FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klopp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Klopp » 26 feb 2011, 21:59

Jeste vi meni cudni. Poslije Intera ste u zvijezde kovali igrace i trenera a sad vam niko ne valja. Ova utakmica nije pravo lice BAyerna, protiv Intera ste pokazali svoju snagu. Treba samo izvuci pouke iz ove utakmice i nadati se laksem rasporedu u Ligi prvaka i sve je moguce. Breno umjesto Holgera, Pranjica na beka i Gustava u sredinu i mozete daleko u LP. Poderite sve u Ligi prvaka a prvenstvo odigrajte rekreativno s rezervama, jer tu nemate sta traziti :D
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 26 feb 2011, 22:01

:oops: :oops: :oops:
Damir_BvB je napisao/la:POKLONI TE SE PRVAKU ;) 8-) 8-)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 feb 2011, 22:01

riberry nikad nije ni bio neka igracina, druga je stvar sto ste ga vi nabrijavali

a sto se tice lige prvaka, prva ozbiljnija i motivisanija ekipa i slijedi vam otresanje, i aufwiedersehen va galonja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 feb 2011, 22:02

e ovako malo sam se smirio nakon one katastrofe koju sm,o doživjeli jos nemogu doć sebi da su nas djeca uzela na nasem terenu .samo ne ovi nasi **** u uporavi i dalje stedjeti pare a odbrana nam ko švicarski sir neka oni ovako nastave i mogu slijedeć se ponovo biti iza leđa dortmunda zaboraviti da mogu do finala u LP na alianz areni samo ovako neka oni nastave.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 feb 2011, 22:03

Romariooo je napisao/la:Badstruber izgleda kao Alisa u zemlji čuda

Nemoj tako o najvecoj svjetskoj nadi u odbrani, o njemu je ovdje ispisano vise nego o Aleksandru Mekedonskom sto se pisalo, a kad je Romario stari govorio da je pola ekipe bayernove otpad, pravile ste ga budalom heh, a i bio sam u krivu, tacna je cinjenica da je 70 posto vase ekipe šajze, Ribery uzasan, gomez takodje, sramota da vam ona djecurlija iz dortmunda bjeze 16 bodova i da vas oderu ko krme masnu vrecu u sred Minkena grada
Pojedinci se jesu isprovaljivali kada je Batstuber u pitanju, ali ni ti ne zaostajes sa velicanjem Pikea :mrgreen: . Maltretir'o ga napad Arsenala, pa ga onda okretali Ljorente i Tokero. Protiv Bilbao je zasluio crveni, ali ga je sudija 'pomilov'o' :mrgreen: .
Badstuber je za mene završena priča za ovu sezonu. Momak desetak utakmica zaredom konstantno igra na nepodnošljivo niskom nivou. Moraš se ponovo boriti za mjesto u timu, ali ćeš se dobro načekati dok zaigraš, poznata ti je Buytenova sudbina
Potpisujem :mrgreen: .
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 26 feb 2011, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 feb 2011, 22:04

Romariooo je napisao/la:riberry nikad nije ni bio neka igracina, druga je stvar sto ste ga vi nabrijavali

a sto se tice lige prvaka, prva ozbiljnija i motivisanija ekipa i slijedi vam otresanje, i aufwiedersehen va galonja
A pošto si ti tako pametan, sta mislis da ga zamijenis ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 feb 2011, 22:04

amell je napisao/la::oops: :oops: :oops:
[youtube][/youtube] :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 26 feb 2011, 22:05

oni ako hoce da sljedece sezone igraju LP oni je moraju i osvojiti,a to je nemoguca misija za bayern 8-) 8-) :lol: :lol: :mrgreen: treba prvo intera proci,a nije dobro kada se azdaha,ala,kabadahija,kiklop,titan,naljuti,sasvim razjareni cemo doci na alianz arenu i skalpirat cemo vas kao apachi,naljutili ste velikog brata,znaci sljedece sezone vrlo vjerovatno bayern nece vidjeti LP 8-) :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 feb 2011, 22:08

@Klare
Vaš najbolji igrač je danas bio vaš kapiten,Lahm. ;)

Naprosto,Dortmund vas je nadigrao u svim segmentima igre večeras.
You'll never walk alone.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 feb 2011, 22:09

ne znam ribery kada je dosao u bajern bio je fantastičan međutim neko je ovdje davno napisao da ribery nikada neće biti onaj isti ko kada je tek dosao s obzirom koliko je povreda imao to je skoro istina realno dobra je on ali ni blizu ko sto je bio kad je tek dosao protiv intera pofino je duela izgubio a nije ni tako brz ko sto je bio nema onih driblinga i povlačenja lopte kombinovano s brzinom deulea je izgubi imao, ista stvar i za robena on je prošle sezone bio turbo nevjerovatan bio ali povreda od 6 mjeseci ga je po meni unistila nema on onu vise brzinu koju je prošle sezone imao realno ali sto se tiče dodavanja pasova neprikosloven je. sve u svemu čeka nas teško razdoblja nadam se da se varam ali ako ovako budemo protiv salke u kupu i hanovera i intera igrali mi nemamo sta tražiti nažalost.

