FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hula jos bolje objasnio
Slayem se s obojicom
Ne mogu naci ljude da rade za pare
A komoli nekog ko bi iste ulozio u klub
ignorisite ovog vrapcickog sabana
Slayem se s obojicom
-
- Kontakt:
Mesa bi nas gurnuo dublje u ambisavalPacidoroP je napisao/la: ↑07 apr 2023, 10:27Vala sva ova imena što se spominju su truba..svima je rok 3-4 mjeseca plafon.
Promjena nam je trebala, i to mnogo ranije. Svi se nadamo da sad nije prekasno..ako ništa radi pozitivnog šoka, a vala sa bilo kim bi bar malo trebali proigrati jer ovo što smo gledali je minimum minimuma od ove ekipe. Svi znamo da mogu bar 200% bolje.
A i radi raje.. sve je manja posjeta, nemaju ljudi šta vidjeti.. svaka utakmica patnja, nema igre, nema šansi.. ovako ćemo se bar malo opet dići i trznuti.
Čisto sumnjam da UO ima nekog asa u rukavu, a nadam se tome. Meša je jedino ime kojeg bih volio vidjeti, ali on o ljubavi prema Želji zna samo pričati preko novinara.
daj Joldica, Dinu ili Adzema
Ja se nadam da se zajebavaš.TigerWoods je napisao/la: ↑07 apr 2023, 12:09Mesa bi nas gurnuo dublje u ambisavalPacidoroP je napisao/la: ↑07 apr 2023, 10:27Vala sva ova imena što se spominju su truba..svima je rok 3-4 mjeseca plafon.
Promjena nam je trebala, i to mnogo ranije. Svi se nadamo da sad nije prekasno..ako ništa radi pozitivnog šoka, a vala sa bilo kim bi bar malo trebali proigrati jer ovo što smo gledali je minimum minimuma od ove ekipe. Svi znamo da mogu bar 200% bolje.
A i radi raje.. sve je manja posjeta, nemaju ljudi šta vidjeti.. svaka utakmica patnja, nema igre, nema šansi.. ovako ćemo se bar malo opet dići i trznuti.
Čisto sumnjam da UO ima nekog asa u rukavu, a nadam se tome. Meša je jedino ime kojeg bih volio vidjeti, ali on o ljubavi prema Želji zna samo pričati preko novinara.
-
- Kontakt:
ne, ne trebaju nam novi Krcmarevici, Kostici kurci palcilakilone je napisao/la: ↑07 apr 2023, 12:17Ja se nadam da se zajebavaš.TigerWoods je napisao/la: ↑07 apr 2023, 12:09Mesa bi nas gurnuo dublje u ambisavalPacidoroP je napisao/la: ↑07 apr 2023, 10:27Vala sva ova imena što se spominju su truba..svima je rok 3-4 mjeseca plafon.
para more bit bidneManijakalnost99 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 11:53Hula jos bolje objasnio
Slayem se s obojicom
para more bit ne bidne
trener ce se naci il nece naci
forumasi su krivi
al sunce ipak sja jer nas
je vojnik edis ostavio u dobrim rukama

-
- Kontakt:
Hahahah bjez stomak me zaboli
Presmijesno fakat. Kako je samo duhovito ..
Treba nac kvalitetnog trenera mislim da bi Vlado Jagodic mogao biti pravi izbor
Crni Cerak 🐦⬛
Joj kakve mi mamlaze imamo u upravi to je nevjerovatno, sutra nek nam je Bog na pomoći
Steta za Zerica
-
- Kontakt:
Joldic meni dodje ko Edis za siromasne.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Treba nam neko mlad po mogucnosti da je vani radio na vecem nivou
Koji ce nam djavo ljudi koji 20 godina vrte isti sistem i filozofiju iz juge
Koji ce nam djavo ljudi koji 20 godina vrte isti sistem i filozofiju iz juge
Hajmo svi pisati Dudic,Dudic, ko onaj mazlum,čitav dan...Da damo podršku Dudicu, Dudic, napadački fudbal
Ja kod tog dudica nisam vidio napadački fudbal nikad, ne znam odkud im to, u Velezu je hrkljus bio veci nego kod nas sa edisom
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
-
- Kontakt:
Javili na lobotomiji,iz prve rukeBojudaosinebu je napisao/la: ↑07 apr 2023, 14:35Ko da ga vodi
Btw. Dudic je najblizi gotovo su dogovorili
-
- Kontakt:
Nisam za ali mislim da je Dudic
Trenutno najbolje rijesenje
Mi vremena nemamo
Trenutno najbolje rijesenje
Mi vremena nemamo
Od svih imena po meni Dudic ili Vugdalic
Vugdalic igrao u Zelji igrao za repku slovenije...kazu da je imao dobar uspjeh sa Mariborom i sad vodi u15 Sloveniju,mana mu je mozda sto ne poznaje ligu a nama treba rezultat odma....kazu da njegove ekipe igraju napadacki...
Fedja opet imao rezultat sa velezom
Izborena evropa,dobar rezultat u evropi,pa i kad je usao lose u ligi upravo zbog evrope opet je digao ekipu i na kraju su uzeli kup....ovo sa sarajevom pa realno oni su promjenili trenerea ne zna im se broj...dok je bio na kosevu islo je to a poslije i pehova je bilo par tekmi stative penali ovo ono, cak i sa nama 2 2 derbi nije imao srece,kasnije su ga bojkotvali igraci pa svi redom,cak se pricalo da je Dal varesanovic bio glavni tu al ko ih je**....tako da od svih ovih imena po meni Dudic jer treba nam rezultat odma
Hajde Zeljoooo

Vugdalic igrao u Zelji igrao za repku slovenije...kazu da je imao dobar uspjeh sa Mariborom i sad vodi u15 Sloveniju,mana mu je mozda sto ne poznaje ligu a nama treba rezultat odma....kazu da njegove ekipe igraju napadacki...
Fedja opet imao rezultat sa velezom
Izborena evropa,dobar rezultat u evropi,pa i kad je usao lose u ligi upravo zbog evrope opet je digao ekipu i na kraju su uzeli kup....ovo sa sarajevom pa realno oni su promjenili trenerea ne zna im se broj...dok je bio na kosevu islo je to a poslije i pehova je bilo par tekmi stative penali ovo ono, cak i sa nama 2 2 derbi nije imao srece,kasnije su ga bojkotvali igraci pa svi redom,cak se pricalo da je Dal varesanovic bio glavni tu al ko ih je**....tako da od svih ovih imena po meni Dudic jer treba nam rezultat odma
Hajde Zeljoooo

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napaceni87 i 9 gostiju.