Culum je bio na klupigollum je napisao/la:S obzirom na sve, bolje skoro nije moglo.
Vidjeli smo jos jednu novu takticku mogucnost, Jamak play, Zeba i Beslija na krilima. To je ona situacija od prije kad je Beslija igrao u sredini, a Zeba i Visca na krilima, ali ovako s Jamakom to bolje izgleda.
Ali, fascinantna je sirina klupe. Ako sam dobro primijetio, medju 18 nisu bili Culum, Nyema, B. Colic, Bogicevic...Mocno.
http://slike.hr/slike/skaljicskaljic_9dec9.png.html
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
snimak na vogosci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
jeste skontali kad je prascic izlazio kad onaj rece izlazi Dževad Raščić 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
E jbg nemam Vogoscu na netu da pogledam snimak.
No,pobeda je bitna,pritisak je na Borcu sada i ako ne uzmu tri boda sutra na Pecari bice svacega.
No,pobeda je bitna,pritisak je na Borcu sada i ako ne uzmu tri boda sutra na Pecari bice svacega.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Otkad sam se registrovao na forum ti se ulizujes Zeljovcima a oni te ne yebu 2% 
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Hvala bogu da me ne yebu nisam ped.er.Dule 078 je napisao/la:Otkad sam se registrovao na forum ti se ulizujes Zeljovcima a oni te ne yebu 2%
A ti kao i obicno nemas nista pametno reci,i zbog takvih kao ti mi bi bilo jos draze da Zeljo uzme titulu.
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
Ptico odleprsaj pusti covjeka da pise ne znam sta si ti nasao s*ati ovde.. Devil samo uzivaj 
ZAto tebe yebu 100%Dule 078 je napisao/la:Otkad sam se registrovao na forum ti se ulizujes Zeljovcima a oni te ne yebu 2%
Pusti covjeka, ima pravo da simpatise najveci BH klub
mali je zvijerkagollum je napisao/la:Buddy je napisao/la:ko je bio onaj mali broj 11 sto Stanica pretrci ?Mislim da je ovaj.gollum je napisao/la: Prednost Zelje je u srcu terena, gdje ce kod njih vjerovatno igrati kloc Kiso, Vidovic i Kresser. Alimanovic moze biti vrlo opasan.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne diraj devila, ne ulizuje se, vec fkt ima simpatije prema najvecem BH klubuDule 078 je napisao/la:Otkad sam se registrovao na forum ti se ulizujes Zeljovcima a oni te ne yebu 2%
Za zivot cijeli!
Devil je napisao/la:E jbg nemam Vogoscu na netu da pogledam snimak.![]()
Devil ne razumiju svi otkud te simpatije.Neznaju oni sta su geni.A neznaju ni da se razumijes u fudbal.
Vec kad dje ta vasa liga starta?.Da uzivam u pobjedama Partizana
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ma ima taj simpatija koliko hoces ... nisam pomno pratio njegov lik i djelo,ali dosad sam upratio da on obozava i slaviju iz ist. sarajeva,i crvenu zvezdu,zelju....ima toga jos vjerovatnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne diraj devila, ne ulizuje se, vec fkt ima simpatije prema najvecem BH klubuDule 078 je napisao/la:Otkad sam se registrovao na forum ti se ulizujes Zeljovcima a oni te ne yebu 2%
Lijepo, prehladno, idemo dalje 
Devile pa moras shvatiti da neko ko prica ekavicom ne smije simpatisati neki "teheranski" klub...
Devile pa moras shvatiti da neko ko prica ekavicom ne smije simpatisati neki "teheranski" klub...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Odlican igra danas, s obzirom kakav je teren bio.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 feb 2011, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
moze,kad ti tata kupi temu i otvori je samo za tebe....
dule ba neobracaj paznju neka i tebe, veceras zeljo castiDule 078 je napisao/la:moze,kad ti tata kupi temu i otvori je samo za tebe....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Prvo ja dugo pratim forum, i mislim da devil vjerovatno studira u beogradu, a u ist sarajevu istina ima rodjake kako on to kaze -mamu i tatu npr.Seyo_TM je napisao/la:Lijepo, prehladno, idemo dalje
Pa gde sada @bistrik da brise postove,prvo me ovaj "lopov iz saveza"
proziva da ceka pobede "komsija".
A sad ovaj u 10 redova napisa toliko viceva da je to strasno.
Ali evo dok ne dodje da nabrrazaka refiram ovom zadnjem liku.
Rodjen u Bg,sve skole i fax zavrsio u Beogradu,bio clan Delija od 2000-2006 redovno,dakle predmet obozavanja Zvezda.
Cale rodjen u Bg takodje,ali je vojni rok i vojsku bio u Sarajevu i odatle ljubav prema Zelji koja se prenela i na mene,u Sarajevu upoznao moju kevu,koja je iz Lukavice(i blize okoline)zbog cega imam rodbine tamo i dolazim gde gledam Slaviju kada stignem i odatle simpatije prema njima.
Eto sada brisi postove.

Rodjen u Bg,sve skole i fax zavrsio u Beogradu,bio clan Delija od 2000-2006 redovno,dakle predmet obozavanja Zvezda.
Cale rodjen u Bg takodje,ali je vojni rok i vojsku bio u Sarajevu i odatle ljubav prema Zelji koja se prenela i na mene,u Sarajevu upoznao moju kevu,koja je iz Lukavice(i blize okoline)zbog cega imam rodbine tamo i dolazim gde gledam Slaviju kada stignem i odatle simpatije prema njima.
Eto sada brisi postove.
ok ali nisi shvatio, mene uopste ne interesuje za koga ti navijas, uz duzno postovanje, za poentu moga posta ti si potpuno nebitan , samo sam te kao primjer spomenuo, na seyino spocitavanje da ko god govori ekavicom ne smije da navija za "teheranski" klub.Devil je napisao/la:Pa gde sada @bistrik da brise postove,prvo me ovaj "lopov iz saveza"proziva da ceka pobede "komsija".
![]()
Eto sada brisi postove.![]()
A ako vec insistiras, prilicno si iritantan lik, guras se gdje ne pripadas prirodno, tu mislim na ukupan navijacki ambijent bih premijer lige s kojom nemas nikakve veze, fol ti nesto navijas samo je to dule nekako jednostavnije i direktnije rekao.
jovanbl je napisao/la:ok ali nisi shvatio, mene uopste ne interesuje za koga ti navijas, uz duzno postovanje, za poentu moga posta ti si potpuno nebitan , samo sam te kao primjer spomenuo, na seyino spocitavanje da ko god govori ekavicom ne smije da navija za "teheranski" klub.Devil je napisao/la:Pa gde sada @bistrik da brise postove,prvo me ovaj "lopov iz saveza"proziva da ceka pobede "komsija".
![]()
Eto sada brisi postove.![]()
A ako vec insistiras, prilicno si iritantan lik, guras se gdje ne pripadas prirodno, tu mislim na ukupan navijacki ambijent bih premijer lige s kojom nemas nikakve veze, fol ti nesto navijas samo je to dule nekako jednostavnije i direktnije rekao.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.