BD zasluzeno pobijedila,Bayern jos jednom promjenjivo igra i mislim da nisu bolje ni zasluzili od vec vidjenog,ali eto imate dobar rezultat u Milanu mozete dogurati u LP daleko akovas zdravlje posluzi.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
schweinsteiger je napisao/la:Sta je ba bilo ovako protiv Intera?Da smo igrali kao protiv Intera,mi bi njih pojeli.
Citiraš pogrešnog čovjeka....Valencia je napisao/la:Saurman je napisao/la:Sta je ba bilo ovako protiv Intera?Da smo igrali kao protiv Intera,mi bi njih pojeli.![]()
![]()
A pobjeda protiv Intera je kao neka referenca uspjeha i dobre igre!??
Inter ove sezone nije ni sjena Intera koji je prosle godine osvojio SA i LP. U LP je od njih bio bolji Totenhem, a u SA je ispred njih 'raspali' Milan (kojeg Totenhem lako pobjedjuje na San Siru).. Dakle, peti klub po snazi u EPL lako pobjedjuje Milan i Inter.
Taktika Leonarda protiv Bajerna je gora nego ona koju praktikuje Mancini u Sitiju. Mancini igra sa tri zadnja vezna, dok je Leonardo protiv Bajerna igr'o sa Kambiasom, Zanetijem, Motom i Stankovicem. Pa mislim, ovaj vezni red bi razbucala svaka ozbiljna ekipa. Snajder je bio dosta odsjecen, a Eto usamljen u napadu. Dakle, Inter je napad'o sa jednim veznjakom i jednim napadacem, pa su opet uspjeli stvoriti 4-5 100% sansi pored ocajno losih Bajernovih defanzivaca. Bajern je napad'o sa Riberijem, Robenom, Milerom i Gomezom, te bi bilo zalosno i nepravedno da nisu dobili kukavicki Inter.
Smijesno je sto se navijaci Bajerna zavaravaju pobjedom protiv najlosijeg Intera u zadnjih (najmanje) 5-6 godina.
Prepravio sam, izvinjavam se.Saurman je napisao/la:Citiraš pogrešnog čovjeka....
Sta ima na -16???Klare je napisao/la:Čestitke na pobjedi.Potpuno zaslužena pobjeda, unatoč sudijskim greškama, koje su vam pomogle u odlučujućim trenucima. Barriosov i Gomezov gol, potpuno iste situacije. Nema veze, glavni krivac je Gaal i umor, naravno.
Bayern će za vas uvijek biti div kojem se divite.Ovakvu radost shvatam u potpunosti. Kome nije veliki uspjeh pobijediti Bayerna
Za vas je to historijska stvar. U Evropskoj ligi je dokazano koliko trenutno vrijedite u evropskim okvirima. Neka ste prvi, ali shvatite da ste tu samo privremeno. Zato uživajte u ovom trenutku i do kraja sezone, jer možda opet budete čekali po desetak godina da osjetite ovakav osjećaj.
Kaze se volio a ne voljeo__BVB__ je napisao/la:hehe -16a da samo nesto kazem samo bi voljeo da bayern, pobjedi inter, idu mi ovi zabari na zivce
Hajde mi fino obrazlozi sta sam to ja pisao? Po mogucnosti citiraj moj post, tako cemo se malo bolje razumjeti.bvb09_manijak je napisao/la: a isto i omerbavarac se vadi nesto na inter kako su dobro igrali i tako neke gluposti...
Moram te odmah ispraviti jebg.FC BAYERN je napisao/la: @ Za sve BVB fanove, vidim vecina pocela dizati BVB u nebesa, polako ljudi znate onu ko visoko leti nisko pada, isti slucaj sa Wolfsburgom osvojili BL, igrali malo LP ispali naravno u grupnoj, igrali kupu uefa i tu su ispali, i to je bilo to za osvajace BL, sada se bore za opstanakShvatam ja vas sve stiglo je i vasih pet minuta, nakon toliko godina dosli ste do te titule, nakon dvadeset godina dobili ste Bayern u Munchenu svaka cast veliki je to uspijeh! Ali ne zaboravite ko je prekuco davno Bundes Ligu, ko je najveci klub u Njemackoj, ko je najtrofejni klub u Njemackoj ali ne samo u Njemackoj nego i jedan od najtrofejnih klubova u cijelom svijetu, nemojte to ZABORAVITI!
Klare je napisao/la:Neznalice se našle, pa kao nešto da pokažu svoje (ne)znanje. Stuttgartu se potrefilo, kažete. Isto tako i Wolfsburgu
, kažete. Grafite i Misimović prosječni igrači
, kažete.
Da ja vama kažem, zalutalim u ovaj sport.Ako se ikome potrefilo, onda se Dortmundu potrefilo, kao nikome u historiji Bundeslige.
Ovako loši Schalke, Werder, Stuttgart, HSV nikada zajedno nisu bili. Bayern u prvom dijelu igrao bez pola glavnih igrača. Kada smo se počeli vraćati, tu su sudije da nas spriječe u najvažnijem trenutku.
Sve zajedno dobijemo ekipu koja nikad uz veću dozu sreće nije podigla pehar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.