AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Potvrdjeno iz Milanella
------------------------------Abbiati-----------------------------
---Abate---------T.Silva-------------Nesta----------Oddo-----
----------Gattuso-------V.Bommel-------Boateng-------------
----------------------------Robinho------------------------------
---------------Pato---------------------Ibrahimovic-------------
Izmjene: Amelia, Jankulovski, Yepes, Flamini, Emanuelson, Seedorf, Cassano
Zambrotta drugi dan za redom trenira sa ostalima, ali još nije u potpunosti spreman za povratak na teren.
Nisu Pozvani: Didac,Merkel,Strasser,Zambrotta,Leggrotaglie,Sokratis,Roma
Zambrotta drugi dan za redom trenira sa ostalima, ali još nije u potpunosti spreman za povratak na teren.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- dr.feelgood
- Kontakt:
Ne kontam zasto Urbya ne stavi umjesto Odda ili Didaca ako je spreman?robovi88 je napisao/la:Potvrdjeno iz Milanella
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
našao sam čak sastav sa jankulovskim na lijevom beku
ovog didaca su očito doveli samo zbog raiole, nikad taj igrati za milan neće, dogodine na posudbu ide kao da gledam, ne kontam zašto merkel nije ni pozvan, mada još je sve to neslužbeno ima još dosta do tekme
ovog didaca su očito doveli samo zbog raiole, nikad taj igrati za milan neće, dogodine na posudbu ide kao da gledam, ne kontam zašto merkel nije ni pozvan, mada još je sve to neslužbeno ima još dosta do tekme
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
urby nije lijevi bek, barem nije zaigrao na toj poziciji ima i više. za merkela ne znam, klupa je najmanje što zaslužuje. da je zambro zdrav ne bi se brinuo ovako bit će gurema na tom lijevom beku. sreća pa ne igra lavezzi radi kartona ali maggio udara baš po toj lijevoj strani odbrane. što se mladog španca didaca tiče nadam se da nije doveden samo da popuni kvotu. ako je igrao za mladu špansku reprezentaciju sigurno je da posjeduje kvalitet.
što se derbija tiče ako milan postigne rano gol mogla bi ovdje biti golijada. ja se napolija ne bojim ni malo. pošto nema lavezzija gattuso i van bommel će pojesti hamšika i odsjeći cavanija. ostalo je na ibrahimoviću i patu. pirlo će da mnogo fali i ovu utakmicu.
što se derbija tiče ako milan postigne rano gol mogla bi ovdje biti golijada. ja se napolija ne bojim ni malo. pošto nema lavezzija gattuso i van bommel će pojesti hamšika i odsjeći cavanija. ostalo je na ibrahimoviću i patu. pirlo će da mnogo fali i ovu utakmicu.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- dr.feelgood
- Kontakt:
Urby je karijeru poceo kao bek pa se kasnije prebacio na krilo, mislim da bi u svakom slucaju bolje odigrao od mrtvog Odda.baresi#6 je napisao/la:urby nije lijevi bek, barem nije zaigrao na toj poziciji ima i više. za merkela ne znam, klupa je najmanje što zaslužuje. da je zambro zdrav ne bi se brinuo ovako bit će gurema na tom lijevom beku. sreća pa ne igra lavezzi radi kartona ali maggio udara baš po toj lijevoj strani odbrane. što se mladog španca didaca tiče nadam se da nije doveden samo da popuni kvotu. ako je igrao za mladu špansku reprezentaciju sigurno je da posjeduje kvalitet.
I ja sam optimista sto se tice sljedece tekme, trebali bi ih dobiti i uz eventualni kiks intera jedna ruka bi vec bila na scudettu.
Nije on loš ni za zadnjeg veznogdr.feelgood je napisao/la:Urby je karijeru poceo kao bek pa se kasnije prebacio na krilo, mislim da bi u svakom slucaju bolje odigrao od mrtvog Odda.baresi#6 je napisao/la:urby nije lijevi bek, barem nije zaigrao na toj poziciji ima i više. za merkela ne znam, klupa je najmanje što zaslužuje. da je zambro zdrav ne bi se brinuo ovako bit će gurema na tom lijevom beku. sreća pa ne igra lavezzi radi kartona ali maggio udara baš po toj lijevoj strani odbrane. što se mladog španca didaca tiče nadam se da nije doveden samo da popuni kvotu. ako je igrao za mladu špansku reprezentaciju sigurno je da posjeduje kvalitet.
