FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li vam odgovarao teren lijepu ste igru pokazali sa puno tempa i pasova . Dabogda se raspali futavci a Mirzi i njegovoj izdrkotini zelim sve najgore u zivotu .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
JEL OTIŠAO NARKOMAN
Prvo nauci gledati fudbal, da bi shvatio ko nosi najvecu krivicu ovdje.Kenozoik87 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:11Je li Mirza kriv sto nam je Sloga dala go iz ofsajda
Je li Mirza kriv sto su nak ponistili cist go u zadnjoj minuti
Je li Mirza kriv sto Avramovski pasa ne moze sastaviti
Je li Mirza kriv sto su igraci retardirani da od 10 zicera ne mogu gola zabit
Je li Mirza treba da udje u teren i sam go da dadne. Sve ove levate otjerati sto su se veceras ispromasivali
- FKS -
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Džaba mi plodimo, yebemo, kunemo... Masnokosi i projekat ostali, mrtva Sloga uzela bodove, sutra nam konkurenti odoše, sudije se igraju sa nama, smiju nam se za stadion... Svašta sam se nagledao u 50 godina, ali ovakvo srozavanje i ponižavanje kluba (i pishanje po navijačima) nikad!
SARAJEVO SIAMO NOI
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mirza, Ajla, sudijska dvojka odgovorna za cirkus na kraju, Vlado i celo s klupe Sloge kuci ne dosli sve vam yebem
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
I tomasevic sa malim t,**** ti pas mater i ko ti rece da ti igras fudbal.
Cijelu tekmu smo sa dva igraca manje,broj 10 i broj 3 kasnije i ovaj lijevi bek sa malim t.
Od ovog hajvana na klupi je ovaj remi ravan porazu.
Nikakva priprema tekme,losa postava i kasnije izmjene natrpo gore kamion nekakvih veznjaka dok Avram dole sa stoperima rostilja
Umjesto da se u prvom rijesila tekma,uvalis tri komada i miran
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ne volim ga ni ja, ali sta je Mirza kriv sto ova pseta ne mogu zabiti najmrtvije zicere: Kvazi Kvaradona, 2 garava, doveli smo jedinog Brazilca na planeti koji nema tehniku, Hamza...
Nevjerovatni promasaji.
Nevjerovatni promasaji.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Pomoćnik iz Gradiške Jagodic iz Gradiške. Ma slucajno je digao ahm
Ovima debilima zabijes 3 gola do poluvremena. Likovila brani nekakav kepec Karamazov, nemaju 7 igraca, trener im Jagodic...
Da dalkan ne maouca sam sebe u ruku iz izgledne situacije, da oretolaceni lazni brazilci daju gol sa 34 cm, da nekakav kurcovisvili da gol sa 14 cm, bolio bi te qrc za ponistenim golom u 97. Naravno kapa dole nasem Prandeliju, ide on lagano ka 811 do kraja, kao sto rekose ovde...
Da dalkan ne maouca sam sebe u ruku iz izgledne situacije, da oretolaceni lazni brazilci daju gol sa 34 cm, da nekakav kurcovisvili da gol sa 14 cm, bolio bi te qrc za ponistenim golom u 97. Naravno kapa dole nasem Prandeliju, ide on lagano ka 811 do kraja, kao sto rekose ovde...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ali brate meni nije jasno on dize zastavu nakon slavlja jel dobio var snjimak nekibordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:15Pomoćnik iz Gradiške Jagodic iz Gradiške. Ma slucajno je digao ahm
-
- Kontakt:
Samo da je ponovio sastav iz Tuzle izmjena Balta-Cirjak glat bi uzeli.
Mi nismo imali sredine tj Vrancic sam igrao kao ni desnog beka.
Mi nismo imali sredine tj Vrancic sam igrao kao ni desnog beka.
100% ali hajde ti majmunu objasni da Vršajević ne može igrati, NE MOŽE!!!
Da je Dal igrač manje na terenu!!!
Neka gura dok može, tužno je da očekujemo ne izlazak u evropu jer se nadamo da će **** i narkoman letiti.
Nije ovo dobro za zdravlje nikako, kljukam se lijekovima, čekam kraj Ramazana za operaciju, šta treba da preslim do tada.
Neka idu svi u tri **** materine, dosta više od mene!
- feniksptica
- Kontakt:
Masene sanse ok Dal u prvoj pa nek je i to..Besimova laganost nek je za sve kriv Mirza opet ne treba likovat da sebi EGO pumpate kad je jasno svima sto nismo dobili.
Kakve veze ako je gol. 90+5
Kakve veze ako je gol. 90+5
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dzaba tacno, do sutra sve ce se zaboraviti i opet jovo na novo, eto leotara. Mislim da ovim razvojem situacije nista se nece promijeniti iako sam prvi za bojkot, iako mi se zeludac okrene na pomen zalizanog, kurave i americkog influensera, nesto se mora promijeniti. Toliko pitanja kako u vezi igre, tako i mimo iste i nista, letargija. Ljudi, klub nikad vise otudjen nije bio od navijaca, ni za vrijeme one budaletine pijandure, nista ali apsolutno nista ne ide onim tokom kako bi trebalo da ide.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:14Džaba mi plodimo, yebemo, kunemo... Masnokosi i projekat ostali, mrtva Sloga uzela bodove, sutra nam konkurenti odoše, sudije se igraju sa nama, smiju nam se za stadion... Svašta sam se nagledao u 50 godina, ali ovakvo srozavanje i ponižavanje kluba (i pishanje po navijačima) nikad!
Zadnja izmjena: leo1946, dana/u 07 apr 2023, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
1946-1987
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako bi ovo istripo da sam na terenu udavio bi pomocnika. Ovo je cista namjera da pomocnik četnik pogura jagodica sugradjanina iz Gradiške.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 07 apr 2023, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Glavni pokazuje na centar. Pomocnik trci prema centru. Ko je ovdje svirao faul? Vico namignuo s tribina?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Kyle88, nedimmmm1337 i 56 gostiju.