RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Zamisli koliko ti život mora biti loš kad imaš živaca praviti dodatne profile za forum
Hvala ti, ne moraš pisati nakon revanš meča. Znamo šta ćeš napisati.Zemi10 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:32Glupane jedan znam da je sve sto znamo napisati mrs nisam ni očekivao vise ali eto hajde necu vam smetati ostanite u svom neznanju niste bolje zaslužili opet cu pisati nakon kupa malo cisto da vas podsjetim sta sam pisao i govorio do tada ce biti još igrača povrijednjenih i lokalne rezultata pozdrav.
Booooring

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ovaj mi lik ako nije slagao godine u onom jednom postu i opis odgovara jednom našem liku iz grada.
Ovako piše komentare po fb,isti stil pisanja i gramatike,još kad spomenu Ibru siguran sam da je on.
Ps. kivan je na Ibru zato što mu malog tad iz juniora nije prebacio u prvi tim.
Ovako piše komentare po fb,isti stil pisanja i gramatike,još kad spomenu Ibru siguran sam da je on.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Mnoge likove prepoznajem po fb komentarimaEspiritosanto je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:59Ovaj mi lik ako nije slagao godine u onom jednom postu i opis odgovara jednom našem liku iz grada.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ovdje treba makar 4 Moderatora da budu i to raja koja je manje - vise redovna na temi, time necemo citati ove bljuvotine.
Probajte kada vidite ovakve postove da se suzdrzavate od komentarisanja, ostaviti ih bez reakcije, njima je najveca kazna.
Probajte kada vidite ovakve postove da se suzdrzavate od komentarisanja, ostaviti ih bez reakcije, njima je najveca kazna.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
3663 clanova 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Da nemamo stipse među simpatizerima bilo bi 13663
Jbt 20 maraka učlani se
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovaj kreten će nas zavadit sa svima yebo mu ja mater
PORUKA OD MODERATORA:RacioEmocionalan je napisao/la: ↑07 apr 2023, 08:25Ovdje treba makar 4 Moderatora da budu i to raja koja je manje - vise redovna na temi, time necemo citati ove bljuvotine.
Ja sam moderator
Šta je problem reci?
Koga treba izbaciti?
Samo se meni javite raja…
Sve si pogodio hahahaha bolest je to majkemi moje bola dajte malo ukljucite razum ako ga imate ne može se glavom kroz zid mahalate samo čuj na ibru kivan svašta ne guram svoje dijete niti igra a znaju raja da je talenat i to veliki koda mora igrati u Veležu da ga treniraju kametovici kuduzovici neostvareni fudbalercici htijeli su da igraju ali nista valjda ih nike imao ko gurati jadna djeca grada Mostara ko ih trenira i ko se sve predstavlja kao trener
-
- Kontakt:
Mali je talenat ali znaš i sam da talenat nije dovoljan samo.
Bilo je i većih talenata i od njega pa nisu uspjeli,vrte se po kantonu ili igraju futsal.
Ima i do trenera ali ima i do vas roditelja,svaki od vas misli da ima novog Mesija.
Pa kad ne uspije svak vam kriv od trenera, uprava,direktora.
Ok je i to razumijem da vam je krivo i da ste razočarani ali nema potrebe pljuvati po svemu u klubu zbog tih stvari.
Poštujem tvoje mišljenje i bilo koga od vas ali zbog tih ličnih neuspjeha iznosite stvari koje nisu ni približno kako ih predstavljate.
Al ok, drago mi je da si i sam potvrdio da je u pitanju ono na šta sam sumnjao.
Svako dobro i tebi i malom
Bilo je i većih talenata i od njega pa nisu uspjeli,vrte se po kantonu ili igraju futsal.
Ima i do trenera ali ima i do vas roditelja,svaki od vas misli da ima novog Mesija.
Pa kad ne uspije svak vam kriv od trenera, uprava,direktora.
Ok je i to razumijem da vam je krivo i da ste razočarani ali nema potrebe pljuvati po svemu u klubu zbog tih stvari.
Poštujem tvoje mišljenje i bilo koga od vas ali zbog tih ličnih neuspjeha iznosite stvari koje nisu ni približno kako ih predstavljate.
Al ok, drago mi je da si i sam potvrdio da je u pitanju ono na šta sam sumnjao.
Svako dobro i tebi i malom

