Ne seri

Dobro je,Clippe ispadaju u prvoj rundi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ne seri
Sto? Ti ne bi volio Draymond vs Durant?
Ipak LAC, ne znam kako, ali GSW izbjegao metak.
Bi,al zasto bi ti kao navijac GSWa zelio Sunse prije Kingsa,mislim neuporedivo laksi protivnik jos prakticki taj HC i nije neka prednost kad su tu u susjedstvu.
Prvo nek pobjede u play inuKennyKFCLofton je napisao/la: ↑10 apr 2023, 00:01Odmorit se, napunit baterije, jest da će falit Adams i Clarke ali ovi lakrdijaši iz Los Angelesa se moraju dobiti iako će sudije da im budu 6. igrač i sude bar +10 slobodnih bacanja po utakmici više
Precjenjujete me kao nekog navijaca GSW. Ja samo za Arsenal navijam
Nema veze. Kenneth Lofton je dovoljan.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑10 apr 2023, 00:01Odmorit se, napunit baterije, jest da će falit Adams i Clarke ali ovi lakrdijaši iz Los Angelesa se moraju dobiti iako će sudije da im budu 6. igrač i sude bar +10 slobodnih bacanja po utakmici više
Wolves u utorak bez Reida i vrlo vjerovatno McDanielsa i Goberta. Davis bi opet trebao biti dominantan protiv KAT-a i Andersena, a i LeBronu ce zivot biti kud i kamo laksi bez McDanielsa. Valjda ne useru, imaju optimalan kostur do WCF.L-Train je napisao/la: ↑09 apr 2023, 23:55Nadam se,inace ovako ne bi islo.Jos jedna stvar u ovoj zavrsnici tri puta Hachimura sam kao duh na trici i ne moze pogoditi ni jednu,to moze da bude veliki problem jer on ili Vando ce sigurno biti u zavrsnicam meceva,jedan mora zbog odbrane,a obojica su vrlo tanka suterski,cak i na otvorenim tricama.
Jedan skok Davisu na leđa i obrva je u OlovuJustin je napisao/la: ↑10 apr 2023, 00:07Nema veze. Kenneth Lofton je dovoljan.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑10 apr 2023, 00:01Odmorit se, napunit baterije, jest da će falit Adams i Clarke ali ovi lakrdijaši iz Los Angelesa se moraju dobiti iako će sudije da im budu 6. igrač i sude bar +10 slobodnih bacanja po utakmici više
![]()