FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj vezni red ne može igrati zajedno jer ne postoje u odbrani. Ozbiljnija ekipa bi to iskoristila i zabila 2-3 gola. Avramovskom se izmišlja pozicija samo da bi lažni projekat igrao, čisti bezobrazluk.
Pun stadion mirzinih fanatika vjerovatno onih 100 hiljada koji ga podržavaju haahhahaha
-
- Kontakt:
ja što zavija ker sa klupe
tošo udrobi mu šta u tendžeru
tošo udrobi mu šta u tendžeru
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Normalno da nisi, ali vec ako si bio brate u Tz i znas stav stav Hordi pa postuj i gledaj kuci domace dok ova **** ne odu, idemo zajedno na gostovanja i dajemo podrsku.
Mirza smanji sa spidom ne ide više ti si čovjek u godinama
Dal, Avdija i Keyremah napolje, Guli, mali na beka i nekoga u vezu sa Vrančićem a Avramovski naprijed.
A danas nista kontra Mirze i Ayle?
- FKS -
Stav znam i da se **** trebaju tjerat 100% da trebaju, al neka jaca sila vuce na stadion. Da danas pobijedimo pa da se i na Trebinje invazija izvrsi. IGRAJ BORDO BIJELI!guadalupe je napisao/la: ↑07 apr 2023, 20:56Normalno da nisi, ali vec ako si bio brate u Tz i znas stav stav Hordi pa postuj i gledaj kuci domace dok ova **** ne odu, idemo zajedno na gostovanja i dajemo podrsku.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne moze on podnijeti svoj nerad i bezobrazluk. Kakav crni pritisak lik ima status k'o da je Gerard !!!bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2023, 20:54Nije bitno gdje ce, al vidi se da on ne moze podnijeti ovaj pritisak.NazorUso je napisao/la: ↑07 apr 2023, 20:52A ko ce ga uzetibordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2023, 20:51Dal u ovom momentu nije od koristi jednostavno ova situacija je katastrofalna za njeg. Jednostavno dečko je izgubljen, za njeg i za klub bolje je da trazi drugu sredinu.mozda Kolina ili Podrinje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uzmes kasnije pa pogledas cijelu akciju. Recimo u ovoj je Dal i najzasluzniji za gol. Prvo je napravio kretnju bez lopte i povukao za sobom igrace i tako napravio prostor na krilu za Radovica... pa nakon toga nastavio kretnju i "trazio" povratni pas i imao sasvim solidan sut.bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2023, 20:51Dal u ovom momentu nije od koristi jednostavno ova situacija je katastrofalna za njeg. Jednostavno dečko je izgubljen, za njeg i za klub bolje je da trazi drugu sredinu.
Ili sam ja to jedini vidio.
Vala i danas se Mirzi yebe sve po spisku. Aylah smo izostavili, omaklo nam se al ide i protiv nje u drugom poluvremenu.Hajdeee je napisao/la: ↑07 apr 2023, 20:57A danas nista kontra Mirze i Ayle?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Denis sutio i radio. Nikad nista protiv kluba nije rekao.
Za razliku od spidara...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Denise bio si naš
- ElCartel11
- Kontakt:
U najgoroj sezoni u historiji mi imamo drugu najefikasniju ekipu ligeZipSarajevo je napisao/la: ↑07 apr 2023, 20:55Ljepse to puno izgleda.
Jos jedan gol i da budemo u plusu s golovima
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma nisi brate, da je primio zavalio bi je u raslje jer je sam ostao, sreca super je ispalo...
Nego ima par ovih bubuljicavih djecaka sto koriste rijeci poput mladucenta,kopileta, odojka, babinog i tako... ne shvatam sta moderacija radi, postalo je odvratno vise za citat!
Nek su vas popisali i Belmin i Kyemereh
Nego ima par ovih bubuljicavih djecaka sto koriste rijeci poput mladucenta,kopileta, odojka, babinog i tako... ne shvatam sta moderacija radi, postalo je odvratno vise za citat!
Nek su vas popisali i Belmin i Kyemereh

Cccc
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bravo dalara što bi ti trčao za loptom hahahahahhahahahahahhahahhahahahaha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: amypitar, EastMadness, galia95, Rajvosa4ever, Vanja8 i 78 gostiju.