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 26 feb 2011, 22:09

amell je napisao/la:oni ako hoce da sljedece sezone igraju LP oni je moraju i osvojiti,a to je nemoguca misija za bayern 8-) 8-) :lol: :lol: :mrgreen: treba prvo intera proci,a nije dobro kada se azdaha,ala,kabadahija,kiklop,titan,naljuti,sasvim razjareni cemo doci na alianz arenu i skalpirat cemo vas kao apachi,naljutili ste velikog brata,znaci sljedece sezone vrlo vjerovatno bayern nece vidjeti LP 8-) :mrgreen:
Nije im prvi put, sjeti se sezone 2006/07! Taj veliki klub opet koraca putevima srama!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 feb 2011, 22:11

večeras smo na vidjelo sve svoje mane pokazali.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 26 feb 2011, 22:11

Nauči se pisat'
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 26 feb 2011, 22:12

cujete bavarci :!: :!: :!: :!: :!:
na koljena svi :!: :!: :!: :!: :mrgreen:

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 26 feb 2011, 22:16

amell je napisao/la:oni ako hoce da sljedece sezone igraju LP oni je moraju i osvojiti,a to je nemoguca misija za bayern 8-) 8-) :lol: :lol: :mrgreen: treba prvo intera proci,a nije dobro kada se azdaha,ala,kabadahija,kiklop,titan,naljuti,sasvim razjareni cemo doci na alianz arenu i skalpirat cemo vas kao apachi,naljutili ste velikog brata,znaci sljedece sezone vrlo vjerovatno bayern nece vidjeti LP 8-) :mrgreen:
pozdrav svima pobjeda BVB, svaka cast momci al ni bayern, mi nije mrzak klub buraz mi navija za njih ja sam novi a evo primjetio sam ovog amella decko je dosadan ko nez sta koji si ti K.... doso na nas forum i ufatio provocirati a sta je vama bilo kad ste izgubili od propalog kluba JUVENTUSA HAHAHA de poklopi se :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 feb 2011, 22:18

Romariooo je napisao/la:riberry nikad nije ni bio neka igracina, druga je stvar sto ste ga vi nabrijavali

Života ti ne provaljuj se...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 feb 2011, 22:22

Centre forward je napisao/la:

A pošto si ti tako pametan, sta mislis da ga zamijenis ?
Pa sta, i ja da vodim najveci i daleko najbogatiji klub u njemackoj, a da nista ne radim bogzna, da se opijam samo po bavarskim bitijama i festivalima, sumnjam da bi za ovom dortmundsko djecom zaostajali ovoliko

Pojedinci se jesu isprovaljivali kada je Batstuber u pitanju, ali ni ti ne zaostajes sa velicanjem Pikea :mrgreen: . Maltretir'o ga napad Arsenala, pa ga onda okretali Ljorente i Tokero. Protiv Bilbao je zasluio crveni, ali ga je sudija 'pomilov'o' :mrgreen: .

ne znam buraz otkud ti to da je neko vozao pikea, premotaj sebi te utakmice ponovo, to se tebi samo "mensecini" da je neko vozao igracinu kojeg je sramotno stavljati u bilo kakvo poredjenje sa stuberom

i ne znam zasto se provaljum ako kazem da ribbery nikad nije bio igracina, jer u svakom trenutku njegove karijere nije bio ni medju prvih 20 igraca u svijetu, mali blijesak na svjetskom prvenstvu u njemackoj i jedna dobra sezona u bundes ligi nisu nista posebno, za njega je roben expert, i ivica olic je dao puno vise za bayern nego riberry, da ste ga bogdo uvalili realu kad su vam davali velike parustine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 26 feb 2011, 22:27

roy_makaay je napisao/la:
Nauči se pisat'
Ako je to tvoj nacin da se poklonis ok prihvatamo i to ! :D :D :D Zieht den Bayern die Lederhosen aus !

p.s. to je bilo na brzaka pogledaj na temi bayern dortmund, pa onda nesto reci maakay sa slikom robena ooooooj koji si ti kralj haha :)

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=120
BvB Echte Liebe !!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 feb 2011, 22:35

Da ste se vi svaki put nama poklanjali kad osvojimo titulu, do sad bi vam kičma pukla...

Sve čestitke Dortmundu na današnjoj pobjedi i igri......Pobjedili su sasvim zasluženo i utakmicu su dobili na sredini terena......Bayern nije bio ni nalik na onu ekipu koja je igrala protiv Intera i nadam se da će i Gaalonja shvatiti da sa ovom taktikom neće daleko dogurati...

Naša najveća uzdanica Robbery večeras je zakazao, a definitivno naš najbolji igrač bio je Lahm
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 feb 2011, 22:36

NYKnicks Fan je napisao/la:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2004–05, 2005–06, 2007–08, 2009–10 :mrgreen:
Samo u ovih 10 godina imamo 7 sampionata,BvB ce imati 7 tek ove sezone :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: rikimo i 4 gosta.