Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

legenda reala
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la legenda reala » 26 feb 2011, 20:54

ja ovih Grka koji su to lopovi ,majku im ,pa jednostavno neće da napadnu zadnjih 15 minuta ,nego drže loptu ,a ja konj odigram Panathinaikosa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 feb 2011, 21:05

volimliverpool je napisao/la:Nije to moj san,ali ponašaš se kao petnaestogodišnje dijete.

Očigledno si se napu*io na kladionici u zadnje vrijeme,pa ti je od četvrtka dobitak bio neminovan.Istog dana prvo vrijeđaš Liverpool sa popularnim "Looserpool" pa on daje gol.Vrijeđaš Zvonarevu sa "droljo" i "kurvetino",a djevojka pobjeđuje.

Jučer gubiš živce jer je @legenda postavio M'gladbacha 2,govoriš mu da se ne prosipa,a ti sa svojim Augsburgom dosta raje si navukao i tip nije proš'o.Ja nikada ne gledam neke analize niti pišem,već sam to rekao,sve igram po osjećaju i po igrama ono čega se sjećam i svako ima pravo postaviti ono što on hoće bezobzira imao analizu ili ne.
Dakle,malo psovke na ovom forumu nije izuzetak,ali vrijeđanje djevojki sa "droljo" i "kurvetino" je već kap koja preliva čašu.
Slobodno ih tako nazivaj u svojoj kući,ali nije OK prema forumašima da to iznosiš i PIŠEŠ ovdje.
Molim te, nemoj da ovo pogrešno skontam. Ne valja ti to...

Hmmm, ja stvarno ne vidim šta ti imaš sa tim što ja pišem neke stvari o Wozniacki, Zvonarevoj itd itd, jesu ti rodbina (ako jesu, izvini)? Evo navijaš za Liverpool, i naravno, smetalo ti je ono "Looserpool" (razumljivo), da znaš da sam ono rekao u šali, jer ako ćemo po tom nekom "navijanju" ići, i meni su najdrazi klub poslije Barce, naravno...vjeruj mi, ništa loše nisam mislio...a za N'goga jesam, mrtav ozbiljan sam ono rekao...

Što se tiče legende, evo ovim putem još jednom mu se izvinjavam ako sam pretjerao, a mislim da nisam, jer nekome davati neku siguricu 3.70 kv. bez ikakve analize, ičega, nego samo tako, na osjećaj, je u najmanju ruku bezveze, zaista...Ja sam Augsburg postavio z2, pogledao statistiku, i sam si je vidio (18/19 over-a), raju su masovno obarali, jer, ko ne bi molim te odigrao ono? Pogledaj ponovo sliku i zapitaj se...evo @nick me ispratio, vjeruj mi, nije mi bilo svejedno zbog toga, navukao sam lika..jbg...sorry...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 feb 2011, 21:14

mandraX je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:Nije to moj san,ali ponašaš se kao petnaestogodišnje dijete.

Očigledno si se napu*io na kladionici u zadnje vrijeme,pa ti je od četvrtka dobitak bio neminovan.Istog dana prvo vrijeđaš Liverpool sa popularnim "Looserpool" pa on daje gol.Vrijeđaš Zvonarevu sa "droljo" i "kurvetino",a djevojka pobjeđuje.

Jučer gubiš živce jer je @legenda postavio M'gladbacha 2,govoriš mu da se ne prosipa,a ti sa svojim Augsburgom dosta raje si navukao i tip nije proš'o.Ja nikada ne gledam neke analize niti pišem,već sam to rekao,sve igram po osjećaju i po igrama ono čega se sjećam i svako ima pravo postaviti ono što on hoće bezobzira imao analizu ili ne.
Dakle,malo psovke na ovom forumu nije izuzetak,ali vrijeđanje djevojki sa "droljo" i "kurvetino" je već kap koja preliva čašu.
Slobodno ih tako nazivaj u svojoj kući,ali nije OK prema forumašima da to iznosiš i PIŠEŠ ovdje.
Molim te, nemoj da ovo pogrešno skontam. Ne valja ti to...

Hmmm, ja stvarno ne vidim šta ti imaš sa tim što ja pišem neke stvari o Wozniacki, Zvonarevoj itd itd, jesu ti rodbina (ako jesu, izvini)? Evo navijaš za Liverpool, i naravno, smetalo ti je ono "Looserpool" (razumljivo), da znaš da sam ono rekao u šali, jer ako ćemo po tom nekom "navijanju" ići, i meni su najdrazi klub poslije Barce, naravno...vjeruj mi, ništa loše nisam mislio...a za N'goga jesam, mrtav ozbiljan sam ono rekao...

Što se tiče legende, evo ovim putem još jednom mu se izvinjavam ako sam pretjerao, a mislim da nisam, jer nekome davati neku siguricu 3.70 kv. bez ikakve analize, ičega, nego samo tako, na osjećaj, je u najmanju ruku bezveze, zaista...Ja sam Augsburg postavio z2, pogledao statistiku, i sam si je vidio (18/19 over-a), raju su masovno obarali, jer, ko ne bi molim te odigrao ono? Pogledaj ponovo sliku i zapitaj se...evo @nick me ispratio, vjeruj mi, nije mi bilo svejedno zbog toga, navukao sam lika..jbg...sorry...
Nisam shvatio šta ćeš pogrešno skontati.Pojasni mi to,molim te.

