La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Još jednom se pokazuje da je i Villarreal filijala Barcelone. Nakon što je Valencia propala, morali su naći nekog novog.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Čestitke Barci na tituli, jasno je to bili odavno.
Carlo sa dubletom ostaje naravno.
Carlo sa dubletom ostaje naravno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sta se palite svakako je odavno gotovo.
Samo je sramota sto kod Reala vazda vazi ako je 10+ ma nek je i 50,tako Barca vazda osvaja svoje lige sa ogromnom razlikom.
Samo je sramota sto kod Reala vazda vazi ako je 10+ ma nek je i 50,tako Barca vazda osvaja svoje lige sa ogromnom razlikom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakve to gluposti pišeš?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Foyth napravio 8 faulova, jedva žuti dobio.
Ovako za njega i Arauja govore da mogu čuvati Viniciusa, a svaku tekmu po 5+ faulova, samo što Araujo na neki fazon ne dobije ni žuti karton.
Ovako za njega i Arauja govore da mogu čuvati Viniciusa, a svaku tekmu po 5+ faulova, samo što Araujo na neki fazon ne dobije ni žuti karton.
Remember, remember the 5th of November.
Ma haj svakako cemo uzet LP i Kup.
Pa da napiše nešta normalno ja bih se zapitao Jel uredu, da nije šta bolestan
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Shategabri
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hoće li biti u stanju bar drugo mjesto sačuvati do kraja? Pobijede li Cholomajmuni sutra eto ih na -2. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Shategabri
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja levata, na kraju će ispušit ligu sa 20 bodova zaostatka. To bi bio ozbiljan podvig pored euroligaške Barcelone.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
trpaj u maricu
Pa ako je istina da mu je rekao ovo što se piše trebao mu je vilicu na 5 komada rasuti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tonysosa=goretzka ove teme.
Morao je bit neki je.ben razlog da Fede ovakvo nesto uradi. Otkako igra u Realu lik nije imao nijednog ispada i uvijek je bio maksimalno korektan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.