Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa u jednu ruku je i u pravu
Sto sansi ste imali mogli ste zavrsiti tekmu u prvom poluvremenu
Ne moze za sve sudija biti kriv
A vasi u klubu nista
Sto sansi ste imali mogli ste zavrsiti tekmu u prvom poluvremenu
Ne moze za sve sudija biti kriv
A vasi u klubu nista
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Meraak1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:08Jesi pozvao 17045 danas?Meraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:05Sta ces drugo ocekivat od uhljupa, plati ovo plati ono, dje su pare bla bla bla, pa evo imate godinama pare, pa gdje ste? Saginjete se svima i dudlate ga , spavanac sinko
Gluplji nego ono 'Marija je 3km od tebe'
Diverzant iz vinogradaAdo1922 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:02Hasić se borio ali nije imao podršku ostalih
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sport ... /221115093
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Simpatizer
- Kontakt:
Sloga igrala bez 7 igraca iz prve postave.
Vlado!

Vlado!

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Fakat jesiMeraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:10FKSDoGroba je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:08Jesi pozvao 17045 danas?Meraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:05
Sta ces drugo ocekivat od uhljupa, plati ovo plati ono, dje su pare bla bla bla, pa evo imate godinama pare, pa gdje ste? Saginjete se svima i dudlate ga , spavanac sinko
Gluplji nego ono 'Marija je 3km od tebe'
Najbolji predsjednik Veleža nakon rata!Rigoletto je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:11Diverzantviz vinogradaAdo1922 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:02Hasić se borio ali nije imao podršku ostalih
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Meraak1921
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Budi objektivanFKSDoGroba je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:11Fakat jesi
Mi cemo do kraja zivota ako treba zvati 17045 i odvajat cemo iz usta za naseg zelju
Vi bojkotujete cak i clanske kluba
A sve bi da se pitate
Dzabe vam ulaz a prazne tribine
Kriv vam sudija, samo kad je na vasu stetu
Dok ostale kad zakine pravite se ludi
Sad okrenite se upravi i pitajte ih sto se niko nece zaliti za ponisten pogotak
I od njih ces dobiti sve odgovore
Oni znaju bolje nego sudija
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 07 apr 2023, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Samo reci FUJ...Sad shvacam tek klk su velezova tru boda u Doboj protiv sloge velika sa ovakvim sudjenjem
-
- Kontakt:
A jesi uporan sa terenima pa dobila je Sloboda teren pa se žalila poslije Sloge..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:06Zato ste dobili teren da smire navijace ali i da se danasnja uprava ne mijesa u sudjenjeAdo1922 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:02Hasić se borio ali nije imao podršku ostalih
Ko god je dobio teren
Zauzvrat mora zmiriti na jedno oko i gledat svoja posla
Ove godine 6 ekipa dobilo teren, iduće će još toliko i ti misliš da će čitava liga imat teren i neće se niko žalit.
Mi u ovih 10 utakmica nismo ni u jednoj oštećeni šta ćemo se žalit
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Pa Sloboda će ionako ostati.
Gol je naravno regularan, ali samo suđenje tokom meča je bilo OK, nije bilo tendencije u korist Doboja.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jasta sutra na +6 ide
Meni se cini kako je krenulo ove godine vi nas gledate u europi iako ste oborili sve rekorde s transferima od milion ipo
Dok smo mi u minusu toliko
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 07 apr 2023, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Elvedin Topuzović: "Slo,Slo..."
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Golman udari u Kyeremeha ili Oliveiru, nisam vidio koga od njih i lik sudi faul za njega
Ako dosad nije bilo jasno, nek sad bude. Ovi iz sumske ce gazit preko mrtvih, ali ce uraditi sve da ostanu Sloga i Leotar. Vise ne yebu samo srpske sudije, vec poceli i ovi balijanderi sugavi. Sudac iz Tuzle, i svojim debilnim "faulom" direktno syebe Sarajevo, TC, Slobodu, Igman i Posusje. Ko nam je kriv kad smo pic.ke ko narod. Samo nek ne puca i nek ima shishe i kafe.

Ako dosad nije bilo jasno, nek sad bude. Ovi iz sumske ce gazit preko mrtvih, ali ce uraditi sve da ostanu Sloga i Leotar. Vise ne yebu samo srpske sudije, vec poceli i ovi balijanderi sugavi. Sudac iz Tuzle, i svojim debilnim "faulom" direktno syebe Sarajevo, TC, Slobodu, Igman i Posusje. Ko nam je kriv kad smo pic.ke ko narod. Samo nek ne puca i nek ima shishe i kafe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma da te Bog sacuva kakav nam je Zeljkan, ja ne znam ziv sta je ono brate. Valjda se Amar vrati sad..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:31Jasta sutra na +6 ide
Meni se cini kako je krenulo ove godine vi nas gledate u europi iako ste oborili sve rekorde s transferima od milion ipo
Dok smo mi u minusu toliko
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@DamirT Sarajevo, Igman i City nisu isti narod kao Sloboda. Jugoslaveni u federaciju 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.