NazorUso je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:51Zaboravio si se ulogovat s drugog profilaManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:49Qarina ipoManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:42Svi smo mi qarina postali s posjetama
Svaki klub, svaki grad
Ljudi se sele masovno
Para nea
Ja u mjesec dana uzeo u austriji vise nego dole za tri
Tuzno je vidjeti sve tribine s obzirom kako je nekad bilo
I to ne tako davno puno je bilo na svakom stadionu
Ove danasnje nove generacije ni ne zanima sport
Svi su u fazonu jala buba brada shisha
Tako da nea smisla da se izmedju prepirete
Jer smo svi qarina kolektivno
Jos ovi dole navode post kao razlog
Nema to veze s tim
I da nije ramazan
Takve su nam brojke svima u zadnjih par godina
Jos fudbal qarina niko u grupnu fazu da udje
Nasa liga starija od drzave Kosovo i opet oni imali ucesnika u grupnoj fazi
A vi se prepirete zbog 100,200 ljudi
Prijr se prepiralo zbog hiljade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel moguce ovoManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:49Qarina ipoManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:42Svi smo mi qarina postali s posjetama
Svaki klub, svaki grad
Ljudi se sele masovno
Para nea
Ja u mjesec dana uzeo u austriji vise nego dole za tri
Tuzno je vidjeti sve tribine s obzirom kako je nekad bilo
I to ne tako davno puno je bilo na svakom stadionu
Ove danasnje nove generacije ni ne zanima sport
Svi su u fazonu jala buba brada shisha
Tako da nea smisla da se izmedju prepirete
Jer smo svi qarina kolektivno
Jos ovi dole navode post kao razlog
Nema to veze s tim
I da nije ramazan
Takve su nam brojke svima u zadnjih par godina
Jos fudbal qarina niko u grupnu fazu da udje
Nasa liga starija od drzave Kosovo i opet oni imali ucesnika u grupnoj fazi
A vi se prepirete zbog 100,200 ljudi
Prijr se prepiralo zbog hiljade
Ne osvrći se na prozivke, dušmani hoće da te otjeraju...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:54Nisam jedan profil imam
Prvi u zivotu mi je ovaj
nego namjerno sebi odgovorio da skrenem paznju od ovih sto se prepiru oko 100,200 ljudi
Nije zbog tog nego ja sam razocaranSky9 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:56Ne osvrći se na prozivke, dušmani hoće da te otjeraju...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:54Nisam jedan profil imam
Prvi u zivotu mi je ovaj
nego namjerno sebi odgovorio da skrenem paznju od ovih sto se prepiru oko 100,200 ljudi
Samo ti care sam sa sobom pisi, sta ove neznalice znaju sta je srz zivotaManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:57Nije zbog tog nego ja sam razocaranSky9 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:56Ne osvrći se na prozivke, dušmani hoće da te otjeraju...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:54Nisam jedan profil imam
Prvi u zivotu mi je ovaj
Sve ode u qurac
Ni hajr cesme vise dole ne teku
zemo đe si konto vitre poslatManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:57Nije zbog tog nego ja sam razocaranSky9 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:56Ne osvrći se na prozivke, dušmani hoće da te otjeraju...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:54Nisam jedan profil imam
Prvi u zivotu mi je ovaj
Sve ode u qurac
pupahava je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:59zemo đe si konto vitre poslatManijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:57Nije zbog tog nego ja sam razocaran
Sve ode u qurac
Kako me nerviraju ovakvi nasloviNevres Fejzić izvodio čuda na Grbavici i donio Tuzla Cityju velika tri boda
Jesi to u dijaspori?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:59Ja koliko god mrzio pitare
Ja kad vidim vasu tribinu praznu mene dusa zaboli isto za druge
A kamoli zeljine
Ovo je katasrofa sve zajedno
Ne sekiraj se , nije strasno..ja sam imao lazni na facebooku do onog dana kad sam se zaboravio odlogirati na desktop racunaru.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑08 apr 2023, 23:54Nisam jedan profil imam
Prvi u zivotu mi je ovaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.