Odlična utakmica.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Može li Firmino za Lewandowskog 
Odlična utakmica.
Odlična utakmica.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:22Skinuli gaće protiv ćelavca, a ovdje ko nadrogirani, pitanje života ili smrti, mada smo i mi loši danas 70 minuta
Dobar ukrajinski Slaviša Radović.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
matanisunje
- Kontakt:
trka tek počinje!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ramsdale
Realan rezultat nema sta, uz topnike do kraja za titulu
Realan rezultat nema sta, uz topnike do kraja za titulu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ova utakmica je klasican primjer svega pogresnog sa Kloppovim Liverpulom, a ista stvar mu je bila u Dortmundu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brani se arsenal ko bahmut.
Niko ih nije ove sezone nadigrao ko liver u drugom, sad sto je salah bio van tekme od penala je pitanje za kloppa.
Arsenal je ovim bodom definitivno prvak.
Niko ih nije ove sezone nadigrao ko liver u drugom, sad sto je salah bio van tekme od penala je pitanje za kloppa.
Arsenal je ovim bodom definitivno prvak.
CPOJ
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:31Ramsdale![]()
Realan rezultat nema sta, uz topnike do kraja za titulu![]()
Sve osin realan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Utakmica kod kuće protiv Arsenala i bolja gol razlika, skoro pa sve u rukama Guardiole
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako ce bit bolje poluvijeme od onog gdje su utrpali 6 komada Unitedu?bodi123 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:30Ovo poluvrijeme Liverpoola je bio prajm ekipe, daleko najbolje ove sezone, nerealno na kojem nivou su odigrali. Nunez i Salah promašili boga oca, sad Konate ovo s metar, Arsenal je hladno bio zreo za 5 komada.
Firmino doktor nauka, kako uđe lik postadoše opasniji 20 puta.![]()
Valjajte se još malo smradovi.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 09 apr 2023, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- imranpovratak3
- Kontakt:
Ne pomaže voda majko sa korita ivanova

Još jedan trofej za City a evo i za navijace arsenala da ne ostanu praznih usta
Još jedan trofej za City a evo i za navijace arsenala da ne ostanu praznih usta
“If the people in your circle don’t inspire you. They’re not your circle. They’re your cage.”
Top G
Top G
Fina Lesterovska sezona nema sta, za uzivanja.soxx je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:33rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:31Ramsdale![]()
Sve osin realan
-
matanisunje
- Kontakt:
biće ovo luda završnica ko prošle godine u kojoj će Arsenal pokazati da i dalje ima nešto luzersko u sebi!
Voli bi da Arsenal osvoji, ali realno cityvje dosta dosta jaci. Pa ovo je Liverpool trebao uzeti sa dva razlike, raznjeli ih u 2.pol.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pa opet od mrskotinje ima neke vajde
Šta je sa alkantare, mislil preći na mali fudbal
Strašan tempo Liverpula, zaslužili su pobjedu. Ovamo na drugoj strani se osjeti da ekipu vodi Španac. Valjanje, glumatanje i sve što ide uz to. Odvratno do zla boga, ali ne znaju drukčije.
Ne može ovo biti šampionska ekipa, sramotno drugo poluvrijeme.
Obzirom na opšte stanje lige i njihovih velikana, možda će kruna svega biti da oni i osvoje. Da zaokruže cirkus.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije realan rezultat nego su nas trebali dobiti, mi na 0-2 odustali od fudbala, mislili ovo Leeds pa ce se i sami predat.
Iako i dalje činjenica stoji da su danas ko nadrogirani bili, da su ovako igrali 50% sezone bili bi rame uz rame s nama. Naravno, u pravom trenutku su odigrali ovako za njihovog jarana.
Iako i dalje činjenica stoji da su danas ko nadrogirani bili, da su ovako igrali 50% sezone bili bi rame uz rame s nama. Naravno, u pravom trenutku su odigrali ovako za njihovog jarana.
Hvala puno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Unitedu su dali 7 komada na XG od 3.4 cini mi se.soxx je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:33rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:31Ramsdale![]()
Sve osin realan
Provukli se topnici, ali moze ovaj bod biti bitan na kraju.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sad ja kazem, to i jest vas problem. Bez motivacije ste mrtva ekipa sto se vidjelo u prvom poluvremenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jel shvataš da je Liverpool odigrao kao u najboljim danima ovo drugo poluvrijeme, kući na terenu gdje su skoro 2-3 godine bez poraza bili?armando je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:36Pa opet od mrskotinje ima neke vajde
Šta je sa alkantare, mislil preći na mali fudbal![]()
Strašan tempo Liverpula, zaslužili su pobjedu. Ovamo na drugoj strani se osjeti da ekipu vodi Španac. Valjanje, glumatanje i sve što ide uz to. Odvratno do zla boga, ali ne znaju drukčije.
Ne može ovo biti šampionska ekipa, sramotno drugo poluvrijeme.
Obzirom na opšte stanje lige i njihovih velikana, možda će kruna svega biti da oni i osvoje. Da zaokruže cirkus.
Ja zadnji put ovakav Liverpool gledao kad su se kvasili sa Cityem i izgubili titulu goal-line tehnologijom - taj nivo igre su imali danas, minus Ramsdale koji je spriječio potop.
Arsenal je samo danas i protiv Evertona bio slabija ekipa na terenu i opet su imali prednost od 0-2.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Arsenal protiv Liverpoola osvojio četiri boda, City tri.
Ali Liverpool zapeo.
Ali Liverpool zapeo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma sa Unitedom vam je ušlo sve što ste opucali, al ovo što ste odigrali ovih 45 minuta je po meni kvalitetnije. Presing, energija, podsjetili su me na onaj peak Liverpool koji je djelovao da igra sa 13 igrača vazda, sabili ste lidera prvenstva u 20 metara od golmanagaston je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:35Kako ce bit bolje poluvijeme od onog gdje su utrpali 6 komada Unitedu?bodi123 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:30Ovo poluvrijeme Liverpoola je bio prajm ekipe, daleko najbolje ove sezone, nerealno na kojem nivou su odigrali. Nunez i Salah promašili boga oca, sad Konate ovo s metar, Arsenal je hladno bio zreo za 5 komada.
Firmino doktor nauka, kako uđe lik postadoše opasniji 20 puta.![]()
![]()
A na Etihadu 26. aprila ima da gori.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase