Mi smo stvorili toliko zicera da damo ne 3 nego 6 golova, a ovde se predstavlja slika kao da nismo prisli golu Sloge i na to sve smo debelo osteceni za pobjedu i na to se "zmiri". One prilike je teze fuliti nego dati. Ali opet se trazi opravdanje i jedva se ceka kiks svog kluba da se pravdaju neki svoji stavovifeniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:59Da smo pravi jasno bi osudili kradju veceras, zastitili klub a sutra nastavili tjerat nepozeljne.
A ne da nam prica bude nek su nas kad im ne mozemo dat 3 gola
Po toj logici favoriti po evropi bi imali pun qurac losih rezultata jer cesto na kraju slome protivnika.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo je bas fascinantno, pokazao na centar glavni sudija i onaj tamo pomocnik poceo trcati prema centru i onda promjena odluke...

Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Prognozirao sam ovaj rezultat jer sam ocekivao da narkoman usere sve postavkom i rotacijom, ali opet gorčina! Jutra on i njegov spermic nezainteresovani ne docekali nama!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mene samo zanima gdje su ti koji ga podržavaju, hz nisu bile u zenici večeras, a evo i ovi pitari što su bili ga tjeraju
Kakva retorika stize iz ugla kluba, prvo Ajlah, sad Mirza… bojim se da će to sve džuture morat da ide.broj6 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:05Brzo dodjosmo od trenera koji place zbog kluba (nije cilj velicati Husrefa nego potencirati samo tu situaciju, pa nemojte tu diskusiju otvarati) - do trenera kojeg ne interesuje ciju podrsku ima jer "nisu ga navijaci postavili".
Ovo zahtjeva neke opasne demonstracije ispred prostorija kluba i ocitovanje predsjednika dok jos bar on ima nasu podrsku.
Ebalo vam bilino polje vise sve. Pa vidis da ne ide na ovoj prokletiji. Obolit cu zbog tebe Sarajevo. Mirza povuci se
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da imam 3 metka i da su u sobi Hitler, Karadzic i Mirza, 3 puta bih spidara u celo upucao, sinove mu yebem sebicne!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci nije glavni ,nije pomocni,jel moguce da su cetvrtog ovog poslušali ili šta vec

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Kockoglavi
- Kontakt:
Smradino zalizana odlazi. Bijednice.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma i 4. bi uz blagoslov delegata reko da ponisti. Al opet nema delegat neke ovlasti..Big sami zna sto.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fuj je sve ovo. Igra koja se svodi na daj loptu Ziljkicu, pa neka on nesto uradi. Sramotne su fule, naravno. Medjutim, jos sramotnije kako neki isprdak od kluba poput Sloge iz Doboja ima ovakav tretman od strane sudija, i to na "nasem" terenu.
Ne branim ni trenera ni igrace. Naprotiv, jedan sam od najvecih kriticara svih osoba u klubu. Ali jednostavno ovo sto je nama ovaj bhalija pocinio veceras je stvarno nevjerovatno, jos sam u soku.
Ne branim ni trenera ni igrace. Naprotiv, jedan sam od najvecih kriticara svih osoba u klubu. Ali jednostavno ovo sto je nama ovaj bhalija pocinio veceras je stvarno nevjerovatno, jos sam u soku.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Znaci nije glavni ,nije pomocni,jel moguce da su cetvrtog ovog poslušali ili šta vec

[/quote]

Evo slika, glavni pokazao na centar, drugi asistent nije digao zastavicu i krenuo trcati prema centru, ostaju prvi asistent i cetvrti sudija
feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:19Ma i 4. bi uz blagoslov delegata reko da ponisti. Al opet nema delegat neke ovlasti..Big sami zna sto.
Sve mi znamo.
Izlazi na površine pravo lice kera zalizanog, puca lagano pod pritiskom i što pritisak bude veći izjave će biti sličnije onim iz prošlog mandata. Mirza znamo da čitaš forum *ebemo ti oba sina i svu familiju nikada nećeš biti naš nikada nećeš poštovanje i priznanje sjevera dobiti. Znamo mi dobro ko si i šta si neznalice ona mrtva.
-
- Kontakt:
Pomocnik je promjenio odluku i svirao faul.

Evo slika, glavni pokazao na centar, drugi asistent nije digao zastavicu i krenuo trcati prema centru, ostaju prvi asistent i cetvrti sudija
A kod njih se niko ni bunio nije...
Ma delegat se tu ne pita nista kad je sudjenje u pitanjufeniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2023, 23:19Ma i 4. bi uz blagoslov delegata reko da ponisti. Al opet nema delegat neke ovlasti..Big sami zna sto.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
A sto se iznervira na lijepi ramazan.
Ono kad se Vlado Jagodić maltene zeza sa nama na pressu. Dakle docekali smo da trener najgore ekipe u ligi kaze da bi sve bilo drugacije da smo poveli protiv Sarajeva