Ali budimo realni, Mulalic nije nista vise strucan od Zizovica. Samo je Mulalic imao tu privilegiju ili splet okolnosti sto je vezan za nas klub, osim toga nista drugo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:31Mozemo odahnutiSarajevski mediji su dovodili u vezu brojne stručnjake sa klubom sa "Grbavice", a posljednji u nizu je Mladen Žižović, nekadašnji šef struke bijeljinskog Radnika, Zrinjskog i Slobode.
"Bilo je nekog interesovanja od određenih ljudi, međutim, ništa konkretno da bih mogao da komentarišem. Bilo je ranije i nekih poziva i iz Slobode, gdje sam već radio, ali opet ništa konkretno. Tako je to u ovom našem poslu. Čudan je taj naš hljeb trenerski, uvijek imate pet-šest imena koja se vrte kada nekom u ligi treba trener", rekao je Žižović za MONDO.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Daj Žižovića!
Za bolje i nismo!
Za bolje i nismo!
Hvala Allahu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 16:10Odoh ja zauvijek dosta mi je ovog sabanizma i nesposobnih ljudi
Delinja i strucnjaka
Za kraj samo da zkazem **** vas ara, krpic, jasarevic i svi ostali u usta
Ne sve samo ove sabane ko delinjo
Mi smo qita krupa i gosk su ozbiljni od nas
Mi samo stadion i navijace imamo trenutno
Nista vise
Uprava Baki rekla da ce isplatiti igrace i nije. On imao muda da ih **** jer su ga slagali.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ko je ovo vladu jagodica spomenuo hahahhaha
Pa bolje da nas faco vodi.
Sad ja ne znam da li je mulalic trazio sporazumni raskid ili.je uprava to pokrenula zbog losih rezultata.
Ako je uprava ovo pokrenula, prvo dajes.ostavku treneru u najgore.moguce vrijeme (on je otkaz trebao dobiti na.zimskoj pauzi, ili sada na reprezentativnoj, a posto tad nije dobio.onda.jedino.na ljeto). Druga stvar dajes otkaz njemu a nisi se ni pripremio.za adekvatnu.zamjenu.
ZALOSNO JE da ova uprava nije sposobna.naci ni zamjenu ovakvom treneru, sta bi tek bilo da.nas.je.neko sa.znanjem.vodio...
Mi smo sebi najveci dusmani JER OPET SVE RADIMO BEZ BILO KAKVOG PLANA.
Baka sliskovic.kakav god da je ako mozete ispostovati dogovor bio bi dobar za godinu dana ugovora s mogucnoscu daljeg produzenja. Ili neko mlad koga mozemo pustiti 2 godine da radi. E sad kako ces staviti nekog mladog u ovu situaciju gsje ima.pritisak izlaska u europu a tek treba doci na kraju sezome zadnjih 8 kola..
Pa bolje da nas faco vodi.
Sad ja ne znam da li je mulalic trazio sporazumni raskid ili.je uprava to pokrenula zbog losih rezultata.
Ako je uprava ovo pokrenula, prvo dajes.ostavku treneru u najgore.moguce vrijeme (on je otkaz trebao dobiti na.zimskoj pauzi, ili sada na reprezentativnoj, a posto tad nije dobio.onda.jedino.na ljeto). Druga stvar dajes otkaz njemu a nisi se ni pripremio.za adekvatnu.zamjenu.
ZALOSNO JE da ova uprava nije sposobna.naci ni zamjenu ovakvom treneru, sta bi tek bilo da.nas.je.neko sa.znanjem.vodio...
Mi smo sebi najveci dusmani JER OPET SVE RADIMO BEZ BILO KAKVOG PLANA.
Baka sliskovic.kakav god da je ako mozete ispostovati dogovor bio bi dobar za godinu dana ugovora s mogucnoscu daljeg produzenja. Ili neko mlad koga mozemo pustiti 2 godine da radi. E sad kako ces staviti nekog mladog u ovu situaciju gsje ima.pritisak izlaska u europu a tek treba doci na kraju sezome zadnjih 8 kola..
Uprava Napolje stoko levatska. Fuj
Remze mi nece niko ni da nas trenira.Eto ko smo i sta smo postali.