I ja sam optimista sto se tice sljedece tekme, trebali bi ih dobiti i uz eventualni kiks intera jedna ruka bi vec bila na scudettu.
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Allegri priprema taktiku za važnu utakmicu protiv Napolija, koji je na programu u ponedeljak u 20:45 h. Poslije današnjeg treninga, neke stvari postaju jasnije.
U odbrani, na lijevoj strani, igraće Oddo, dok će Jankulovski biti na klupi.
Boateng se vraća u tim i igraće od prvog minuta, kao i Gattuso i Van Bommel.
U napadu bi, pored Ibrahimovića i Robinjha, trebalo da igra Pato.
OTPRLIKE OVAKO :
----------------------------abbiati-----------------------------------IIIIIII Neče igrati (Povređeni):
Abate-------------Nesta-----------------Silva--------------Oddo--IIIIIII Pirlo i Bonera
---------------------------Van Bommel------------------------------IIIIIII
Gattuso---------------------------------------------------Boateng--IIIIIII Klupa:
-----------------------------Robinho---------------------------------IIIIIII Amelia,Jankulovski,Emanuelson
--------------Pato----------------------------brahimović-----------IIIIIII Flamini,Seedorf i Cassano
Bruce Lee u Patovoj koži

U odbrani, na lijevoj strani, igraće Oddo, dok će Jankulovski biti na klupi.
Boateng se vraća u tim i igraće od prvog minuta, kao i Gattuso i Van Bommel.
U napadu bi, pored Ibrahimovića i Robinjha, trebalo da igra Pato.
OTPRLIKE OVAKO :
----------------------------abbiati-----------------------------------IIIIIII Neče igrati (Povređeni):
Abate-------------Nesta-----------------Silva--------------Oddo--IIIIIII Pirlo i Bonera
---------------------------Van Bommel------------------------------IIIIIII
Gattuso---------------------------------------------------Boateng--IIIIIII Klupa:
-----------------------------Robinho---------------------------------IIIIIII Amelia,Jankulovski,Emanuelson
--------------Pato----------------------------brahimović-----------IIIIIII Flamini,Seedorf i Cassano
Bruce Lee u Patovoj koži

Zadnja izmjena: patinho7, dana/u 27 feb 2011, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
- tony-mortale
- Kontakt:
hmmm opet nekako sumnjam da će biti tako, jer šta da se nedaj bože ozljedi nesta ili silva?
nema šanse da na klupi nebude ili yepes ili sokratis.
i kako me bekovi nerviraju to je nevjerovatno, oddo koji je desni bek igraće lijevog, a abate koji je vezni igrač igraće desnog beka, dok lijevi bek koji je doveden kao ogroman talenat i u 21 španski reprezentativac neće biti ni na klupi

i kako me bekovi nerviraju to je nevjerovatno, oddo koji je desni bek igraće lijevog, a abate koji je vezni igrač igraće desnog beka, dok lijevi bek koji je doveden kao ogroman talenat i u 21 španski reprezentativac neće biti ni na klupi
Zašto Zambrotta ne počne na lijevoj stranitony-mortale je napisao/la:hmmm opet nekako sumnjam da će biti tako, jer šta da se nedaj bože ozljedi nesta ili silva?
i kako me bekovi nerviraju to je nevjerovatno, oddo koji je desni bek igraće lijevog, a abate koji je vezni igrač igraće desnog beka, dok lijevi bek koji je doveden kao ogroman talenat i u 21 španski reprezentativac neće biti ni na klupi![]()
![]()
- tony-mortale
- Kontakt:
a valjda nije još dovoljno spreman, tek je nekoliko treninga odradio poslije ozljede
šta fali abateu? zar ne igra konstantno odlično desnog beka već godinu dana? zambrotti je prirodna pozicija uvijek bila desno krilo, čak je i par sezona u juventusu igrao na desnom krilu. lippi ga je 'konvertovao' u desnog beka i bio je uz cafua najbolji bek u seriji a dugo godina. čak i sad u pozamašnim godinama iako nema više te brzine igra odlično na poziciji beka bez obzira lijevog ili desnog. uzmi npr. pirla, on je ofanzivni vezni ali ga je ancelotti forsirao da igra zadnjeg veznog i to veoma uspješno. sličnih primjera je milion.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
abateu fali dosta toga i ne igra odlično već čisto solidno, a solidno nije dovoljno dobro za milan
evo da ne idemo previše unazad pogledaj sam gol koji je milan primio od chieva i pogledaj gdje on stoji kod centaršuta constanta i sve ti je jasno da se on baš ne snalazi najbolje na beku, plus mu je što je brz ali nemože on biti prvi desni bek u milanu ako hoće da budu top tim, eventualno back up ili za beka ili u veznom redu.
