FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Jeste vi meni cudni. Poslije Intera ste u zvijezde kovali igrace i trenera a sad vam niko ne valja. Ova utakmica nije pravo lice BAyerna, protiv Intera ste pokazali svoju snagu. Treba samo izvuci pouke iz ove utakmice i nadati se laksem rasporedu u Ligi prvaka i sve je moguce. Breno umjesto Holgera, Pranjica na beka i Gustava u sredinu i mozete daleko u LP. Poderite sve u Ligi prvaka a prvenstvo odigrajte rekreativno s rezervama, jer tu nemate sta traziti 

Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Damir_BvB je napisao/la:POKLONI TE SE PRVAKU![]()
![]()
![]()
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
riberry nikad nije ni bio neka igracina, druga je stvar sto ste ga vi nabrijavali
a sto se tice lige prvaka, prva ozbiljnija i motivisanija ekipa i slijedi vam otresanje, i aufwiedersehen va galonja
a sto se tice lige prvaka, prva ozbiljnija i motivisanija ekipa i slijedi vam otresanje, i aufwiedersehen va galonja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
e ovako malo sam se smirio nakon one katastrofe koju sm,o doživjeli jos nemogu doć sebi da su nas djeca uzela na nasem terenu .samo ne ovi nasi **** u uporavi i dalje stedjeti pare a odbrana nam ko švicarski sir neka oni ovako nastave i mogu slijedeć se ponovo biti iza leđa dortmunda zaboraviti da mogu do finala u LP na alianz areni samo ovako neka oni nastave.
Pojedinci se jesu isprovaljivali kada je Batstuber u pitanju, ali ni ti ne zaostajes sa velicanjem PikeaRomariooo je napisao/la:Badstruber izgleda kao Alisa u zemlji čuda
Nemoj tako o najvecoj svjetskoj nadi u odbrani, o njemu je ovdje ispisano vise nego o Aleksandru Mekedonskom sto se pisalo, a kad je Romario stari govorio da je pola ekipe bayernove otpad, pravile ste ga budalom heh, a i bio sam u krivu, tacna je cinjenica da je 70 posto vase ekipe šajze, Ribery uzasan, gomez takodje, sramota da vam ona djecurlija iz dortmunda bjeze 16 bodova i da vas oderu ko krme masnu vrecu u sred Minkena grada

PotpisujemBadstuber je za mene završena priča za ovu sezonu. Momak desetak utakmica zaredom konstantno igra na nepodnošljivo niskom nivou. Moraš se ponovo boriti za mjesto u timu, ali ćeš se dobro načekati dok zaigraš, poznata ti je Buytenova sudbina

Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 26 feb 2011, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Centre forward
- Kontakt:
A pošto si ti tako pametan, sta mislis da ga zamijenis ?Romariooo je napisao/la:riberry nikad nije ni bio neka igracina, druga je stvar sto ste ga vi nabrijavali
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
[youtube][/youtube]amell je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
oni ako hoce da sljedece sezone igraju LP oni je moraju i osvojiti,a to je nemoguca misija za bayern
treba prvo intera proci,a nije dobro kada se azdaha,ala,kabadahija,kiklop,titan,naljuti,sasvim razjareni cemo doci na alianz arenu i skalpirat cemo vas kao apachi,naljutili ste velikog brata,znaci sljedece sezone vrlo vjerovatno bayern nece vidjeti LP

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@Klare
Vaš najbolji igrač je danas bio vaš kapiten,Lahm.
Naprosto,Dortmund vas je nadigrao u svim segmentima igre večeras.
Vaš najbolji igrač je danas bio vaš kapiten,Lahm.

