Do kad on hoće, ko ga može skinuti
Ovaj mandat traje od 21-25. godine, ali je izgledno da će i 2025. godine dobiti novi mandat. Tako funkcionira naš savez.
To je mitomanska, mandat u našem savezu traje 4 godine. Poslije toga ide ponovo glasanje, u ovom slučaju 2025. godinafeniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:19De i vi cete kad Vico ode ko sto ste i dok nije doso...svima poznato
8 godina relativno mali period uzitka da prihvatis da ce ti poslije toga klub yebavat ko nikad
Džaba ponovo glasanje kad imaš Bošnjake u vidu Čolpe i njemu sličnih koji će glasati da Vico ostane jer eto, napravio je terene i uveo VAR (ako uvede uopšte), a reprezentacija otišla u baraž za EP i ušla u A Ligu nacija
Ja koliko se sjećam a dobro se sjećam, osvajali smo mi i prvenstvo i kup bez Vice...feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:19De i vi cete kad Vico ode ko sto ste i dok nije doso...svima poznato
8 godina relativno mali period uzitka da prihvatis da ce ti poslije toga klub yebavat ko nikad
TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:12Nedavno ste se sladili kako sudija zigu Željo , jbg rođaci , došao red na Sarajevo da malo cika Vico ziguSvi ce doci na red
![]()
Živi bili pa vidjeli.letsgofighter je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:26Ja koliko se sjećam a dobro se sjećam, osvajali smo mi i prvenstvo i kup bez Vice...feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:19De i vi cete kad Vico ode ko sto ste i dok nije doso...svima poznato
Tako da, hvala na brizi ali snaćićemo se već nekako![]()
Hej moj ti, pa već riješeno da se produži mandat.MortemHz je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:24To je mitomanska, mandat u našem savezu traje 4 godine. Poslije toga ide ponovo glasanje, u ovom slučaju 2025. godinafeniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:19De i vi cete kad Vico ode ko sto ste i dok nije doso...svima poznato
Ne bi niko normalan na ovo sutio ali je javna tajna da usko saradjujemo sa vicom pa se ne smije nista reci. Ljudi jos krive sudije I misle da je do njih, a jadnik iz tuzle mora sacuvati porodicu I svoj posao I ne smije svirati go da ga ne bi mrak pojeo.
Ko njih stid nesto i ustrucavaju se kad se prenosi?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:23Posto nema TV prenosa utakmice iz Posusja, otprilike se vec moze pretpostavit sta ce se desavat. Mada nekom logikom, ovoj bandi bi tu x najvise godio.
Sjeti se ovih rijeci jednog danaletsgofighter je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:26Ja koliko se sjećam a dobro se sjećam, osvajali smo mi i prvenstvo i kup bez Vice...feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:19De i vi cete kad Vico ode ko sto ste i dok nije doso...svima poznato
Tako da, hvala na brizi ali snaćićemo se već nekako![]()
Prije ce Sarajevo ili TC ispasti od Igmana. Prejaki su i preiskusni od ovih ekipa s dna da ispadnu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:29Ide se na to da Posusje i Igman ispadnu
Posto su oni “najmanji”
Odnosno oni ce pruziti najmanje otpora jer nemaju navijacku bazu koja stoji iza njih
Benjamin DeljkovićnekoIzMostara je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:29Ko audi sutra Velez Leotar, nisam upratio?? Uglavnom pocelo je, sad ce po 2 3 sudijske lakrdije svako kolo, treba skrojiti tabelu po mjeri Vice. Sreca Sarajevo ne pobjedi radi nas, al steta sto nije da eliminise 99% iz PL.
Kakvu titulu? Tu se Sarajevo nist apitalo nije to ti je najbolje Osim objasnio,prekinuto je samo iz jednog razloga,da Bojac ode u evropu. Liga je najgora od nastanka u svakom pogledu,prenosi,sudjenje i sve to zahvaljujuci ovoj spodobi iz RSManijakalnost99 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:22Sad ocekujem malo objetivnosti od navijaca sarajeva
Prvo sad uperite prst u upravu koja se ne zali na sudjenje od one titule
Pa tek onda na vicu
Jer da vasi ne sute
Ne bi vas ni zakinuli
Mozda bi pokusali ali da ste se nastavili boriti ne bi ovako bilo
Doduse za to sve kriva vam je uorava koja je prihvatila titulu i teren
Sad sutnjom vracaju uslugu
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 24 gosta.