Uzas.
Igra je danas bila...ma ne, ne, igre nije bilo. Potpuno zasluzena pobjeda Dortmunda, danas su bili bolji tom. Ove sezone su takodje ubjedljivo najjaca ekipa u Njemackoj, sto se danas samo potvrdilo.
Rekao bih da je ovo prvi tim koji je nadigrao Bayern ove sezone, imali su vise sansi i dosta toga su i promasili. Na stranu sumnjive sudijske odluke, Bayern se ne moze vaditi na to.
Ne mogu da vjerujem sta se desava sa Badstuberom otkako sam ga stavio na avatar. Covjek je dan nakon postavljanja odigrao najgoru utakmicu karijere, a od tad do danasnje utakmice nije izasao iz krize.
Definitivno mu treba predah od par utakmica na klupi, neka se malo prisabere pa neka onda ponovo zaigra umjesto Tymoschuka. Breno ceka spreman.
Robben potpuno zatvoren, a kad je to tako, tesko je ista organizovati. Ocekivao sam, naravno, puno vise od njega. Al' ne treba ga kriviti, ne moze uvijek sve sam.
A tu se vracamo na Riberya.
@Klare s tobom se u svemu slazem, osim u slucaju Bilala. On mi je izgledao kao jedan obican prosjecan igrac. Ne mogu da vjerujem sta se s covjekom desilo. Najgore je sto su mu danas cesto i ostavljali dosta prostora, al' dzaba. Nema ideje, eksplozivnosti. Prelagano ga protivnici zaustavljaju. Bilale vrati se!
Schweini? Ne bih o njegovoj danasnjoj partiji.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.