Kluba i vjere se nikada ne treba stiditiesprit24 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 00:18Istina! Bio sam na zadnjem derbiju na istoku grbavice i stidno se radovao golovima niko mi nije A rekaoManijakalnost99 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 00:16Dodji nisi jedini koji je doso
Koliko se do sad upratilo skripara, fukara i ostalih cije grupe ne dolaze pa im niko nije nista
Ne zanima nikog obican navijac![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- egocentrik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness

Zadnje gostovanje i prva utakmica kuci proljetnog dijela amaterski rang.
....a za 4 mjeseca vec na Tusnju sa Slobodom, do jučer bila razlika 4 ranga

GOOOLEM SI ČELIK, prvi šampion nezavisne Bosne i Hercegovine

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A ne znas ili neces da se sjecas glavnog razloga zbog cega je sve počelo ?TheTruth34 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 23:49Kad su se vratili u ligu na Grbavici mi ih ko hadžije dočekali.. Čak se i šalovi razmjenjivali... 2006, ili 2007 ne sjećam se tačno.. Nikada niko nije imao tako domaćinski doček na Grbavici kao oni... Ista sezona ili sljedeća sezona gostovanje u Mostaru i oni nama dole fino mater yebu..TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:57Tuzlaci i Zeničani otvoreno kažu ne volimo vas i doviđenja , ja to poštujemTheTruth34 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:55
Nema većih ljigavaca... Za Rovijaše znaš da te ne vole kao ni ti njih... Ali ovo je prejadno šta rade navijači manjeg Mostarskog kluba.Ovi hinje prave .
Hajde ima mlađe raje, pa možda se ne sjeća toga, ali kada vidim da se "moja generacija" i stariji sada ibrete nešto, ništa mi nije jasno... Pet puta gori od Robijaša i Fukara.. (zna se da se ne podnosimo, da je uvijek tu rivalitet i to je to).

Trebo sam skakat kad smo davali golove i provocirat 3000 hiljade zeljovacaegocentrik je napisao/la: ↑07 apr 2023, 01:46Kluba i vjere se nikada ne treba stiditiesprit24 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 00:18Istina! Bio sam na zadnjem derbiju na istoku grbavice i stidno se radovao golovima niko mi nije A rekaoManijakalnost99 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 00:16Dodji nisi jedini koji je doso
Koliko se do sad upratilo skripara, fukara i ostalih cije grupe ne dolaze pa im niko nije nista
Ne zanima nikog obican navijac![]()

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Shategabri
- Kontakt:
Predsjednik StupčaniceRollingPaper je napisao/la: ↑07 apr 2023, 00:51Ne znam što otjeraše Mulalića, pa izgubio je od Veleza u Mostaru i to minimalno, pa nije izgubio od Olova u Olovu![]()