vrijeme zambrote je prošlo i to je činjenica, a on je najmanje sporan ali je često ozljeđen jbg, ali oddo koji je takođe najbolje partije davno odigrao da bude lijevi bek u jednoj od najvažnijih utakmica u sezoni je žalosno.
evo da ne idemo previše unazad pogledaj sam gol koji je milan primio od chieva i pogledaj gdje on stoji kod centaršuta constanta i sve ti je jasno da se on baš ne snalazi najbolje na beku, plus mu je što je brz ali nemože on biti prvi desni bek u milanu ako hoće da budu top tim, eventualno back up ili za beka ili u veznom redu.
vrijeme zambrote je prošlo i to je činjenica, a on je najmanje sporan ali je često ozljeđen jbg, ali oddo koji je takođe najbolje partije davno odigrao da bude lijevi bek u jednoj od najvažnijih utakmica u sezoni je žalosno.
-
shevchenko 88
- Kontakt:
Sta je sa onim lijevim bocnim sto je dosao iz espanjola??
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe, ma ništa, nedaju mu ni na klupu eto šta je, kao i mnogi prije njega on je doveden iz nekih nepoznatih razloga, a ne da bi igrao za milanshevchenko 88 je napisao/la:Sta je sa onim lijevim bocnim sto je dosao iz espanjola??
@Tony za gol chieva jedini krivac je oddo. pogledaj malo ocjene nakon te tekme i sve će ti biti jasno. abate je napravio ogroman napredak zadnju sezonu. uostalom i da je abate kriv pa šta, dešava se svi igrači griješe. ja se ne sjećam da je nešto griješio zadnju sezonu. npr. antonini svaku drugu utakmicu napravi kiks koji košta milan primljenog gola. nije klasa maicona i cafua ali isto tako momak igra sve bolje i bolje. ofanzivno je uvijek bio opasan, brz je i ima fin centaršut. pošto je riječ o momku koji je pravi milanista trudi se iz petnih žila to se vidi na svakoj utakmici da daje maksimu stoga je naučio i da se bolje brani. prisjeti se kako je igrao odlično protiv jednog cristiana ronalda ili eta koje je uspio da zaustavi. s vremenom će dobiti na iskustvu i ojačati i bit će to pravi desni bek. vidiš da je i sam menadžment milana prestao da traži desnog beka jer vjeruju u produkt svoje škole.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
nisi me skonto, ne kažem ja da ga trebaju otjerati iz kluba, ali jednostavno od nema kvalitete da igra desnog beka u bilo kojem vrhunskom klubu, ono frajer je solidan i ništa više od toga, a ima 24 godine i ako do sada nije naučio teško će ikad. ofanzivno je puno bolji to stoji i onda je bolje da mu šansu daju u veznom redu, jer u odbrani je rupabaresi#6 je napisao/la:@Tony za gol chieva jedini krivac je oddo. pogledaj malo ocjene nakon te tekme i sve će ti biti jasno. abate je napravio ogroman napredak zadnju sezonu. uostalom i da je abate kriv pa šta, dešava se svi igrači griješe. ja se ne sjećam da je nešto griješio zadnju sezonu. npr. antonini svaku drugu utakmicu napravi kiks koji košta milan primljenog gola. nije klasa maicona i cafua ali isto tako momak igra sve bolje i bolje. ofanzivno je uvijek bio opasan, brz je i ima fin centaršut. pošto je riječ o momku koji je pravi milanista trudi se iz petnih žila to se vidi na svakoj utakmici da daje maksimu stoga je naučio i da se bolje brani. prisjeti se kako je igrao odlično protiv jednog cristiana ronalda ili eta koje je uspio da zaustavi. s vremenom će dobiti na iskustvu i ojačati i bit će to pravi desni bek. vidiš da je i sam menadžment milana prestao da traži desnog beka jer vjeruju u produkt svoje škole.
