OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:16Sloboda > celik

Jalijasi > red army
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:16Sloboda > celik
Ima baraz
Forza FK Klis
Sranje u bojama, u najavi...
Ne loži ljuderodjak je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:42Samo ovi Tuzlaci nikako da se zahvale Rodjenima,mi im svu konkurenciju ostavismo i bez bodova i bez golova (nismo mi ko Pitari da dajemo vasim konkurentima bodove) a oni konji ne znaju ni gola dati a kamo li boda osvojiti u Posusju, pa ce mo im opet biti krivi za njihov
NE opstanak.Doduse ovaj put Zeljo igra zadnju utakmicu sa njima u TZ ,moguce opet izbacivanje u zadnjem kolu od Zelje jer ce Zelji trebati za Evropu a njima za opstanak (nesto slicno kao sa nama 87 u onoj famoznoj utakmici na Tusnju),bice krvi do koljena (ako Slobodasi ne obezbjede to jedno mjesto za Ligu Federacije puno ranije a kako igraju to bi bio realan scenario)![]()
![]()
Prvi put nakon skoro 20 godina Čelik je na putu da odblokira račun te počne poslovati preko svog računa. Krajem aprila postoje velike šanse da se to desi. Također ima još dugova nekih da ne kažem neprirodnih ali tako nešto. JP ViK Zenica ima potraživanje od Čelika preko milion maraka, ali pravnici kluba su uz neovisne sudske vještake pokrenuli sudski proces i postoje neke šanse da se taj dug uveliko smanji. Klub je za vrijeme korone istupio u zadnji rang i u klubu na stadionu u kancelarijama nikoga nije bilo danima. Bio je spreman na korak do bankrota i gašenja. Na jesen sa od prilike 70% manje duga planiramo igrati 1. ligu federacije.
Ovo isto se pričalo, i prošle i pretprošle sezone, pa šta bi?rodjak je napisao/la: ↑08 apr 2023, 19:42Samo ovi Tuzlaci nikako da se zahvale Rodjenima,mi im svu konkurenciju ostavismo i bez bodova i bez golova (nismo mi ko Pitari da dajemo vasim konkurentima bodove) a oni konji ne znaju ni gola dati a kamo li boda osvojiti u Posusju, pa ce mo im opet biti krivi za njihov
NE opstanak.Doduse ovaj put Zeljo igra zadnju utakmicu sa njima u TZ ,moguce opet izbacivanje u zadnjem kolu od Zelje jer ce Zelji trebati za Evropu a njima za opstanak (nesto slicno kao sa nama 87 u onoj famoznoj utakmici na Tusnju),bice krvi do koljena (ako Slobodasi ne obezbjede to jedno mjesto za Ligu Federacije puno ranije a kako igraju to bi bio realan scenario)![]()
![]()
unpopular opinion
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, Beli98, Bing [Bot], ronaldo99, TefalTava, worchester i 80 gostiju.