Razočarao me Saka danas, klasično ghost izdanje. Mislio sam da će ekspert poput tebe procijeniti da je Martinelli kvalitetniji fudbaler

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Razočarao me Saka danas, klasično ghost izdanje. Mislio sam da će ekspert poput tebe procijeniti da je Martinelli kvalitetniji fudbaler
Obojica su klasa. Stvar preferencije.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 apr 2023, 19:38Razočarao me Saka danas, klasično ghost izdanje. Mislio sam da će ekspert poput tebe procijeniti da je Martinelli kvalitetniji fudbaler![]()
6i jedino ako Utah i Minessota okrenubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 22:04Izgleda da Clippersi mogu samo biti #5 (pobjedom) ili #7 (porazom) sad, ne mogu uhvatiti 6. poziciju nikako, NOP ako dobije a LAC izgubi kako izgleda, ide NOP na 6.
I meni se cini da ne mogu biti sesti nikako jer imaju tiebreak protiv Goldena. Mozda im je sedmo mjesto i boljebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 22:04Izgleda da Clippersi mogu samo biti #5 (pobjedom) ili #7 (porazom) sad, ne mogu uhvatiti 6. poziciju nikako, NOP ako dobije a LAC izgubi kako izgleda, ide NOP na 6.
Nije, njima samo treba Minnesota da dobije večeras.
Ma okrenut ce Clippersi.Bobadilla je napisao/la: ↑09 apr 2023, 22:076i jedino ako Utah i Minessota okrenubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2023, 22:04Izgleda da Clippersi mogu samo biti #5 (pobjedom) ili #7 (porazom) sad, ne mogu uhvatiti 6. poziciju nikako, NOP ako dobije a LAC izgubi kako izgleda, ide NOP na 6.
A ako ovako zavrsi se onda su oni 7i a LAL 8i![]()
Gobert ubleha..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.