a antonini je još gori to smo svi već sto puta konstatovali, isto se i on trudi nema tu zamjerke ali dečko nezna i sve zamjerke koje imam za abatea kod njega su puta 2
i kad vidiš da se u nekoliko godina sa bekovskog para cafu-maldini prešlo na abate-antonini to je tuga golema
realno gledajući pravi bekovi sazrijevaju u kasnim 20-im i početkom 30-ih. gdje je maicon bio sa 24 godine? je li ko čuo za njega prije 4-5 godina? ili cafua kojeg već spominješ, on je u tim godinama tavorio u brazilskim ligama a kada je došao u milan i osvojio ligu prvaka sve je bilo bajno i sjajno a malo prije nego je došao u milan tražio je angažman u nakim japanskim klubovima... maldini je priča za sebe i najbolji je lijevi bek svih vremena. ja ti kažem abate pokazuje ogroman napredak i vidim želju da još više uči. uostalom vrijeme će pokazati da li je igrač kakvim ga ja ali i uprava milana smatra.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Absolutno se slazem brate , koliko je klinac abate napredovao za ne punu godinu i to na poziciji koju je tek poceo igrati pa to je strasno ,samo oni koji mrze milan mogu reci suprostno.forza abate forza Milanbaresi#6 je napisao/la:realno gledajući pravi bekovi sazrijevaju u kasnim 20-im i početkom 30-ih. gdje je maicon bio sa 24 godine? je li ko čuo za njega prije 4-5 godina? ili cafua kojeg već spominješ, on je u tim godinama tavorio u brazilskim ligama a kada je došao u milan i osvojio ligu prvaka sve je bilo bajno i sjajno a malo prije nego je došao u milan tražio je angažman u nakim japanskim klubovima... maldini je priča za sebe i najbolji je lijevi bek svih vremena. ja ti kažem abate pokazuje ogroman napredak i vidim želju da još više uči. uostalom vrijeme će pokazati da li je igrač kakvim ga ja ali i uprava milana smatra.
Cafu je sa 24 godine igrao u finalu Mundijala 94. i bio svetski prvak sa Sao Paulom. Dakle, tavorio je.baresi#6 je napisao/la:realno gledajući pravi bekovi sazrijevaju u kasnim 20-im i početkom 30-ih. gdje je maicon bio sa 24 godine? je li ko čuo za njega prije 4-5 godina? ili cafua kojeg već spominješ, on je u tim godinama tavorio u brazilskim ligama a kada je došao u milan i osvojio ligu prvaka sve je bilo bajno i sjajno a malo prije nego je došao u milan tražio je angažman u nakim japanskim klubovima... maldini je priča za sebe i najbolji je lijevi bek svih vremena. ja ti kažem abate pokazuje ogroman napredak i vidim želju da još više uči. uostalom vrijeme će pokazati da li je igrač kakvim ga ja ali i uprava milana smatra.
Kakvi poznavaoci fudbala ovde bitisu.
Samo @tony-mortale gleda na stvari ispravno - Milan nema bekove.
ali i dalje je klub sa najmanje primljenih golova u Seriji AMaGiCa je napisao/la:Cafu je sa 24 godine igrao u finalu Mundijala 94. i bio svetski prvak sa Sao Paulom. Dakle, tavorio je.baresi#6 je napisao/la:realno gledajući pravi bekovi sazrijevaju u kasnim 20-im i početkom 30-ih. gdje je maicon bio sa 24 godine? je li ko čuo za njega prije 4-5 godina? ili cafua kojeg već spominješ, on je u tim godinama tavorio u brazilskim ligama a kada je došao u milan i osvojio ligu prvaka sve je bilo bajno i sjajno a malo prije nego je došao u milan tražio je angažman u nakim japanskim klubovima... maldini je priča za sebe i najbolji je lijevi bek svih vremena. ja ti kažem abate pokazuje ogroman napredak i vidim želju da još više uči. uostalom vrijeme će pokazati da li je igrač kakvim ga ja ali i uprava milana smatra.![]()
Kakvi poznavaoci fudbala ovde bitisu.![]()
Samo @tony-mortale gleda na stvari ispravno - Milan nema bekove.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.