Svaka cast. Svako se danas naziva navijacem Sarajevafeniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:23Egoisti.
Zamisli pokradu te ovako ti napises neka,samo da se nastavi likovat protiv Mirze.
Yebo vas i Mirza a i sami sebe trpajte.
Vama je najbitnije veceras bilo napisat jesam vam rekoda nema pojma ovo ono...i tako prica sedmicama
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jutra ne docekao Mirza !!!!!!!!!
MIRVAAAAAAAAAHHH
Ko uz klub prezivi ove rezultate i ovu garnituru ljudi ni dzehenem mu nece tesko past
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Jel moguce da vam ne smeta ova kradja pomoćnog sudije. Ovo je očito ukradeno nije greska nego namjera
- feniksptica
- Kontakt:
Sutra kad ode Mirza aBd sutra da ode bukvalno ostat ce nasi navijaci koji ce rec nek smo izgbili i nek su nas pokrali samo da ja budem u pravu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma daj **** sudije ovaj golman ne bi mogao u predpionirima branit, bukvalno se samo trebalco centrirat i sutat 19 golova bi dali ali imas trenera koji to ne moze vidjet a Bgm i slijepe igracefeniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:35Sutra kad ode Mirza aBd sutra da ode bukvalno ostat ce nasi navijaci koji ce rec nek smo izgbili i nek su nas pokrali samo da ja budem u pravu
Naježio sam se..feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:35Sutra kad ode Mirza aBd sutra da ode bukvalno ostat ce nasi navijaci koji ce rec nek smo izgbili i nek su nas pokrali samo da ja budem u pravu
**** li ti mater u picku usranu, zalizanu, **** i tebe i predsjednika koji te postavio klosaru bezobrazni, i ti se vodis nekom ljubavlju prema FKS? **** li ti prezime i lozu, treba te skrsiti na cesti prvom prilikom i izbrisati svaku tvoju poveznicu sa ovim klubom. A vi pitari, otvorite usta da vam mister zalizani nastavi pisati. I nemoj slucajno da ne biste zaboravili ovu izjavu od nocas kao i one od prije par godina
1946-1987
Sljivak

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bordobijelisampion je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:12Halo ba ne dipr covjek je skroz sjebo s postavomKenozoik87 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:11Je li Mirza kriv sto nam je Sloga dala go iz ofsajda
Je li Mirza kriv sto su nak ponistili cist go u zadnjoj minuti
Je li Mirza kriv sto Avramovski pasa ne moze sastaviti
Je li Mirza kriv sto su igraci retardirani da od 10 zicera ne mogu gola zabit
Je li Mirza treba da udje u teren i sam go da dadne. Sve ove levate otjerati sto su se veceras ispromasivali
Sta pricas decko, pojeo ga jagodic postavkom takticki svim. Mi dajemo sebi za pravo da pljujemo jagodica. Rastavio naseg maga. Pokradeni jesmo ali sta smo ocekivali od sabrije gada.
Drugo catakovic jednu juninho drugu zalutao u klub. I nije gulas kvaratschkelija niti je kyeremeh salomon kalu. Smijesno citati pojedine postove, kako pljujemo svoje igrace.
Zalizani jedva docekao slogu pa da izvede opet postavku sa sinom u messi ulozi i dobijes copy paste tekme kao prethodne u toj postavci. Kakav debil moras biti aferim mirza.. no comment nismo ni zasluzili vise
Zenico mrzim svaki kamen tvoj. Cuj zenica domaci teren. Ne znam imamo li pobjedu tamo i jednu

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Zasto si dosao u situaciju da visis i zavisis od te kradze u 95.minuti?
Poenta svih poenti. Nemojte se ba praviti naivni. Niko ne opravdava kradju sudija u 95.minuti, sta si radio do tada? Kako si postavio ekipu? Zasto si, fakticki, igrao sa dva igraca manje? Itd itd.
Cak ni ovaj X nije tolika tragedija, koliko je tragedija koliko je taj lik limitiran, neuk, slijep i ocajno los trener...plus bezobrazan i narkoman.
Poenta svih poenti. Nemojte se ba praviti naivni. Niko ne opravdava kradju sudija u 95.minuti, sta si radio do tada? Kako si postavio ekipu? Zasto si, fakticki, igrao sa dva igraca manje? Itd itd.
Cak ni ovaj X nije tolika tragedija, koliko je tragedija koliko je taj lik limitiran, neuk, slijep i ocajno los trener...plus bezobrazan i narkoman.
- FKS -
Meni ne smeta kradja sudije koliko mi smeta ta činjenica da smo mi u rangu sa nekim drugoligašem i da im ne mozemo zabiti 2 gola..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Mirviću javi se, javi se.
#MirvićOut
#MirvićOut
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- feniksptica
- Kontakt:
Mirza je potpuno u pravu...
Saceko neko vrijeme vidio da mi nismo bas toliko poletni protiv njega vise pasivni odvazio se i dao izjavu.
Nijedan odvazan potez nije napravljen da se ide u tom pravcu
Saceko neko vrijeme vidio da mi nismo bas toliko poletni protiv njega vise pasivni odvazio se i dao izjavu.
Nijedan odvazan potez nije napravljen da se ide u tom pravcu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E zamisli bruke nadmudri te Vlado Jagodić čovjek koji je poznato po redovnom ispadanju u drugu ligu sa klubovima koje trenira hahahahahah
Kmeeeee pokrale nas zle cetnicke sudije protiv prosjecne ekipe iz rs-a bez pola ekipe hahahaha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na svaku stranicu ovo postavi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo je ne zamislivo da se desi u Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji, Sloveniji da na ovakav način poništiš cist gol Hajduku, Dinamu, Vardaru, Mariboru, Zvezdi, Partizanu to jednostavno nije moguce da se desi. Nama dodje neki seljak iz Gradiške mahne lagano u 96 minuti i uzme ti 2 boda hladno i nikom nista.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 12 gostiju.