FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gdje je i sta radi Vinko Marinovic. Prizivam srbina usred ramazana
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Vrate ti nadu nekako, pobjedom u Tuzli. Pa onda izgubiš dan na poslu, potrošiš vrijeme, pare. Rizikuješ auto, nož pod bubrege itd. Smrzneš se ko pi.čka, sjebes raspoloženje, rušiš svoje zdravlje. Za šta ??? Za ovo večeras što smo gledali.
Halal sve bilo, ali došlo mi je da se ubijem više. Yebem ti onaj dan kad sam prvu utakmicu pogledao, bolje da sam umro taj dan.
Halal sve bilo, ali došlo mi je da se ubijem više. Yebem ti onaj dan kad sam prvu utakmicu pogledao, bolje da sam umro taj dan.
-
- Kontakt:
Nama je najbitnije vikati blitvar odlazi, husrefe odlazi, Mirza odlazi, Duduk odlazi. A sto ti ovako otmu pobjedu to je kao ok.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Nakon ovakvih odluka sudija, stvarno se čovjek zapita ima li sve ove smisla. Klasično trošenje zdravlja, novca i vremena. Manja je šteta gledati u crnu tačku nego ovo.
Nije to više samo o Sarajevu riječ. Jednostavno, sve se u Bosni pokušava pokazati kao nefunkcionalno, tj da je država besmislena. Na to dodaš balije koji za večeru prodaju sve što od njih tražiš i dobiješ ovo što imaš u svim porama društva, od politike, ekonomije pa do sporta. Sve identičan scenarij.
Nije to više samo o Sarajevu riječ. Jednostavno, sve se u Bosni pokušava pokazati kao nefunkcionalno, tj da je država besmislena. Na to dodaš balije koji za večeru prodaju sve što od njih tražiš i dobiješ ovo što imaš u svim porama društva, od politike, ekonomije pa do sporta. Sve identičan scenarij.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Najgore Sarajevo u zadnjih 15 godina..
Mirvicu smradu odlazi!
Mirvicu smradu odlazi!
Neće on otići dok nas skroz ne uništiIstinasamo123 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:37Najgore Sarajevo u zadnjih 15 godina..
Mirvicu smradu odlazi!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Otici ce kad proda dionice, nece otici samo tako odo ja.H8Z7 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:42Neće on otići dok nas skroz ne uništiIstinasamo123 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:37Najgore Sarajevo u zadnjih 15 godina..
Mirvicu smradu odlazi!
- unitarista
- Kontakt:
Pa zar nije Bosna stvarno takva država? Al' na kraju krajeva da je Sarajevo prejako i dominantno, ono bi to pokazalo na terenu. Sheriff igra evropska takmičenja, a dolazi iz Moldavije, koja je daleko gora od BiH. Do nas je, potanki smo.Zeko87 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:33Nakon ovakvih odluka sudija, stvarno se čovjek zapita ima li sve ove smisla. Klasično trošenje zdravlja, novca i vremena. Manja je šteta gledati u crnu tačku nego ovo.
nisam čiko sa avatara.
Kako brisu glupace komentare sa zvanicne , ppgotovo ako neko ajlic spomene.
Za sve sto nam se desava kriv je samo i iskljucivo MIRVIC! Jednostavno je, covjek je tezak karakter koji ne moze prije svega sebi, a onda ni drugima, priznati da se okruzio pogresnim ljudima i da ga isti vode u propast, a nazalost samim time i nas.
Krajnje je vrijeme da pocnemo sa inicijativom da ga otjeramo, pa makar morali zrtvovati i narednu sezonu.
Saraj’vo, to smo mi,
Mirvicu, odlazi!
Krajnje je vrijeme da pocnemo sa inicijativom da ga otjeramo, pa makar morali zrtvovati i narednu sezonu.
