Sloga nema kvaliteta,period euforije ih je prosao,sad slijedi pad.
Lagana pobjeda !!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma znao sam da će ispasti na kraju da je teren odličan. A to sto će za 6 mjeseci teren biti za *urac, onda će biti priča mi krivi što nismo održavali kako treba.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 apr 2023, 18:03Evo kaze Cehajic povratak na Kosevo kraj aprila ili pocetak maja, tako da Tuzla po tome sigurno otpada, cak bi i utakmica sa Sirokim bila upitna
Savez ce odrzavati, godinu dana ili 6 mjesci, nek me neko ispravikenoHZ je napisao/la: ↑07 apr 2023, 18:09Ma znao sam da će ispasti na kraju da je teren odličan. A to sto će za 6 mjeseci teren biti za *urac, onda će biti priča mi krivi što nismo održavali kako treba.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 apr 2023, 18:03Evo kaze Cehajic povratak na Kosevo kraj aprila ili pocetak maja, tako da Tuzla po tome sigurno otpada, cak bi i utakmica sa Sirokim bila upitna
Jeste, pa onda mi preuzimamo. Tad smo ga i najebaliAduka87 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 18:14Savez ce odrzavati, godinu dana ili 6 mjesci, nek me neko ispravikenoHZ je napisao/la: ↑07 apr 2023, 18:09Ma znao sam da će ispasti na kraju da je teren odličan. A to sto će za 6 mjeseci teren biti za *urac, onda će biti priča mi krivi što nismo održavali kako treba.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 apr 2023, 18:03Evo kaze Cehajic povratak na Kosevo kraj aprila ili pocetak maja, tako da Tuzla po tome sigurno otpada, cak bi i utakmica sa Sirokim bila upitna
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, bavaracmujo, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], miguelramos, MokraKifla, Najprvi, Rajvosa4ever, sarajevo19461987 i 80 gostiju.