FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dugo bas dugo ne bi teze noci.... tesko li se nama 

-
- Kontakt:
Za poludit, ubio bih se od muke najradije. Da bar ne dobiše u Tuzli, ne bi se imao čemu nadati.
Ovako se ponadaš i ide prizemljenje onda, fuj.
- egocentrik
- Kontakt:
Da li bi gol bio ponisten da su tu horde zla
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Jel Mirza Cejvanovic bio drugi asistent?? Ako jeste trebao bih imati informacije sutra u toku dana sta je tacno dosudjeno i na ciju incijativu. Pa niko se nije pobunio ni od igraca ni od strucnog staba. Jasno se vidi na snimku
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nisu nam krive sudije što su nam poništilo gol u sudijskoj nadoknaditi. Krivi smo mi jer smo se doveli do toga da tražimo pobjedu u zadnjim minutama utakmice i to protiv posljednje ekipe na tabeli.
90 minuta bez prave akcije! Svaka naša prilika bila je plod greške protivnika ili individualne akcije pojedinca.
Bio sam u Kanju protiv Veleža, veceras u Zenici protiv Sloge i to je to za ovu sezonu. Dosta, i previše.
Promjene se moraju napraviti. Sa ovim "strucnim" stabom bolje nismo ni zaslužili.
90 minuta bez prave akcije! Svaka naša prilika bila je plod greške protivnika ili individualne akcije pojedinca.
Bio sam u Kanju protiv Veleža, veceras u Zenici protiv Sloge i to je to za ovu sezonu. Dosta, i previše.
Promjene se moraju napraviti. Sa ovim "strucnim" stabom bolje nismo ni zaslužili.
-
- Kontakt:
Koje smo titule to osvajali prije dolaska investitora? Upravu si,bilo je sladje da dugujes milione,da se prica o fuziji sa Olimpicom i da se prica da nema dalje,da smo pred gasenjem itd. brzo zaboravljate ili ste neka djeca koja prate Sarajevo vrlo kratko.ajdohordas je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:12Ko je finansirao sve ove godine prije investitora ?unitarista je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:01Ko će finansirati Sarajevo ako ode Mirvić? Odlazak investitora je put u dugovanja, neisplaćivanje plata itd.Napapijri je napisao/la: ↑08 apr 2023, 00:54Za sve sto nam se desava kriv je samo i iskljucivo MIRVIC! Jednostavno je, covjek je tezak karakter koji ne moze prije svega sebi, a onda ni drugima, priznati da se okruzio pogresnim ljudima i da ga isti vode u propast, a nazalost samim time i nas.
Krajnje je vrijeme da pocnemo sa inicijativom da ga otjeramo, pa makar morali zrtvovati i narednu sezonu.
Saraj’vo, to smo mi,
Mirvicu, odlazi!
Pa su se igrale dobre tekme, osvajale titule, kupovi, igrala se evropa, play off, izbacivao se Genk, super jaki Helsingborg u to vrijeme itd itd.
Poserem ih sve, i Mirvića i Tana i Nama i ulaganja. Yebote ulaganje ako se ne možes izdignuti iz ove lige.
Vrati mi Sarajevo sa Legea opremom, vakufskom bankom na dresu i finansijsku situaciju gdje se jedva spaja kraj sa krajem. Bilo je ljepše, harmoničnije i sve slađe, pa i ti porazi su slađi bili.
Ne zamjeri ovima što misle da danas možeš nešto bez para. Onda smo dovodili i dugovali igračima, koga smo uspjeli prevariti a prvu titulu nakon 2007. uzeli kada je došao Tan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:52Koje smo titule to osvajali prije dolaska investitora? Upravu si,bilo je sladje da dugujes milione,da se prica o fuziji sa Olimpicom i da se prica da nema dalje,da smo pred gasenjem itd. brzo zaboravljate ili ste neka djeca koja prate Sarajevo vrlo kratko.ajdohordas je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:12Ko je finansirao sve ove godine prije investitora ?unitarista je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:01
Ko će finansirati Sarajevo ako ode Mirvić? Odlazak investitora je put u dugovanja, neisplaćivanje plata itd.