Naprosto,Dortmund vas je nadigrao u svim segmentima igre večeras.
You'll never walk alone.
ne znam ribery kada je dosao u bajern bio je fantastičan međutim neko je ovdje davno napisao da ribery nikada neće biti onaj isti ko kada je tek dosao s obzirom koliko je povreda imao to je skoro istina realno dobra je on ali ni blizu ko sto je bio kad je tek dosao protiv intera pofino je duela izgubio a nije ni tako brz ko sto je bio nema onih driblinga i povlačenja lopte kombinovano s brzinom deulea je izgubi imao, ista stvar i za robena on je prošle sezone bio turbo nevjerovatan bio ali povreda od 6 mjeseci ga je po meni unistila nema on onu vise brzinu koju je prošle sezone imao realno ali sto se tiče dodavanja pasova neprikosloven je. sve u svemu čeka nas teško razdoblja nadam se da se varam ali ako ovako budemo protiv salke u kupu i hanovera i intera igrali mi nemamo sta tražiti nažalost.
Nije im prvi put, sjeti se sezone 2006/07! Taj veliki klub opet koraca putevima srama!amell je napisao/la:oni ako hoce da sljedece sezone igraju LP oni je moraju i osvojiti,a to je nemoguca misija za bayern![]()
![]()
![]()
![]()
treba prvo intera proci,a nije dobro kada se azdaha,ala,kabadahija,kiklop,titan,naljuti,sasvim razjareni cemo doci na alianz arenu i skalpirat cemo vas kao apachi,naljutili ste velikog brata,znaci sljedece sezone vrlo vjerovatno bayern nece vidjeti LP
![]()
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
večeras smo na vidjelo sve svoje mane pokazali.
- roy_makaay
- Kontakt:
Nauči se pisat'Damir_BvB je napisao/la:POKLONI TE SE PRVAKU![]()
![]()
![]()
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
cujete bavarciDamir_BvB je napisao/la:POKLONI TE SE PRVAKU![]()
![]()
![]()

na koljena svi

pozdrav svima pobjeda BVB, svaka cast momci al ni bayern, mi nije mrzak klub buraz mi navija za njih ja sam novi a evo primjetio sam ovog amella decko je dosadan ko nez sta koji si ti K.... doso na nas forum i ufatio provocirati a sta je vama bilo kad ste izgubili od propalog kluba JUVENTUSA HAHAHA de poklopi seamell je napisao/la:oni ako hoce da sljedece sezone igraju LP oni je moraju i osvojiti,a to je nemoguca misija za bayern![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Života ti ne provaljuj se...Romariooo je napisao/la:riberry nikad nije ni bio neka igracina, druga je stvar sto ste ga vi nabrijavali
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa sta, i ja da vodim najveci i daleko najbogatiji klub u njemackoj, a da nista ne radim bogzna, da se opijam samo po bavarskim bitijama i festivalima, sumnjam da bi za ovom dortmundsko djecom zaostajali ovolikoCentre forward je napisao/la:A pošto si ti tako pametan, sta mislis da ga zamijenis ?Romariooo je napisao/la:riberry nikad nije ni bio neka igracina, druga je stvar sto ste ga vi nabrijavali
Pojedinci se jesu isprovaljivali kada je Batstuber u pitanju, ali ni ti ne zaostajes sa velicanjem Pikea

ne znam buraz otkud ti to da je neko vozao pikea, premotaj sebi te utakmice ponovo, to se tebi samo "mensecini" da je neko vozao igracinu kojeg je sramotno stavljati u bilo kakvo poredjenje sa stuberom
i ne znam zasto se provaljum ako kazem da ribbery nikad nije bio igracina, jer u svakom trenutku njegove karijere nije bio ni medju prvih 20 igraca u svijetu, mali blijesak na svjetskom prvenstvu u njemackoj i jedna dobra sezona u bundes ligi nisu nista posebno, za njega je roben expert, i ivica olic je dao puno vise za bayern nego riberry, da ste ga bogdo uvalili realu kad su vam davali velike parustine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ako je to tvoj nacin da se poklonis ok prihvatamo i to !roy_makaay je napisao/la:Nauči se pisat'Damir_BvB je napisao/la:POKLONI TE SE PRVAKU![]()
![]()
![]()

p.s. to je bilo na brzaka pogledaj na temi bayern dortmund, pa onda nesto reci maakay sa slikom robena ooooooj koji si ti kralj haha

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=120
BvB Echte Liebe !!!
- el-fighter
- Kontakt:
![]()
![]()
Da ste se vi svaki put nama poklanjali kad osvojimo titulu, do sad bi vam kičma pukla...
Sve čestitke Dortmundu na današnjoj pobjedi i igri......Pobjedili su sasvim zasluženo i utakmicu su dobili na sredini terena......Bayern nije bio ni nalik na onu ekipu koja je igrala protiv Intera i nadam se da će i Gaalonja shvatiti da sa ovom taktikom neće daleko dogurati...
Naša najveća uzdanica Robbery večeras je zakazao, a definitivno naš najbolji igrač bio je Lahm
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo u ovih 10 godina imamo 7 sampionata,BvB ce imati 7 tek ove sezoneNYKnicks Fan je napisao/la:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2004–05, 2005–06, 2007–08, 2009–10![]()