FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
odlican rezultat mozda iznad ocekivanog,ja sam msilio da cemo se vise namuciti...
.Amar je odradio odlican posao na pripremama po ovim uslovima dati tri gola odlicno.Next Gradacac.......
željo treba biti ponosan što ima 4.000 navijača koji su spremni 2 sata na onakvoj hladnoći provesti
Ocekivana pobjeda!Bili smo bolji ne bas koliko rezultat govori,ali dovoljno za tri boda.Utakmica losa,teren je najvise tome kumov'o.Olimpik ima sasvim solidnu ekipu ne puno losiju od nase.Pojeta solidna s obzirom na mraz.U Zelji skoro svi prosjecni.Stanic kritican na beku,Lazo klasika
u Gradacac po bodove 
AMAR OSIM!
Meni je u svemu ovome najvažnija pobjeda Želje.
samo neka se ovako nastavi.
samo neka se ovako nastavi.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ona lijeva strana sa Stanicem pozadi i Viscom naprijed je bila skroz slaba u prvom poluvremenu. lazar hoda po terenu i misli o janjetini i haxballu...
Sehic- Imao par istrcavanja u ovim uslovima siguran.
Markovic- Momak bez greske, napokon desni bek kako treba, svaka cast.
Mesic i Vasilic- Dobro odradili svoj posao, malo se nekad ne razumiju ali sve u svemu odlicno.
Stanic- Nije njegova prirodna pozicija, gubi se, tacnije losa defanziva.
Savic- Odlican. Borben, smiren i mangupski je odigrao na terenu, bilo ga je svugdje.
Svraka- Po meni jedna od boljih njegovih utakmica, uvijek na pravom mjestu.
Zeba- Kakvi su uslovi bili ponovo je pokazao sta zna s loptom, svaka cast.
Visca- Dao lijep gol, trudio se ali on moze puno bolje.
Beslija- Dovoljno je reci hvala ti Mirsade za sve.
Popovic- Ponovo ga nece gol, ali je s odbranom olimpica vodi veliku borbu, nemam mu sta zamjeriti.
Markovic- Momak bez greske, napokon desni bek kako treba, svaka cast.
Mesic i Vasilic- Dobro odradili svoj posao, malo se nekad ne razumiju ali sve u svemu odlicno.
Stanic- Nije njegova prirodna pozicija, gubi se, tacnije losa defanziva.
Savic- Odlican. Borben, smiren i mangupski je odigrao na terenu, bilo ga je svugdje.
Svraka- Po meni jedna od boljih njegovih utakmica, uvijek na pravom mjestu.
Zeba- Kakvi su uslovi bili ponovo je pokazao sta zna s loptom, svaka cast.
Visca- Dao lijep gol, trudio se ali on moze puno bolje.
Beslija- Dovoljno je reci hvala ti Mirsade za sve.
Popovic- Ponovo ga nece gol, ali je s odbranom olimpica vodi veliku borbu, nemam mu sta zamjeriti.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
A zasto su ovo Manijaci bili na ovoj tribini pokrivenoj???
Samo jedan klub Velež Mostar
ko i svake godine radi snijega bude zatvoren jugAdnel je napisao/la:A zasto su ovo Manijaci bili na ovoj tribini pokrivenoj???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Zadovoljan prikazanim,jes da sam se smrzo,vrijeilo je.Olimpic dobro odigro pocetak onda pad i nasi uzimaju kontrolu.Fina 3 gola,imao sam neki strah rije tekme da ce Zeljo lose odigrat sve u svemu zadovoljan prikazanim.Navijanje odlicno,kolko ja o tom mogu govorit sve ce viditi na videu
svoj ti pos'o !
Adnel je napisao/la:A zasto su ovo Manijaci bili na ovoj tribini pokrivenoj???
uslovi, druga pod snjegom bila
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:Adnel je napisao/la:A zasto su ovo Manijaci bili na ovoj tribini pokrivenoj???
uslovi, druga pod snjegom bila
Samo jedan klub Velež Mostar
Plavo proljeće se opet nazire. Fizički smo (pre)spremni. VuCovi nam ne mogu ništa, tradicionalno. Stanić ispada na beku. U prvom poluvrmenu su nas par puta probili po njegovoj strani.
Bojao sam se naše odbrane. Vasilić i Mešić su odigrali sasvim korektno. Marković odličan. Šeha siguran. Sredina po onom terenu je sasvim dobro odigrala, Lazar ko Lazar
Već smo navikli.
Rutinski, ta će vuCovi.
Next stop : Gradačac
Bojao sam se naše odbrane. Vasilić i Mešić su odigrali sasvim korektno. Marković odličan. Šeha siguran. Sredina po onom terenu je sasvim dobro odigrala, Lazar ko Lazar
Rutinski, ta će vuCovi.
Next stop : Gradačac
manijaci bujrum jos jedna subota u gradaccu
poslije ove tekme da grabite ka jos jednoj tituli...pozz iz gradacca
RD
RD
Zadnja izmjena: bondich, dana/u 26 feb 2011, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Prascic bio i osta kloc
Prvo poluvrijeme slabo, drugo bolje
ko je bio onaj mali broj 11 sto Stanica pretrci ?
Prvo poluvrijeme slabo, drugo bolje
ko je bio onaj mali broj 11 sto Stanica pretrci ?
Hvala od srca !bondich je napisao/la:manijaci bujrum jos jedna subota u gradaccuposlije ove tekme da grabite ka jos jednoj tituli...pozz iz gradacca
RD
Plavo proljece je pocelo.Mislim da nam je utakmica protiv zvijezde jako bitna, prije svega jer igramo 2 kuci tako da bi nam tri boda iz gradačca puno znacila za nastavak prvenstva, poznavajuci brku vjerujem da mozemo do pobjede SAMPIONI 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
S obzirom na sve, bolje skoro nije moglo.
Vidjeli smo jos jednu novu takticku mogucnost, Jamak play, Zeba i Beslija na krilima. To je ona situacija od prije kad je Beslija igrao u sredini, a Zeba i Visca na krilima, ali ovako s Jamakom to bolje izgleda.
Ali, fascinantna je sirina klupe. Ako sam dobro primijetio, medju 18 nisu bili Culum, Nyema, B. Colic, Bogicevic...Mocno.
http://slike.hr/slike/skaljicskaljic_9dec9.png.html
Vidjeli smo jos jednu novu takticku mogucnost, Jamak play, Zeba i Beslija na krilima. To je ona situacija od prije kad je Beslija igrao u sredini, a Zeba i Visca na krilima, ali ovako s Jamakom to bolje izgleda.
Ali, fascinantna je sirina klupe. Ako sam dobro primijetio, medju 18 nisu bili Culum, Nyema, B. Colic, Bogicevic...Mocno.
http://slike.hr/slike/skaljicskaljic_9dec9.png.html
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hahaha i ja sam se ismijaogollum je napisao/la: http://slike.hr/slike/skaljicskaljic_9dec9.png.html
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
jel u 10 na vogosci snimak
Buddy je napisao/la:ko je bio onaj mali broj 11 sto Stanica pretrci ?
Mislim da je ovaj.gollum je napisao/la: Prednost Zelje je u srcu terena, gdje ce kod njih vjerovatno igrati kloc Kiso, Vidovic i Kresser. Alimanovic moze biti vrlo opasan.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.