Pa su se igrale dobre tekme, osvajale titule, kupovi, igrala se evropa, play off, izbacivao se Genk, super jaki Helsingborg u to vrijeme itd itd.
Poserem ih sve, i Mirvića i Tana i Nama i ulaganja. Yebote ulaganje ako se ne možes izdignuti iz ove lige.
Vrati mi Sarajevo sa Legea opremom, vakufskom bankom na dresu i finansijsku situaciju gdje se jedva spaja kraj sa krajem. Bilo je ljepše, harmoničnije i sve slađe, pa i ti porazi su slađi bili.
-
- Kontakt:
Martinovic kao karakter je dobar,medjutim kao sto sam rekao i prije dolaska,lik je ocajan igrac,svaku tekmu ima barem 2 strasna kiksa,dopustamo svaku tekmu protivniku milion nekih prilika al to je i do ovog smecara na klupi
- egocentrik
- Kontakt:
Mislim da su male sanse da mi budemo bez investitora, samo je pitanje ko ce to biti. Mirvic je usro i sefa i stanicu koliko je lik tvrdoglav ili bezobrazan. Necu da dusu grijesim i da njegove namjere dovodim u pitanje, ali sto se tice odnosa sa gro grupe za koje smatra da su grupa debila i administracije i strucnog staba dobro mu se poserem usta. Direktni je krivac a mi to malo stidno spominjemo jer trenutno zavisimo od njega, on je postavio sarlatana za trenera i zenu operisanu od fudbala ko direktora i sta jos ne, svaka njoj cast za duh vidi se da zeli biti uspjesna i da se osjeca zivom ali nije KOMPETENTNA da upravlja klubom i kraj price mora ici isli u evropu ili ne, previse je negativne energije zbog realno nebitnih ljudi. Mirza odlazi, dal ostani po pola sata mozda i moze biti koristan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:52Koje smo titule to osvajali prije dolaska investitora? Upravu si,bilo je sladje da dugujes milione,da se prica o fuziji sa Olimpicom i da se prica da nema dalje,da smo pred gasenjem itd. brzo zaboravljate ili ste neka djeca koja prate Sarajevo vrlo kratko.ajdohordas je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:12Ko je finansirao sve ove godine prije investitora ?unitarista je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:01
Ko će finansirati Sarajevo ako ode Mirvić? Odlazak investitora je put u dugovanja, neisplaćivanje plata itd.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Neki savjet, kako da ne razmisljam o ovome vcrs??
-
- Kontakt:
Pa šta imaš sada ? Ne duguješ nikom ali te tambura Doboj, Simin Han, Trebinje itd. Prosipaš bodove protiv ispodprosječnih ekipa koje ne zaslužuju da igraju PL ali su tu zbog nacionalnog ključa. Veleža nisi pobjedio 10 utakmica, Želju 4 utakmice, Zrinjskog 6 utakmica, Simin Han isto 6utakmica. Evropu nećeš igrati 2 godinu zaredom, a i kad se plasiraš sprdaju te ekipe iz Moldavije i sl.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:52Koje smo titule to osvajali prije dolaska investitora? Upravu si,bilo je sladje da dugujes milione,da se prica o fuziji sa Olimpicom i da se prica da nema dalje,da smo pred gasenjem itd. brzo zaboravljate ili ste neka djeca koja prate Sarajevo vrlo kratko.ajdohordas je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:12Ko je finansirao sve ove godine prije investitora ?unitarista je napisao/la: ↑08 apr 2023, 01:01
Direktorica te sramoti na svakom koraku, zalizani se opet sprda sa tobom, sportski direktori se uveliko ugrađuju u transfere, nemaš više ni svog stadiona, na sve to uprava šuti kao da im to odgovara. Navijače si izgubio a povjerenje i podršku ćeš vratit Bog zna kad, obzirom da ni zalizani ni qrava ni ne pomišljaju ostavke dati
Nemojte mi Boga ti plakanja za Ismirom, nabijem ga na qrac opet ovom prilikom da Bog da se do sehura povukao iz kluba. A još više mi nemojte određivanja ko je ovdje koliki navijač i koliko je star, niko od nas ne zna ko je šta dao za klub i proživio sa klubom.