Dakle,fino kažem,u kući nazivaj Wozniacki droljom i Zvonarevu,ali zašto to nama ovdje pišeš?Zašto?
Da ispadneš frajer ili ? Kvariš svoj ugled na ovom forumu,samo to.Kažem,psovka ovdje uvijek ima ( ne mogu zamisliti ovu temu bez psovki na svakoj stranici :lol: ),ali nazivati djevojke kurvama i droljama je nešto sasvim drugo.To priliči iskompleksiranim tipovima.

I ja sam bio mrtav ozbiljan za N'goga,rekao sam da sam mu opsovao mater kada je u 92.minuti skinuo Coleu loptu sa noge.Ali molim te,nemoj govoriti da si Looserpool rekao u šali. :lol: Nisi mogao više da gledaš našu patnju tokom cijelog tog meča,pa si nas nazvao tako kako si nas nazvao.To nije bila šala;nisi mogao podnijeti gubitak na kladionici.

Fino što si se izvinuo @legendi,ali daj mi post gdje je on napisao da je to sigurica????
Daj mi taj post.To je samo njegov prijedlog.Statistika je bila na strani Wolfsburga i pobijedili su.Mogao je @legenda kada je bila utakmica Koln-Bayern staviti 1 kao prijedlog,ti mu napisat' da se ne prosipa,a 1 je proš'o.Tu je sva statistika bila na strani Bavaraca ali eto šta je bilo. :roll:
You'll never walk alone.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 feb 2011, 21:21

Čudnih parova sutra u fudbalu, bar 70% kvote preko 2. :shock:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 feb 2011, 21:22

pa 17/18 sto necu ispratit, glupa rasprava uvijek cu ispratit nesto sto je argumentovano... niko me nije tjero tako da ti nema sta bit krivo mandraxu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 feb 2011, 21:23

Već razrađuješ za sutra,još samo Porto ti treba i Dinamo da ostane ovako. :mrgreen:
You'll never walk alone.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 feb 2011, 21:26

Nemam zivaca više.

Druze, ako sam te uvrijedio, izvini...

poz

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 feb 2011, 21:27

volimliverpool je napisao/la:Već razrađuješ za sutra,još samo Porto ti treba i Dinamo da ostane ovako. :mrgreen:
U pravu si. Nešto me strah Porta, gradio bih se da je veći dobitak. :roll:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 feb 2011, 21:31

Da znaš da i ja čekam njih i Real M. za 50KM tako da ćemo zajedno tugovati. :twisted:
You'll never walk alone.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 feb 2011, 21:37

volimliverpool je napisao/la:Da znaš da i ja čekam njih i Real M. za 50KM tako da ćemo zajedno tugovati. :twisted:
Nemoj misliti da Reala nisam htio igrati, u brzini sam ga zaboravio napisati na tiket. :oops:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 feb 2011, 21:37

Mandrax ,mandrax kad sam ja lupo kvote po 4-5 maraka i dolazile ,govorio si svaka čast ,čestitam , a sad me napadaš :lol: :lol: :lol: :(

Ali nisam se ja na njega naljutio nikako ,znam da je iznerviran pa je malo ljut ,ali dobar je to čovjek ,kad ga je išlo moglo se od njega prepisati ,zadnji dobitak sam od njeg prepiso i više nisam nikad ni dobio :lol: :lol:

e jbg mene obori Panathinaikos ,a čeko bi Real da je prošo pošto Barsa vodi ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bombarder
Kontakt:

Post Postao/la bombarder » 26 feb 2011, 21:46

Imam jedno pitanje, ako sam dobio na kladionici a listic je pocijepan na dva dijela :o oce li ga primit ovi u kladionici posto sam ga zalijepio :?
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 26 feb 2011, 21:53

bombarder je napisao/la:Imam jedno pitanje, ako sam dobio na kladionici a listic je pocijepan na dva dijela :o oce li ga primit ovi u kladionici posto sam ga zalijepio :?
...ja mislim da hoce...ma 100% hoce... ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 feb 2011, 21:57

ako se vidi kod listica primit ce ga ;)
A C A B !

bombarder
Kontakt:

Post Postao/la bombarder » 26 feb 2011, 22:01

Emir_ZENICA je napisao/la:ako se vidi kod listica primit ce ga ;)
Vidi se kod, ma igrao raith iz skotske druge lige i izbace konacni rezultat na teletekst 1-1 i posle pola sata ja slucajno gledo rezultate i vidim raith dobio 2-1, imalo me srce okinut :lol: , ne bi se toliko nervirao nego mi je dobitak 50 eurica

bombarder
Kontakt:

Post Postao/la bombarder » 26 feb 2011, 22:03

mandraX je napisao/la:slika
Stvarno si baksuz brate :o

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 feb 2011, 22:16

legenda reala je napisao/la:Barselona
Juventus
Real

koji će od velikana ,večeras iznenaditi ,jedan mora ;)

Juventus gubi 0:2 ,i Real bi trebo kiksati ;)

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 26 feb 2011, 22:21

Sta mi radi Juventus, jao propo sam... Dok Luigi Del Neri ne ode iz Juventusa, ja vise ne igram na njih. Nemam vise sekunde povjerenja. :(

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 26 feb 2011, 22:40

muhovic je napisao/la:..jedan da oprobam srecu na markicu :mrgreen:

Čelik-Sarajevo x @3.35

St. Pauli-Hannover 1 @2.30
K'lautern-HSV (D/N) 1 @1.55
Aston Villa-Blackburn 1 @1.75
Everton-Sunderland (D/N) 1 @1.70
Espanyol-R.Sociedad 1 @1.95
Rennes-Lens (D/N) 1 @1.80
Sochaux-Montpellier 1 @2.25
Bayern-Dortmund **SP** 1 @2.00

..kvota 561.19 KM :mrgreen:
..danas pozitivna nula :lol: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.