I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Ja bih volio malo da odmori par igraca koji su igrali non stop, poput Hasanovica nprOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:28Kakav sastav ocekujes protiv Leotara?MostarskiSin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:25Ma ovo nije nas lik, ovo je Baza retard sto se predstavlja kao navijac Zeljeznicara
Hadzikic
Dejanovic - Hrkac - Domic - Cukovic
Sikalo - Zeljkovic
Leai - Laus - Wallace
Haskic
U drugom ubaciti Pavica,Vehabovica, Andjusica i ako budemo imali povoljan rezultat dao bih priliku Hadzicu umjesto Haskica i umjesto Lausa ubaciti U21 Kadrica.
Vrlo moguce da ce Feja koristiti Prsesa u ovoj utakmici ali se meni povraca kad ga vidim na terenu kako se vuce ko prebijena macka
Wallace - Laus - LeaiMostarskiSin je napisao/la: ↑07 apr 2023, 16:35Ja bih volio malo da odmori par igraca koji su igrali non stop, poput Hasanovica nprOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:28Kakav sastav ocekujes protiv Leotara?MostarskiSin je napisao/la: ↑06 apr 2023, 16:25Ma ovo nije nas lik, ovo je Baza retard sto se predstavlja kao navijac Zeljeznicara
Hadzikic
Sikalo - Zeljkovic
Leai - Laus - Wallace
Haskic
U drugom ubaciti Pavica,Vehabovica, Andjusica i ako budemo imali povoljan rezultat dao bih priliku Hadzicu umjesto Haskica i umjesto Lausa ubaciti U21 Kadrica.
Vrlo moguce da ce Feja koristiti Prsesa u ovoj utakmici ali se meni povraca kad ga vidim na terenu kako se vuce ko prebijena macka
E ovo bi bilo super. Ali tesko da ce ova dvojica poceti, mozda Wallace. Oni imaju puno vise odmora, oni su igrali prosle subote a mi nedjelja/Srijeda plus daleko gostovanje u Doboju. Nadam se da ce Cukovic poceti, da ga vidimo malo bolje. U drugom ubaciti Pavica, Andjusica, Kadrica, Hadzica i Muminovica. Ja mislim da ti imas nesto protiv Muminovica, stalno nesto o njemu pises

Haskic
Wallace - Laus - Dejanovic
Prses - Sikalo
Cukovic - Domic - Hrkac - Zeljkovic
Hadzikic
Ali se nadam istom sastavu kao i ti.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ja bih najsretniji bio kad bi on postao najbolji desni bek lige, ali super tesko. Daj boze da grijesim ali meni ne djeluje nikako ko profi igrac, vidjet cemo eto ako dobije priliku u narednom periodu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 16:49Wallace - Laus - LeaiMostarskiSin je napisao/la: ↑07 apr 2023, 16:35Ja bih volio malo da odmori par igraca koji su igrali non stop, poput Hasanovica npr
Hadzikic
Sikalo - Zeljkovic
Leai - Laus - Wallace
Haskic
E ovo bi bilo super. Ali tesko da ce ova dvojica poceti, mozda Wallace. Oni imaju puno vise odmora, oni su igrali prosle subote a mi nedjelja/Srijeda plus daleko gostovanje u Doboju. Nadam se da ce Cukovic poceti, da ga vidimo malo bolje. U drugom ubaciti Pavica, Andjusica, Kadrica, Hadzica i Muminovica. Ja mislim da ti imas nesto protiv Muminovica, stalno nesto o njemu pisesJa kad sam ga gledao, prijateljska plus 2-3 treninga bio mi je dobar +U21 igrac. A ako je spreman nek i Karamarko udje. Ja ocekujem ovaj sastav:
Haskic
Prses - Sikalo
Hadzikic
-
- Kontakt:
Kakav crni muminovic panjina teska
Vidjet cemoMostarskiSin je napisao/la: ↑07 apr 2023, 17:05Ja bih najsretniji bio kad bi on postao najbolji desni bek lige, ali super tesko. Daj boze da grijesim ali meni ne djeluje nikako ko profi igrac, vidjet cemo eto ako dobije priliku u narednom periodu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 16:49Wallace - Laus - LeaiMostarskiSin je napisao/la: ↑07 apr 2023, 16:35
Ja bih volio malo da odmori par igraca koji su igrali non stop, poput Hasanovica npr
Hadzikic
Sikalo - Zeljkovic
Leai - Laus - Wallace
Haskic
E ovo bi bilo super. Ali tesko da ce ova dvojica poceti, mozda Wallace. Oni imaju puno vise odmora, oni su igrali prosle subote a mi nedjelja/Srijeda plus daleko gostovanje u Doboju. Nadam se da ce Cukovic poceti, da ga vidimo malo bolje. U drugom ubaciti Pavica, Andjusica, Kadrica, Hadzica i Muminovica. Ja mislim da ti imas nesto protiv Muminovica, stalno nesto o njemu pisesJa kad sam ga gledao, prijateljska plus 2-3 treninga bio mi je dobar +U21 igrac. A ako je spreman nek i Karamarko udje. Ja ocekujem ovaj sastav:
Haskic
Prses - Sikalo
Hadzikic

A sto nam Karamarko ne igra?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.