Koliko god ti nabrojiš stvari da nismo imali od osamostaljenja lige do 2013 godine i dolaska investitora, ja ću ti isto toliko nabrojsti koliko stvari nemaš od dolaska investitora do danas, možda i više.
Ma brate njega nece niko dirat do kraja sezone. Mene je samo strah da Ismir ne digne ruke, al obzirom kolko je para ulozio nadam se da nije tolika dalabu. Ova ekipa ako ostane na okupu, hladno ce puhat za vratom zrinjskom na godinu, sa Mirzom ili bez njega, ali radi mira u kuci bolje bez njega.
Najgora tipa ljudi mi je ova koja pise nema veze sto je gol ponisten trebao si dobit utakmicu igrom. Kako god da smo igrali ako je gol posten priznaj ga. Takvim komentarima ujedno dajete podrsku kriminalnom sudjenju i odvratnom savezu. Taman da nismo suta imali 90 minuta i da postignemo bilo kakav gol necu da ijedan bogalj od sudije da sebi pravo da tek tako ponisti posten gol. Igra je mogla biti dosta bolja ali opet stvorili smo nekolicinu prilika i zasluzili smo pobjedu. Najmrze od svega mi je ovo precesto rotiranje igraca, jer kako ce ti gruzijac ili ovaj kyeremeh uci u dobar ritam kad svaku drugu nisu starteri. Ovo sto je Avdija danas odigrao je uzasno kao i protiv zrinjskog i stvarno vise na toj poziciji ne bi trebalo biti dileme, bolje da Mulalic igra svaku i skuplja iskustvo jer ne moze biti gori od Avdije nikako. Avramovski ko zna koji put zavaljen na cmf iako se iz aviona vidi da nije pozicija za njega. Danasnji kiks iskljucivo ide na dusu zalizanog. Takodjer izmjena Tomasevic-Radovic je kriminalna ako nije bila prinudna jer je Slavisa mozgom svemirski brod za Tomasevica. O Dalu se vise nema sta pricati ko je gledao vidio je sve. Osim sto ne doprinosi ekipi, on cak i smeta.
-
- Kontakt:
Danas nas samo tri dvice mogu spasit............
-
- Kontakt:
Nekad se ovo nije smjelo suditi protiv Sarajeva. Sad svako silji k.... na nama. Sto i nebi kad se kod nas nema vise ko ni zaliti i nema ko ni lobirati. Vrhunac nam je saopstenje ili neka objava na instagramu. Makar na Kosevo da se vratimo da ima taj pritisak istoka i ostalih navijaca, barem onog dijela koji ne bojkotuje.
Realno nisam ni gledao utakmicu koliko sam ohladio od svega ali ovo sto su nam ponistili na kraju je dno dna
Realno nisam ni gledao utakmicu koliko sam ohladio od svega ali ovo sto su nam ponistili na kraju je dno dna
Ne pamtim kad sam zbog neke nase katastrofe osjecao ovoliki bijes, huju i ljutnju. Sutra se po ko zna koji put u zadnje dvije godine valja nadati nekim kiksevima konkurencije, ali mislim da ako Velez i Željo pobjede to ce biti to, ne vrijedi se više sekirati, od Trebinja poceti davati vecu minutažu ovim akademcima, pa da vidimo u kome ima materijala za naredne sezone.
Sto se tice vecerasnje utakmice, Mirza je glavni krivac za kiks, jer je pocetni tim iz Tuzle, koji je bio gotovo perfektan, veceras istumbao. Pade mi na pamet da je slicno uradio Sablic, kad je nakon tri uzastopne pobjede (Rudar, Sloboda i Radnik) na Koševu protiv Širokog "rašarafio" ekipu koja je te pobjede ostvarila (Bagaric i Kobiljar na krilima, Bodul napadač
) i to je naravno završilo kiksom (0:0) bez našeg šuta u okvir gola Širokog.
