Jednima se smije, a drugi nista bolji, al se busaju u prsa posjetom..borba za europu, kao preporodjeni otkad ih je Nedim preuzeo i onda ovakva posjetaArgentina je napisao/la: ↑08 apr 2023, 16:42Mostarci kad bi spojili posjete oba kluba, dobili bi posjetu za smijanje. Ovo sada sto imaju i jedni i drugi je za plakanje od sramote.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 16:24Sta je ovo??Pa zar nisu ovi poznati po vrhunskoj posjeti svako kolo
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ako mi možeš poslati gdje su ovo napisali?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bez da me pogresno shvate navijaci oba kluba, posjeta, navijaci i sve oko toga je smijesno i jednim i drugima. Velez je malo bolji radi veceg broja simpatizera, ali srednja zalost oba kluba po ovom pitanju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 16:52Jednima se smije, a drugi nista bolji, al se busaju u prsa posjetom..borba za europu, kao preporodjeni otkad ih je Nedim preuzeo i onda ovakva posjetaArgentina je napisao/la: ↑08 apr 2023, 16:42Mostarci kad bi spojili posjete oba kluba, dobili bi posjetu za smijanje. Ovo sada sto imaju i jedni i drugi je za plakanje od sramote.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 16:24
Sta je ovo??Pa zar nisu ovi poznati po vrhunskoj posjeti svako kolo
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ovim putem, po ko zna koji put, naglašavamo da namjera i želja Udruženja navijača Fudbalskog kluba Sarajevo i navijačke grupe Horde zla Sarajevo nikada nije bila i nikada neće biti da upravlja klubom i nameće nešto svoje ili nekoga svog
Puno utakmica u zadnjih mjesec dana. Na papiru lak protivnik gdje svi ocekuju laganu pobjedu, prohladno i vjetrovito, Ramazan..to su sve razlozi danas losije posjete.
Bitno je da dobijemo danas, idu ljepsi dani pa ce i posjeta biti bolja..ne brinite se.
Bitno je da dobijemo danas, idu ljepsi dani pa ce i posjeta biti bolja..ne brinite se.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dakle, neće tražiti da klub postavi za trenera, lupam, Husrefa Musemića ili za direktora Abdulaha Ibrakovića. Ne vidim da su napisali da neće nikoga tjerati kako si ti napisao.inzomni je napisao/la: ↑08 apr 2023, 17:00
Ovim putem, po ko zna koji put, naglašavamo da namjera i želja Udruženja navijača Fudbalskog kluba Sarajevo i navijačke grupe Horde zla Sarajevo nikada nije bila i nikada neće biti da upravlja klubom i nameće nešto svoje ili nekoga svog
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ma ja … i nisi naglasio SUBOTA !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- tutankamon1905
- Kontakt:
nemoj burazeru.. kao sto vas hvale kad je pun stadion, isto tako je ovo sramotno. Ne treba trazit nekakva opravdanja
Znas kako vjetar puca...malo mi je falilo da izadjem na poluvremenu
Bit ce dobar derbi u federalnoj sljedece sezone 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Pa u tom odnosu snaga i slučaju, ništa pogrešno nije rečeno sa strane Mirze. Navijačka se manje pika od predsjednikove. "Nećemo komandovati, svoje zahtjeve/mišljenje imamo."HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 apr 2023, 17:04Dakle, neće tražiti da klub postavi za trenera, lupam, Husrefa Musemića ili za direktora Abdulaha Ibrakovića. Ne vidim da su napisali da neće nikoga tjerati kako si ti napisao.
A to što šta god Spidar kaže se gleda u negativnom i pljuvačkom kontekstu to je nešto drugo. Kako i ne bi, kad skontaš, da lik svakom izjavom ide da podyebava Horde.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ti znaš. InSaJdErU.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 22:53Najvece je pitanje sad sto se vasa uprava ne zali
Sta je razlog?
Ja znam da se nece zaliti
I kod vase uprave trebate da trazite odgovor

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma sve okej, samo sam se osvrnuo na to tvoje da neće nikoga tjerati. To mi je malo bilo čudno i nelogično.inzomni je napisao/la: ↑08 apr 2023, 17:11Pa u tom odnosu snaga i slučaju, ništa pogrešno nije rečeno sa strane Mirze. Navijačka se manje pika od predsjednikove. "Nećemo komandovati, svoje zahtjeve/mišljenje imamo."HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 apr 2023, 17:04Dakle, neće tražiti da klub postavi za trenera, lupam, Husrefa Musemića ili za direktora Abdulaha Ibrakovića. Ne vidim da su napisali da neće nikoga tjerati kako si ti napisao.
A to što šta god Spidar kaže se gleda u negativnom i pljuvačkom kontekstu to je nešto drugo. Kako i ne bi, kad skontaš, da lik svakom izjavom ide da podyebava Horde.
- Meraak1921
- Kontakt:
Mirvaa otjeraj te fuxe sa sjevera hz, ne trebaju ti buljasi, kad je najteze samo zele prazno Kosovo ovaj Koševo
-
- Kontakt:
Jesu se zalili na instagramu hahahah
To istu tezinu ima vi sto se zalite na forumu
To istu tezinu ima vi sto se zalite na forumu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vrijeme ti je da odmoriš, nije ti zdravo to.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel mi se čini ili je Sarajevo uzelo od nekog forumaša ovaj ss, sinoć je bio postavljen ovdje? I oni prate forum haman 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Haska je klasa 

-
- Kontakt:
EVROPAAAAA
Sta ovo uradi Haskic ko na male? Ne znam kako je na Tv izgledalo?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2, Pablo11 i 36 gostiju.