Jel se pepate vas dvojicamirza12345 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:06Samo da znate da ne lozite se dzabe znam se licno sa Fedjom i nista nije dogovoreno izmedju njeg i zelje ...toliko
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Sta ima da se lozimo druze nije arteta nego fedja dudic hahaha cuj da se lozite
Normalno da se ložimo, pa on je troduplo bolji od svih imena koja se sponinjuBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:14Sta ima da se lozimo druze nije arteta nego fedja dudic hahaha cuj da se lozite
Ma dudic je trener,pustite ovog mostarskog degenerika
-
- Kontakt:
Dobro ba, idi u reality Vikendica, i tišina. Ti eto nešto znaš, a nemaš pojma.mirza12345 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:06Samo da znate da ne lozite se dzabe znam se licno sa Fedjom i nista nije dogovoreno izmedju njeg i zelje ...toliko
-
- Kontakt:
To vise govori o imenima koja se spominjulakilone je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:33Normalno da se ložimo, pa on je troduplo bolji od svih imena koja se sponinjuBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:14Sta ima da se lozimo druze nije arteta nego fedja dudic hahaha cuj da se lozite
-
- Kontakt:
Ajdee yebiii togg ajde yebii togg PLAVOGGGGG GOSPODINAAAA
-
- Kontakt:
Prema nezvaničnim informacijama do kojih dolazimo mi sa portala sportske********, novi šef stručnog štaba FK Željezničar iz Sarajeva biće imenovan do kraja naredne sedmice.
Bože sačuvaj, kakve mi danas portale imamo u BiH .. kakvi novinari, rijetki da su ostali profesionalni .. najbolje da je napisao, bit će izabran do kraja aprila hahah ..
Bože sačuvaj, kakve mi danas portale imamo u BiH .. kakvi novinari, rijetki da su ostali profesionalni .. najbolje da je napisao, bit će izabran do kraja aprila hahah ..
- manijacikonjic87
- Kontakt:
čak i mi navijači Željezničara znamo da ta pjesma ne ide tako i da si se upravo obrukao.. je*at će vas plavi gospodin u revanšu toliko da ce vam oci ispadat od muke i necete sebi doc ni za 10 godina !mirza12345 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:44Ajdee yebiii togg ajde yebii togg PLAVOGGGGG GOSPODINAAAA
I KO VIŠE DOZVOLJAVA NAVIJAČIMA DRUGIH KLUBOVA DA ORGIJAJU PO NAŠOJ TEMI SEREM VAM SE NA FORUM !
Mi smo Željini, Željo je naš !
Kakva je to univerzumska slučajnost da na ovom forumu uvijek obitavaju kućni prijatelji, drugovi, kumovi trenera i direktora klubova, koji njima uvijek i sve otkriju.
Žižović kao potencijalni trener je čisti primjer priče koja se ovdje vrtila x puta u zadnjih pola godina a to je - šta nakon Edisa?
Ako ćemo sa Mladenom ganjati Evropu onda života vam dajte nek' Alihodžić ostane na klupi do kraja sezone.

Ako ćemo sa Mladenom ganjati Evropu onda života vam dajte nek' Alihodžić ostane na klupi do kraja sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Ovi sto žale Kuhara nek ga vode kuci.
Žižović je gori 3x od Kuhara, to bi bilo nazadovanje samo tako.
Žižović je gori 3x od Kuhara, to bi bilo nazadovanje samo tako.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Totalno mi je nejasna odluka uprave, otjerao si Sablju ali bez alternative… pa bolje da su ga ostavili i da su obavili razgovore sa nekim potencijalnim trenerima… Zizovic je gora opcija od Sablje 3x iskreno se nadam da od njeg neće ništa biti… možda bi trebalo kamatara vratiti HAHAHAHHHHAHHAAHAHAHAHAHAHAH 

FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Sorry na upadu,ali nešto sumnjam da bi ozbiljan trener pričao okolo da je nešto dogovorio,a sve i da kaže pravi prijatelj nikad to ne bi prenio na neki javni forum.
Inače mislim da je Dudić je 99% vaš novi trener.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Nadamo se, ako je to istina imaš od mene janjetinu u Jablanici 19og

-
- Kontakt:
HAHAHHAH žalosnosanjinlego je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:47Prema nezvaničnim informacijama do kojih dolazimo mi sa portala sportske********, novi šef stručnog štaba FK Željezničar iz Sarajeva biće imenovan do kraja naredne sedmice.
Još jedan mostsrski isprdak na nasoj temi. Razgulite u kavez
Nadamo se brate,mislim da je ono sa pitarima samo splet glupih okolnosti,trenutno za nas najbolji izbor

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zizovic nije bio los sa Radnikom iz Bijeljine ali ipak mislim da on nije najbolji izbor, Fedja je donekle i dobar izbor mada bih ja vise volio nekog inostranog trenera sa vise iskustva ako se vec ganja Europa, ako nije cilj Europa onda bi Fedja bio cak i pun pogodak.
Crni Cerak 🐦⬛
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.