Sto se tice vecerasnje utakmice, Mirza je glavni krivac za kiks, jer je pocetni tim iz Tuzle, koji je bio gotovo perfektan, veceras istumbao. Pade mi na pamet da je slicno uradio Sablic, kad je nakon tri uzastopne pobjede (Rudar, Sloboda i Radnik) na Koševu protiv Širokog "rašarafio" ekipu koja je te pobjede ostvarila (Bagaric i Kobiljar na krilima, Bodul napadač

Nama je ovaj Rus na golu namjestio tri zicera, kakva taraba od golmana, nesiguran nikakav, mal' nekakav, isto neki terminski golman, koji eto nije los da ga stavis na gol. Trebao je tri gols primiti, imda bude direktni krivac
- ElCartel11
- Kontakt:
Najveci krivac za ovu lakrdiju je onaj ker na klupi. Nadao sam se, da se ovdje zajebavaju u vezi sastava ali Bgm nisu. Koji ba yebeni Avdija, Avram u sredini gdje mu to uopste nije pozicija, pa Kyeremeh u prednosti nad Gulashem itd?
Lik izmjesao sastav isto ko da smo mi vec uigrani, a ne da je ekipa nova od zime. Lik sam izjavi, da je ekipa nova i da se jos uigravamo, ali kako ces je uigrati kad nemas jasnih prvih 11 ni nakon 2 mjeseca?
A druga stvar je ovi kerovi od sudija mater im yebem. Pratim fudbal vec dugo ali da je neko ovako ponistio gol nisam jos nigdje. Bilo je par primjera gdje fol igrač malo dirne golmana i sudija odmah svira faul. Bude smjesno, ali jbg sudija ima izgovor da je bio kontakt. No u ovoj situaciji kontakta uopste nije bilo, cak je i priznao gol, da bi ga na kraju ponistio.
Samo me zanima sta je naveo kao razlog. Ako je faul nad golmanom onda je utakmica definitivno neregularna.
Ali taman i da prizna ker, da je pogrijesio (namjerno ili ne isti nam qrac) utakmica se nece ponoviti niti cemo mi dobiti sa 2:1 utakmicu. Nigdje u svijetu se utakmica nije ponovila zbog sudijskih gresaka pa nece ni ovdje.
Ali ovo nesmije proci tek tako. Ovo je u rangu onih smjesnih videa iz Afrike gdje sudija dosudi neku glupost pa ga na kraju ganja cijeli stadion. Odron.
I da ne zaboravim. Sa ovim kiksom Evropa definitivno izgubita.
Lik izmjesao sastav isto ko da smo mi vec uigrani, a ne da je ekipa nova od zime. Lik sam izjavi, da je ekipa nova i da se jos uigravamo, ali kako ces je uigrati kad nemas jasnih prvih 11 ni nakon 2 mjeseca?
A druga stvar je ovi kerovi od sudija mater im yebem. Pratim fudbal vec dugo ali da je neko ovako ponistio gol nisam jos nigdje. Bilo je par primjera gdje fol igrač malo dirne golmana i sudija odmah svira faul. Bude smjesno, ali jbg sudija ima izgovor da je bio kontakt. No u ovoj situaciji kontakta uopste nije bilo, cak je i priznao gol, da bi ga na kraju ponistio.
Samo me zanima sta je naveo kao razlog. Ako je faul nad golmanom onda je utakmica definitivno neregularna.
Ali taman i da prizna ker, da je pogrijesio (namjerno ili ne isti nam qrac) utakmica se nece ponoviti niti cemo mi dobiti sa 2:1 utakmicu. Nigdje u svijetu se utakmica nije ponovila zbog sudijskih gresaka pa nece ni ovdje.
Ali ovo nesmije proci tek tako. Ovo je u rangu onih smjesnih videa iz Afrike gdje sudija dosudi neku glupost pa ga na kraju ganja cijeli stadion. Odron.
I da ne zaboravim. Sa ovim kiksom Evropa definitivno izgubita.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Burberry46, ErosViverosViv, Hajdeee, iliyaa8, James1987, Komercijala19, Kyle88, laznokrilo, Lecler, macahz, MaroonBjelave, miguelramos, MokraKifla, OsmanhodzicBuco, Seipronto, tovusa84, Vanja8, Varijantas8 i 120 gostiju.