetu fudbaala
![]()
Zrinski nije imao sta pogoditi. Doveo je tad Jakirevica, covjek prije toga kandidat za selektora bio, a radio i strasan posao prije toga u Hrvatskoj. Kod nas bi otkaz dobio jer nije Evropu izborio odmah (kao sto je sad situacija)