SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- feniksptica
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Za svaki slucaj ponovit zadnja 3 kola. Ona prije su ok..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Znao sam. Ima li momak hrabrosti za javno izvinjenje nakon ovog debilnog pokusaja.
Nadam se da ce savez u znak izvinjenja utakmicu proglasiti sluzbenim rez 3-0. Hvala
Nadam se da ce savez u znak izvinjenja utakmicu proglasiti sluzbenim rez 3-0. Hvala
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja bi sad kaznio Bildere za klevetu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
3 utakmice suspenzije bez prava zalbe.
Jest ono igra i sve al kako ljudi tako opusteno nekog optuze da laze, manipulise itd..
Jest ono igra i sve al kako ljudi tako opusteno nekog optuze da laze, manipulise itd..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kao sto sam vec gore napisao, dobar pokusaj da se momak izbaci iz saveza. Monak koji vec sezonama postavlja parove i na sebe je uzeo najvieci dio posla. Kao sto se moze vidjeti, on nikako nije bio tu od sinoc a novi kolega u savezu je odradio odmah rezultate nakon završenog kola.feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2023, 23:57Znao sam. Ima li momak hrabrosti za javno izvinjenje nakon ovog debilnog pokusaja.
Max Allegri
Savez ce vec veceras telefonski zasjedati i donijeti odluku o sljedećim koracima.
Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Prvaci aBd 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Zasjedaj ti do sutra covjece, vodili smo,i pratio sam rezultate zadnjih utakmica.
U jednom momentu gledas hocel neko zabiti gol da imas pobjedu i kada se desi iskuliras, udjes na forum i vidis 2-2...
Mene boli ku rac ko sjedi u savezu, evo bas me boli. Imao sam ponudu svojevremeno odbio sam,ne zanima me.
Sto se mene tice moze odma i 3 liga, minus 20 bodova evo boli me ku rac krasni
U jednom momentu gledas hocel neko zabiti gol da imas pobjedu i kada se desi iskuliras, udjes na forum i vidis 2-2...
Mene boli ku rac ko sjedi u savezu, evo bas me boli. Imao sam ponudu svojevremeno odbio sam,ne zanima me.
Sto se mene tice moze odma i 3 liga, minus 20 bodova evo boli me ku rac krasni
Završena vandrendma telefonska sjednica saveza.
Savez odbacuje bilo kakvu mogućnost o stimanju rezultata na mecu Joint FC - FK Bilderi u prilogu slika koja dokazuje da korisnik KonjiceBoy nije bio nikako aktivan na forumu.

Tokom sutrašnjeg dana objavit cemo detaljan disciplinski postupak protiv igraca
Savez odbacuje bilo kakvu mogućnost o stimanju rezultata na mecu Joint FC - FK Bilderi u prilogu slika koja dokazuje da korisnik KonjiceBoy nije bio nikako aktivan na forumu.

Tokom sutrašnjeg dana objavit cemo detaljan disciplinski postupak protiv igraca
FKBilder je napisao/la:
Max Allegri
Znaci nije konjic editovao kao sto slika kaze.
Plot twist

Plot twist
Ma mozete mi popusiti migonja, necu se ja sa vama natezati zbog foruma. Ako vam toliko znaci taj bod halal vam bilo.Mig_Mig je napisao/la: ↑10 apr 2023, 00:13Završena vandrendma telefonska sjednica saveza.
Tokom sutrašnjeg dana objavit cemo detaljan disciplinski postupak protiv igracaFKBilder je napisao/la:
Ionako se cijela Liga sprda sa tobom i na osnovu tebe odredjuje se jel domacinsko ili gostujuce kolo.
Toliko o integritetu saveza.
Zamolio bi te da takav govor ostavis za kuce u kojoj su te naucili tome.
Ako nemas nesto pametnije i konkretnije da napises bolje nemoj nista jer izgledas jako nekulturan.
Savez ce sutra objaviti kaznu za tvoje ponašanje i ovakvav neumjesan pokusaj da se narusi ugled savez.
Ako nemas nesto pametnije i konkretnije da napises bolje nemoj nista jer izgledas jako nekulturan.
Savez ce sutra objaviti kaznu za tvoje ponašanje i ovakvav neumjesan pokusaj da se narusi ugled savez.
Max Allegri
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Jedi ba **** druze. A kucu i ukucane mi ne spominji.Mig_Mig je napisao/la: ↑10 apr 2023, 00:28Zamolio bi te da takav govor ostavis za kuce u kojoj su te naucili tome.
Yebem ti takav ugled. Treba vas biti sramota.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Hoce se potuc ova dvojica?
Nemamo se mi sta tuci. Slucaj je zatvoren, dokazi pricaju svojim jezikom.
Savez ce sutra objaviti kaznu za pomenutog igraca, spekulise se da bi to mogla biti kazna od tri do pet utakmica neigranja.
Max Allegri
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Dobro raspravite hoce li bit 3 ili 5
Kad vidiš slučaj Mitrović u Engleskoj ovaj savez je merhametli. Dobro će proći realno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Evo bas citam na Redditu i Twitteru, kazu da Bilder treba dobit max 3 utakmice suspenzije, sve iznad toga je nepravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.