Hvala brate pozdrav i tebi iz šehera

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cini mi se da ga spremaju za ocrtavanje, tako da ce se vjerovatno igrati ovakoElCartel11 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:51Mozda nam savez dozvoli da igramo na neprosivenom terenu.
Ali ako na Tušnju nisu tad odmah izdali odobrenje kad je bio prosiven teren, sumnjam da ce nama na ovakvom uopste.
ABdskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:07Joj da se hoce sve lose stvari rijesiti do Tuzle pa da napunimo Kosevo aBd![]()
Pa napisao je tamo Senad Bilic da ce ga mozda pustit bez prošivanja ,da ce ga kao izvaljat samo sad ,pa kao na kraju sezone završit prošivanje.JavierBosnia je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:55Cini mi se da ga spremaju za ocrtavanje, tako da ce se vjerovatno igrati ovakoElCartel11 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:51Mozda nam savez dozvoli da igramo na neprosivenom terenu.
Ali ako na Tušnju nisu tad odmah izdali odobrenje kad je bio prosiven teren, sumnjam da ce nama na ovakvom uopste.
Pa ako izborimo Evropu moze se to zavrsit za vrijeme pauzejohntravolta123 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:25Na ne prosivenom terenu ne mogu se igrati europske utakmice.
Najbolja opcija, pa taman i mi placali prosivanje
Pobjedom sutra i u Trebinju ,eto ti na Kosevu 10.milja.Raja se požalila bila bi ludnica,plus lijepo vrijeme,noćni terminskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:07Joj da se hoce sve lose stvari rijesiti do Tuzle pa da napunimo Kosevo aBd![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, fks74, Hajdeee, HariTz, Morpheus, NazorUso, NeSamSafetee, Rajvosa4ever, sarajevo19461987, skoJaa, Vanja8 i 67 gostiju.