Dakle,

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Izvini bgt, da ne pišem tamo na vašoj temi, al moram te pitati...koji argument imaš za ovo?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑07 apr 2023, 09:03Moralo se pokusati pomjeriti tekmu barem pola sata, znam sad 20 ljudi koji nece moci doci zbog iftara a dolaze svaku.
Sta je sa rendulicem jel on preskup
Sumnjam da ga možete platiti koliko Zrinjski, a druga stvar, zašto bi čovjek koji ima 10 0 0 i ekipu koja ide po duplu krunu prešao da vas vodi?
Koševo Zapad
Nije tacno to sto pises:esprit24 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 00:17Da provociram uletio bi vam na temu zrtvujuci banovanje.Argentina je napisao/la: ↑06 apr 2023, 23:55Prije svega mislim da provociras, a evo i zasto:esprit24 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:23Mozel jedno pitanje za objektivne navijace Zeljeznicara? Slozit ce te se samnom da je Mulalic(ma kakav god strucnjak bio) radio za kikiriki i radio u Zelji iz ljubavi. Citajuci vasu temu covjek bi pomislio da plivate u parama pa licitirate o nekim trenerims ciji strucni stabovi kostaju od 10 do 20 k mjesecno. Uopste mi ne djelujete kao klub koji je zimus putem humanitarnog telefona sabirao pare za budzet ili klub kome je jedan covjek prije nekoliko dana pozajmio pare da drugom covjeku vrate dug. Takodjer jos sam procitao da svoju ekipu smatrate odmah iza Zrinjskog u prvenstvu iako imate cetiri i po kvalitetna igraca. Hvala na svim odgovorima i ovo sto sam napisao nije provokacija nego moje subjektivno misljenje.
1. Kazes da citas naa forum i da spominjemo da smo pp kvaliteti iza Zrinjakog - to je laz, osim ako nisi citao forum iz predhodnih godina. Nasa anketa za sezonu 22/23 koja je bila do neki dan na temi je da zavrsavamo na sredi i tabele (bez evrope), a kada citaa komentare od kako je poceo drugi dio, svi govoorimo da tesko mozemo do 4og mjesta
2. Spominjes finansije - vec 3 godine svi pricamo o losim finansijama i svemu uz to, pocevsi od toga jesmo li bili za broj ili ne, kada smo skupljali
3. Trenere - bas suprotno od tvog, svi govorimo da ne mozemo ocekivati trenera koji je ime, radi finansija
Imam ja sada pitanje za tebe, zasto si slagao da si sve navedeno procitao kod nas na temi, kada je bas suprotno sve pisano?
1. Vrati se od kako je poceo drugi dio prvenstva sta sve niste pisali o edisu i pisali kako imate ekstra ekipu za koju on nije kompetentan da je vodi, sto u prevedenom znaci da smatrate da imate dobru ekipu.
2 i 3(zajedno) danas ste citav dan pisali o Dudicu( nas kosto gotovo 25 k maraka) , Zekicu, Toplaku, onom iz Maribora.
Necu reci da ste na anketi to izglasali jer i sami niste znali da ce neprovjereni igraci poput santosa i amoaha bljesnuti i pokazati se kao WC igraci. Kada ste u ovoj sezoni iskpristili prije svega nase i velezovo seljakanje po drugim gradovima i nenormalnu srecu sirokog zicagu vam je zinula(sto je i normalno)
Lp
Anketa - trajala od jula 22 do februara 23, izglasali najvise da ocekujemo sredini tabele (toliko o tome da tvrdis da smo pricali da smo druga najbolja ekipa, sredina tabele je 5, 6 i 7 mjesto, nazalost bez Evrope)
Tener - kao da cistas drugi forum, koga bi zeljeli za trenera. Da se pisalo o Dudicu, jeste, jer se spominje i jer je vas vodio, pa frajer ako dodje bit ce lik koji je uspio 2x ispasti iz kupa u istoj sezoni ili da je vodio Zelju i Sarakevo u istoj sezoni ili da osvoji 2x kupa zaredom, logicno da ce biti najvise komentara, ali ti si rekao da mi hocemo trenera dobrog i skupog, a nemamo para, to nije tacno
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nije radio za kikiriki - odmah da zavrsimo s diskusijom i pitanjima.esprit24 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:23Mozel jedno pitanje za objektivne navijace Zeljeznicara? Slozit ce te se samnom da je Mulalic(ma kakav god strucnjak bio) radio za kikiriki i radio u Zelji iz ljubavi. Citajuci vasu temu covjek bi pomislio da plivate u parama pa licitirate o nekim trenerims ciji strucni stabovi kostaju od 10 do 20 k mjesecno. Uopste mi ne djelujete kao klub koji je zimus putem humanitarnog telefona sabirao pare za budzet ili klub kome je jedan covjek prije nekoliko dana pozajmio pare da drugom covjeku vrate dug. Takodjer jos sam procitao da svoju ekipu smatrate odmah iza Zrinjskog u prvenstvu iako imate cetiri i po kvalitetna igraca. Hvala na svim odgovorima i ovo sto sam napisao nije provokacija nego moje subjektivno misljenje.
Posebno nije radio za kikiriki kad se uzme u obzir ono što on donosi svojim "znanjem".
-
- Kontakt:
Fukare sutra u Posusju?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Prosao prvi april, nemoj vise

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Misli se na Zorana Rendulića, a ne ovog što vodi Zrinjski.Shategabri je napisao/la: ↑07 apr 2023, 09:15Izvini bgt, da ne pišem tamo na vašoj temi, al moram te pitati...koji argument imaš za ovo?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑07 apr 2023, 09:03Moralo se pokusati pomjeriti tekmu barem pola sata, znam sad 20 ljudi koji nece moci doci zbog iftara a dolaze svaku.
Sumnjam da ga možete platiti koliko Zrinjski, a druga stvar, zašto bi čovjek koji ima 10 0 0 i ekipu koja ide po duplu krunu prešao da vas vodi?
- Shategabri
- Kontakt:
Ovaj što vodi mladi tim CZ?lakilone je napisao/la: ↑07 apr 2023, 10:10Misli se na Zorana Rendulića, a ne ovog što vodi Zrinjski.Shategabri je napisao/la: ↑07 apr 2023, 09:15Izvini bgt, da ne pišem tamo na vašoj temi, al moram te pitati...koji argument imaš za ovo?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑07 apr 2023, 09:03Moralo se pokusati pomjeriti tekmu barem pola sata, znam sad 20 ljudi koji nece moci doci zbog iftara a dolaze svaku.
Koševo Zapad
DaShategabri je napisao/la: ↑07 apr 2023, 10:13Ovaj što vodi mladi tim CZ?lakilone je napisao/la: ↑07 apr 2023, 10:10Misli se na Zorana Rendulića, a ne ovog što vodi Zrinjski.Shategabri je napisao/la: ↑07 apr 2023, 09:15
Izvini bgt, da ne pišem tamo na vašoj temi, al moram te pitati...koji argument imaš za ovo?
De vi obezbijedite kako treba gostujucu tribinu a ne onaj kavez djeca vam se smiju i jos cijeli svijet
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Shategabri
- Kontakt:
To je mačak u vreći realno i kad bi htio da dođe.
Vidim da je imao i nešto seniorskog staža.
Srbijanski treneri se baš i nisu dosad pokazali u bhpl.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Tek ce te vi upoznati prirodne ljepote pasnjaka federalne i njihove mentore......prvo skoci pa reci hop, imas ti do Tusnja prvo da predjes prepreke po Hercegovini, da malo upoznate prvo hodzu iz Cazina, Brku iz Gracanice i ostale mentore i dilere federalne......

🔴⚫️