Saraj’vo, to smo mi,
Mirvicu, odlazi!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Rekao Vico Mirvahu daj Slogi bod, vratit ću ti ne brini idete u Europu. Mirvah šuti na lakrdije, počevši od stadiona, rezultata, bojkota i na kraju suđenja. On da nema oraha u džepovima vrištao bi na sav glas, a sve mi se čini da je sa Vicom baš u dobrim odnosima i šemama, daj Bože da griješim.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mi u Zenici da igramo jedni protiv drugih, nekako bi izgubili utakmicu
- unitarista
- Kontakt:
Ko će finansirati Sarajevo ako ode Mirvić? Odlazak investitora je put u dugovanja, neisplaćivanje plata itd.Napapijri je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:54Za sve sto nam se desava kriv je samo i iskljucivo MIRVIC! Jednostavno je, covjek je tezak karakter koji ne moze prije svega sebi, a onda ni drugima, priznati da se okruzio pogresnim ljudima i da ga isti vode u propast, a nazalost samim time i nas.
Saraj’vo, to smo mi,
Mirvicu, odlazi!
nisam čiko sa avatara.
Ma ide laganih
8 1 1
Sta vi znate hejteri, hendla to Mirza nas. Kaze da mu je Dudlaga ostavio vise bodova stig'o bi Zrinjski !
8 1 1
Sta vi znate hejteri, hendla to Mirza nas. Kaze da mu je Dudlaga ostavio vise bodova stig'o bi Zrinjski !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Finansirat ce Tan, kao i do sada sto je cinio. Siguran sam da bi opet premostio taj period sa odredjenim ulaganjima. Sve je prihvatljivije i manje stetno od ovoga trenutnog.unitarista je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:01Ko će finansirati Sarajevo ako ode Mirvić? Odlazak investitora je put u dugovanja, neisplaćivanje plata itd.Napapijri je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:54Za sve sto nam se desava kriv je samo i iskljucivo MIRVIC! Jednostavno je, covjek je tezak karakter koji ne moze prije svega sebi, a onda ni drugima, priznati da se okruzio pogresnim ljudima i da ga isti vode u propast, a nazalost samim time i nas.
Saraj’vo, to smo mi,
Mirvicu, odlazi!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Elvedine Topuzovicu s.m.r.a.d.e jedan klosarski. Postim cijeli ramazan, poslije utakmice u Tuzli vec zamisljam gdje ce ko kiksat, cak sam ss ponado da cemo dobiti i Zrinjski i onda bum. Od deset sati ja ne mogu sebi doci. Cijelu utakmicu sam pisao i pribojavao se da ce nam iz jedne kontre dati gol i eto ga. Sad sam vise nego ikad ubjedjen u pobjedu protiv leotara, jer ce nam nakon ovog poslat mrtvi ps u Trebinje. Za ovo sto rade sudije i to "bosnjacke sudije" krivi su bosnjaci u savezu koji su pristali na tal sa srpsko/hrvatskim lobijem! Ako se klub na ovo ne oglasi onda nek ide sve u p.m
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Ko je finansirao sve ove godine prije investitora ?unitarista je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:01Ko će finansirati Sarajevo ako ode Mirvić? Odlazak investitora je put u dugovanja, neisplaćivanje plata itd.Napapijri je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:54Za sve sto nam se desava kriv je samo i iskljucivo MIRVIC! Jednostavno je, covjek je tezak karakter koji ne moze prije svega sebi, a onda ni drugima, priznati da se okruzio pogresnim ljudima i da ga isti vode u propast, a nazalost samim time i nas.
Saraj’vo, to smo mi,
Mirvicu, odlazi!
Pa su se igrale dobre tekme, osvajale titule, kupovi, igrala se evropa, play off, izbacivao se Genk, super jaki Helsingborg u to vrijeme itd itd.
Poserem ih sve, i Mirvića i Tana i Nama i ulaganja. Yebote ulaganje ako se ne možes izdignuti iz ove lige.
Vrati mi Sarajevo sa Legea opremom, vakufskom bankom na dresu i finansijsku situaciju gdje se jedva spaja kraj sa krajem. Bilo je ljepše, harmoničnije i sve slađe, pa i ti porazi su slađi bili.
pokupi prnje vaško zajedno sa kujom koja te i dovela
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6