- mamonelafo
- Kontakt:
Kakav crni Žižović 

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Prvo rastjerat bagru iz kluba. Je.bo vas trener,ko god dodje isto mu je. Ozbiljno je vrijeme za tjeranje uprave. Bedzelebarosa. Šta radi jug samo se pitam?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bez zayebancije zaganjo bih sad Baku životom..samo što on nakon one epizode za tri života ne bi vamo došao.
Bolje Kokota zaganjat nego Žižovića. Makar će ih naučit da se valjaju ko da ih je fap opalio.
Bolje Kokota zaganjat nego Žižovića. Makar će ih naučit da se valjaju ko da ih je fap opalio.
-
- Kontakt:
Nije niko za Zizu. Ali je smijesno kad neko kaze kakve je Zizovic imao rezultate sa Radnikom i Slobodom, a brane Mulalica. Pa kakve je Mulalic imao sa Mladost?
Hajde vise sta cekaju bolan nema vremena
-
- Kontakt:
Šta šta čekaju? Od koga ti očekuješ neke pozitivne stvari? Tu mi je najviše žao Samira Bekrića! Bilo mu je obećano dosta stvari, na kraju je izrađen, i evo ja kao katolik molim Boga da nas i on ne napusti.
Organizacija utakmica u totalnom padu, amaterizam. Ljudi ulaze bez ulaznica, bez pregleda, gužve se stvaraju, prljavo užas .. bezobrazni momci koji ponižavaju starije .. posjeta svakako u padu + uništen teren.
Rezultati loši, ma užasni, smjena trenera. Oni nemaju pojma koga bi, šta bi, i zapravo koga mogu. Zamisli da ti utakmicu sa zrinjskim pripremaju alihodzic, bogicevic i onaj super papa .. to je katastrofa ..
Pogledajte sinoć svaki prekid, pa niti jedan igrač nema u glavi da pokuša nešto odigrat, da izvuku stopere, da pomjere zadnju liniju .. ili se vraća nazad, ili meka ima potez više, ili, ili ..
Opet ponavljam, tu mi je žao Bekrića .. iskreno, volio bih da bude Feđa, imam osjećaj da bi se baš posvetio poslu, 200% !!!
Ma Dudic je trener,gotovo je to ali to nijee toliko bitno. Bitno je da se ovi uhljupi sto prije otjeraju. Klub će nam ličiti na cirkus...
Trener će svakako biti otjeran za dva mjeseca jer nece osvojiti mjesto.za Evropu. I šta smo dobili, nista.
Opet laganje. Stadion će se raspasti do tada.
Trener će svakako biti otjeran za dva mjeseca jer nece osvojiti mjesto.za Evropu. I šta smo dobili, nista.
Opet laganje. Stadion će se raspasti do tada.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 09 apr 2023, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vise je to zbog Ramazana. Dosta je raje postilo. Nije to toliki problem..problemi su druge prirode. Ova agencija koja je preuzela da radi utakmice,uopće nema ljudi. Logicno da će biti cirkus. Imamo mi puno većih problema.
I trener će dobiti ugovor na dva mjeseca. Plata 5 milja, ako izbori evropu dobit će 35k hiljada. Otjeras Mulalica koji je to sve uradio,zamjenis ga trenerom koji je ispao od.Celika s 10 puta jačom ekipom. Šta se tu ima više pisati.
I trener će dobiti ugovor na dva mjeseca. Plata 5 milja, ako izbori evropu dobit će 35k hiljada. Otjeras Mulalica koji je to sve uradio,zamjenis ga trenerom koji je ispao od.Celika s 10 puta jačom ekipom. Šta se tu ima više pisati.
Ja mislim da bi nam Baka sad valjo. Imamo mi finu ekipu, ako izvede u Evropu imat cemo i para za plate
A vjerujem da ima i nekakve "konekcije" za dovest kojeg igraca.
A vjerujem da ima i nekakve "konekcije" za dovest kojeg igraca.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Samo da znate da ne lozite se dzabe znam se licno sa Fedjom i nista nije dogovoreno izmedju njeg i zelje ...toliko
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 27 gostiju.